Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - Απόλλων Π. 2-0 | Ξεκούραστη νίκη σε γιορτινή ατμόσφαιρα!

Posted On Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 18:18

Μια από τις πιο εύκολες και ξεκούραστες νίκες της φετινής σεζόν πήρε η ομάδα μας απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς(όπως προτιμάμε να τον λέμε)  κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την παρένθεση με τις 2 συνεχόμενες ισοπαλίες. Σπουδαία η υποδοχή στον sirΚαλαϊτζίδη από περισσότερους από 12.000 φίλους της ομάδος που τους  πρόσφερε όπως αναμενόταν ένα μοναδικό σόου και αποβλήθηκε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Αξιολύπητη η ομάδα του που θύμιζε σε πολλά τον αποτυχημένο ΑΡΗ της πρώτης χρονιάς στην Γ κατηγορία.

Ως διεκδικητής της ανόδου πλασαρίστηκε ο Απόλλων από το ξεκίνημα της χρονιάς από τα ΜΜΕ όπου υπό την καθοδήγηση του υπερ-προπονητή Καλαϊτζίδη και την χρηματοδότηση του αδελφού Κάλας εξ Αμερικής υποτίθεται θα έκαναν μια ομάδα φόβητρο για την κατηγορία ικανή να μας αγχώσει. Μόνο κάτι τέτοιο δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο όπου από το ξεκίνημα του αγώνα το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα μας. Ακόμη και στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά όπου δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες ήταν φανερή η ανωτερότητα μας. Το γκολ του Πλατέλλα στο 14' ήταν  το ξεκίνημα που χρειαζόμασταν απέναντι σε μια ομάδα που δεν ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο αλλά για να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Η συνέχεια μετά το 1-0 ήταν φυσιολογικό να είναι ευκολότερη αλλά στην πορεία έγινε ακόμη πιο εύκολη μιας και ο ρέφερι δικαιολογημένα έβγαλε στο 34΄ τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον πονηρό Γεωργιάδη. Στο 44' ο Ντούνης εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της άμυνας του Απόλλων και κάνοντας το 2-0 ουσιαστικά έδωσε τέλος στο παιχνίδι. Στην επανάληψη αν και η ομάδα έσβησε τις μηχανές μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ αν δεν είχε μπροστά τον Λόπεζ που έκανε κάποιες εκπληκτικές αποκρούσεις.

Σημαντική νίκη για την ομάδα που μάζεψε άλλους 3 βαθμούς απέναντι και σε μια ομάδα που με το έτσι θέλω κάποιοι θέλουν να την βάλουν σε πορεία ανόδου. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές τα πράγματα θα ξεκαθαρίζουν ως προς την άνοδο. Είναι σημαντικό μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα όχι μόνο να διατηρηθεί στην πρώτη θέση αλλά να αυξήσει και την διαφορά από τους διώκτες. Μόνο έτσι θα καταλάβουν και οι αντίπαλοι μας στο Β γύρο ότι τα παιχνίδια με τον ΑΡΗ το μόνο που θα έχουν να τους προσφέρουν είναι η ευκαιρία να ξεκουράσουν παίκτες και να εκτίσουν τις κάρτες τους οι τιμωρημένοι. Όσο για τον sirΚαλαϊτζίδη και το show… πραγματικά στεναχωριέμαι για τους συνΑρειανούς που τον "πίστεψαν" και τον ανέδειξαν και σε πολυτέλεια για τον ΑΡΗ μας… Έτσι μόνο με νίκες να πάει όλο το 2018 ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Εντάξει η ομάδα είναι πρώτη και αήττητη άρα για το αγωνιστικό δεν υπάρχει λόγος να πούμε και πολλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βλέπουμε τα πάντα με παρωπίδες κοιτώντας αποκλειστικά τον βαθμολογικό πίνακα. Η εικόνα του γηπέδου και ιδιαίτερα του αγωνιστικού χώρου έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον όρο "παρατημένο". Και όταν μιλάμε για ένα γήπεδο στολίδι που ξεχωρίζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μας κάνει όλους να αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτό τότε πρόκειται για εγκληματική αδιαφορία(ή αδυναμία) της διοίκησης. 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!