Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕ Καραϊσκάκης - ΑΡΗΣ 0-2 | Σφράγισε το εισιτήριο της επιστροφής!

Posted On Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 19:34

Με 2 γκολ στο πρώτα 45 λεπτά του αγώνα, η αγαπημένη μας ομάδα σφράγισε το εισιτήριο της επιστροφής στην φυσική της θέση!  Οι ποδοσφαιριστές της ομάδος όπως και ο Δ.Σπανός δικαιολογημένα απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου του ΑΡΗ που βρέθηκε σήμερα στην Άρτα μιας και κατάφεραν περίπου 1 μήνα νωρίτερα πριν την λήξη του πρωταθλήματος να πετύχουν εκεί που οι προκάτοχοι τους πέρσι απέτυχαν!

Αποφασισμένη μπήκε η ομάδα για να πάρει τους 3 βαθμούς της και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά που παρά την διάθεση που έδειξαν οι γηπεδούχοι οι παίκτες μας με σοβαρότητα και συγκέντρωση έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα.  Το 1-0  ήρθε στο 13΄ με το Διαμαντόπουλο να προσπαθεί να γυρίσει προς τον Κάσσο, η μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται ιδανικά με αποτέλεσμα να  στείλει ο τελευταίος την μπάλα στα δίχτυα! Στη συνέχεια υπήρξαν κάποιες καλές ευκαιρίες κυρίως με τον Πλατέλλα χωρίς ωστόσο να γίνει το γκολ.  Στο 44' στη συνέχεια της εκτέλεσης  του κόρνερ η μπάλα έφθασε ξανά στα πόδια του Μπαργκάν που έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι δίνοντας την ευκαιρία στον Σόουζα να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ  κλειδώνοντας με αυτόν τον τρόπο την νίκη. Αν και οι παίκτες του Καραϊσκάκη δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια δεν κατάφεραν να σκοράρουν κυρίως χάρη στις εξαιρετικές τοποθετήσεις  και αντιδράσεις του τερματοφύλακα Καντιμοίρη που αναμφίβολα ήταν στους διακριθέντες του σημερινού αγώνα.

Ολοκληρώθηκε και μαθηματικά  το μαρτύριο των 4 τελευταίων χρόνων όπου ο Αρειανός έζησε πρωτόγνωρες καταστάσεις που πλήγωσαν σημαντικά το γόητρο του.  Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση και ενθουσιασμός που επιστρέφουμε αλλά όλα αυτά θα έχουν ελάχιστη σημασία αν δεν δούμε στη συνέχεια από τον κ.Καρυπίδη να γίνονται κινήσεις που θα ξαναδώσουν στον Αρειανό την ελπίδα για κάτι καλό.  Χρέος όλων μας είναι να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί τα ημίμετρα και οι εκπτώσεις στα όνειρα μας  ήταν αυτά που μας οδήγησαν σε αυτόν τον εφιάλτη. Ποτέ ξανά!

ΥΓ.  Δεν το αναφέραμε το πεντακάθαρο πέναλτι με τον Απόλλων Πόντου γιατί παρασυρθήκαμε από την κάκιστη εμφάνιση της ομάδος. Σήμερα πάλι δεν δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι. Ίσως να πρέπει να κάνουμε μια σούμα να δούμε πόσα πέναλτι μας αρνήθηκαν φέτος τα κοράκια.

ΥΓ2. Μπράβο στα Αρειανά που κιτρίνισαν και την Άρτα!

ΥΓ3. Και τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε να μιλάμε για την επόμενη ημέρα χωρίς άγχος!

ΥΓ4. Οεοεοεοε οεοεοεοε ερχόμαστε μ@##@#!# να σας γ@##@#$

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!