Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με στόχο το διπλό στο ΟΑΚΑ

Posted On Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 22:17

Με ελαφρώς διαφορετική φιλοσοφία αναμένεται να κατέβει ο ΑΡΗΣ μας στο ΟΑΚΑ, εκεί που θέλει να εκμεταλλευτεί το άδειο γήπεδο, την κούραση της ΑΕΚ αλλά και το άγχος της νίκης που για τον αντίπαλο μας εφόσον θέλει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο. Η παρουσία του Ντιγκινί στην κορυφή της επίθεσης και η χρησιμοποίηση του Μαρτίνες αναμένεται να είναι το «ανακάτεμα της τράπουλας» από τον Π.Ερέρα για να φθάσει η ομάδα μας στη νίκη.

Οι 3 ήττες ως τώρα από αντιπάλους που δεν έχουν δείξει κάτι καλύτερο από εμάς στον αγωνιστικό χώρο έχουν φανερώσει και μερικές από τις αδυναμίες μας με πρώτη και καλύτερη την προσέγγιση που έχουμε στα περισσότερα παιχνίδια. Η φλύαρη κατοχή και η εμμονή στο να ξεκινάνε σχεδόν πάντα οι επιθέσεις μας από πίσω ως ένα βαθμό μας έχουν κάνει προβλέψιμους. Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον συμπολίτη, οι αντίπαλοι μας έχουν πλέον διαβάσει και προσαρμόζονται στο αγωνιστικό στυλ ακόμη και αν πρόκειται να μας περιμένουν τέρμα πίσω με υπομονή για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση ή να κυνηγήσουν το λάθος μας στις μεταβιβάσεις γύρω από την μεγάλη περιοχή.  Την ίδια στιγμή που στην επίθεση αν και έχουμε αρκετή κατοχή λείπουν οι εμπνεύσεις και κυρίως το στοιχείο του αιφνιδιασμού σε μια ποδοσφαιρική χώρα σαν την Ελλάδα όπου το άναρχο στυλ ποδοσφαίρου και οι ξαφνικές μπούκες δίνουν νίκες. Και αυτό το στοιχείο της ταχύτητας που απαιτεί ο αιφνιδιασμός και οι απρόβλεπτες εμπνεύσεις περιμένει να πάρει ο Ερέρα από τον Ντιγκινί που όπως φάνηκε από τις τελευταίες προπονήσεις θα αγωνιστεί στην κορυφή αλλά και από τον Μαρτίνες που βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει βασικός σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Πέρα όμως από τους 2 παραπάνω παίκτες όλη η ομάδα θα πρέπει να παίξει πιο έξυπνα, να μάθει να προσαρμόζεται στις συνθήκες του αγώνα και σε κανένα σημείο να μην υποτιμήσει ή να φοβηθεί τον αντίπαλο ανεξάρτητα από τη ροή του παιχνιδιού.  Μόνο έτσι ίσως δούμε έναν ΑΡΗ που αν όχι να «κλέβει» βαθμούς στην κακή του μέρα, τουλάχιστον να παίρνει αυτό που αξίζει μέσα στο γήπεδο.

Και μόνο που μιλάμε για ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έδρας ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Αν σε αυτό προσθέσεις και τα τραγελαφικά που γίνονται με τους επιλεκτικούς ορισμούς ξένους διαιτητών με κριτήρια που κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει τότε μιλάμε για μια πραγματικά πολύ δύσκολη αποστολή. Ακόμη και έτσι ο ΑΡΗΣ μπορεί και πρέπει να αποδείξει ότι δεν φοβάται αυτή την ΑΕΚ και ότι τους βαθμούς που πέταξε με περίσσια αφέλεια την περασμένη αγωνιστική μπορεί να τους «ρεφάρει» στο ΟΑΚΑ. Γερά για το διπλό ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Τι Ιταλός, τι Έλληνας αν θέλει το κοράκι να σε σφάξει θα σε σφάξει. Μάλλον τους διαιτητές ρομπότ θα πρέπει να περιμένουμε για να βιώσουμε το 50-50

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Με ανεβασμένη ψυχολογία για άλλους 3 βαθμούς!

Οπως γράφεις μπορούμε να παίξουμε σήμερα με δύο αμυντικά χαφ και κλασικό δεκάρι φίλε...

 

05.Δεκ.2021


Re: Το ίδιο σοβαρός και αποτελεσματικός

Θα χρειαστεί και πάλι έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ,δηλαδή οι σωστές επιλογές από τον...

 

01.Δεκ.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

3 χρόνια συνεχόμενα θα είχαμε 3 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κλέφτες δεν μας...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Η ομάδα μπορεί να παίξει πολλά συστήματα αρκεί οι παίκτες να βρουν ρυθμό και μια σταθερά στην...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

H ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και 4-3-3 όταν χρειάζεται ,λόγω απουσιών και όχι μόνο φίλε...

 

29.Νοε.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!