Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Απόβαση" στη Δράμα για το διπλό ανόδου

Posted On Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 19:15

Με τον κόσμο στο πλευρό του που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στην έτσι και αλλιώς "κίτρινη" ο ΑΡΗΣ μας θα προσπαθήσει να πάρει άλλο ένα διπλό ξεχωριστής σημασίας. Μια νίκη κόντρα σε έναν εκ των θεωρητικά συνδιεκδικητών της ανόδου είναι ικανή να μας δώσει πέρα από το βαθμολογικό προβάδισμα και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για την επίτευξη του φετινού μας στόχου.

Οι 6 νίκες ως τώρα στο πρωτάθλημα μόνο τυχαίες δεν είναι. Ο ΑΡΗΣ μας φέτος χτίστηκε με μεθοδικότητα και πλάνο και αυτό ακριβώς είναι που βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Το αν ο αμφίβολος Πλατέλλας κάνει ως τώρα τη διαφορά είναι κάτι στο οποίο η ομάδα μας καλείται να βρει λύσεις. Όχι μόνο για αύριο όπου το πιο πιθανό είναι να αγωνισθεί αλλά και για τη συνέχεια μιας και δεν γίνεται όλη αυτή η προσπάθεια να στηρίζεται στην καλή κατάσταση ενός μόνο παίκτη. Η άνοδος του Μπάργκαν είναι ένα θετικό στοιχείο που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αρκεί φυσικά να δείξει ο παίκτης ότι έχει επανέλθει και να αποκτήσει μια σχετική σταθερότητα στο παιχνίδι του. Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει δείξει ότι ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια ακόμη και αν δεν πιάσει υψηλή απόδοση. Οι Δραμινοί από την άλλη μπορεί να λογίζονται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο αλλά καθαρά ποδοσφαιρικά δεν φαίνεται να είναι η ομάδα που μπορεί να  μας κοντράρει. Αρκεί φυσικά να αγωνισθούμε έξυπνα και να μην παρασυρθούμε από τη θέληση μας για νίκη.

Σε αυτή την περιπέτεια στα "χωράφια" της Γ και της Β Εθνικής ντέρμπι δεν υπάρχουν παρα μόνο εύκολα και λιγότερο εύκολα εμπόδια στην πορεία μας προς την superleagueπου πρέπει να προσπεράσουμε. Η Δόξα Δράμας τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει ζημιές και κάτι της χρωστάμε. Ευκαιρία λοιπόν να τους επιστρέψουμε λίγα από τα "χρωστούμενα". Άντε ρε Αρειανάρα γερά για το διπλό!