Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανέτοιμος για την πρώτη σέντρα της χρονιάς!

Posted On Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 14:46

Έφθασε η στιγμή που εδώ και 4 χρόνια ο κάθε Αρειανός με ανυπομονησία περίμενε! Η επιστροφή στην φυσική μας θέση και η πρεμιέρα μιας χρονιάς όπου ο Αρειανός διψασμένος θα αναζητήσει την εκδίκηση του.  Η Λαμία είναι το πρώτο μας εμπόδιο σε αυτή την αναζήτηση με την ομάδα μας να δείχνει πιο έτοιμη και διψασμένη από κάθε άλλη πρεμιέρα!

Πάνω στο χόρτο φαίνεται η αξία του κάθε παίκτη και η δουλειά του προπονητή όπως λέει ο σοφός λαός χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός και η προετοιμασία μιας ομάδας είναι μια τυχαία ζαριά που βασίζεται στη θεωρία. Ο Θ.Καρυπίδης σε συνεργασία με τον Πάκο Ερέρα και τον Διαμαντόπουλο έφεραν στον ΑΡΗ 13 νέους παίκτες  αλλάζοντας ριζικά το αγωνιστικό προφίλ σε σχέση με την περσινή χρονιά. Παίκτες με βιογραφικά που δείχνουν ότι μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Κάτι άλλωστε που το είδαμε στα περισσότερα φιλικά όπου η ομάδα μας όχι απλά απέφυγε την ήττα αλλά έδειξε μια εντυπωσιακή συνοχή και μια αξιοσημείωτη αμυντική λειτουργία.  Στην επίθεση σίγουρα φάνηκαν αδυναμίες αλλά εκεί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βασικά «γρανάζια» όπως είναι ο Μπρούνο Γκάμα και ο Χαμζά Γιουνές ήρθαν στο τέλος της προετοιμασίας και αυτό σίγουρα παίζει το ρόλο του. Ακόμη και έτσι ο ΑΡΗΣ σε καμία περίπτωση δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τη Λαμία   που λογικά θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι επιφυλακτικά,  περισσότερο σαν «κλεφτοπόλεμο» όπως μας έχει συνηθίσει ο Τεννές.  Με υπομονή και παίζοντας έξυπνα ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να κυνηγήσει το «τρίποντο» της νίκης χωρίς όμως αυτός ο στόχος να τον γεμίσει άγχος. Ο Πάκο Ερέρα είναι ένας έμπειρος προπονητής όπως και οι περισσότεροι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ μας και αυτό είναι κάτι που θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος στο παιχνίδι της Δευτέρας και αυτό είναι κάτι που φαίνεται να το έχουν καταλάβει άπαντες εντός και εκτός ομάδος. Άλλωστε σε αυτό το πρωτάθλημα ο ΑΡΗΣ σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να έχει μοναδικό στόχο τη νίκη. Είτε με κόσμο είτε χωρίς κόσμο λόγω των απαγορεύσεων που πάντα παρουσιάζονται όταν αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ η ομάδα θα κάνει μέσα στο γήπεδο αυτό που πρέπει. Τέσσερα χρόνια υπομονής ήταν πάρα πολλά για τον Αρειανό… ώρα να αρχίσουμε να ξεπληρώνουμε γραμμάτια. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!

ΥΓ. Με ενδιαφέρον ακούσαμε κάποιες «έκτακτες οπαδικές απόψεις» με τις περισσότερες από αυτές να συμφωνούμε. Παρόλα αυτά όταν η συζήτηση πάει στον ΑΣ και στους ανθρώπους που τον απαρτίζουν η καλή διάθεση ως προς την αντιμετώπιση τους δείχνει περισσότερο με άρνηση της πραγματικότητας και απελπισμένη προσδοκία για κάτι καλό. Την  καλή διάθεση χωρίς καχυποψία συνήθως τη δείχνεις σε μια καινούργια κατάσταση και όχι σε μια αρρωστημένη κατάσταση που απλά διαιωνίζεται με σχεδόν τους ίδιους και τους ίδιους πρωταγωνιστές που επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια «λάθη».

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 0-0 |  Αναποτελεσματικός από την αρχή μέχρι το τέλος

Πάλι τα ίδια αναγκάζομαι να γράφω φίλε Πλάνετ,η ομάδα θέλει βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας...

 

20.Ιαν.2022


Re: Να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο

Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και η νίκη θα έρθει,φίλε Πλάνετ,με περισσότερη...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Τα πλέιοφς δεν τα βάζω μέσα γιατί εκεί κατά κάποιο τρόπο κατέρρευσε η ομάδα συν 2-3 σφαγιαστικές...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Ηταν και κάποια παιχνίδια στα πλέι οφ φίλε Πλάνετ...

 

19.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Το στενάχωρο είναι ότι από εκεί που είχαμε πρόβλημα στο γκολ τώρα έχουμε γενικά στο πως να...

 

16.Ιαν.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!