Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόχος η επανεκκίνηση στη Ριζούπολη

Posted On Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 20:20

Με τον Πάκο Ερέρα να αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες παρελθόν ο ΑΡΗΣ μας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ένα ξεκίνημα ανάλογο με αυτό των πρώτων 3 αγωνιστικών που είχε πετύχει ισάριθμες νίκες.  Καλύτερο σημείο επανεκκίνησης από αυτό κόντρα στον τελευταίο της βαθμολογίας δεν υπάρχει και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει πάση θυσία να το εκμεταλλευτούμε.

Παρόλο που αναμένουμε ακόμη το όνομα του νέου προπονητή είναι σχεδόν βέβαιο ότι το απόγευμα της Δευτέρας στη Ριζούπολη θα δούμε έναν διαφορετικό ΑΡΗ. Όχι σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα αγωνισθούν αλλά κυρίως με την φιλοσοφία της ομάδος. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει μια ομάδα το αγωνιστικό της στυλ από την μια μέρα στην άλλη αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε γιατί όπως φάνηκε η ομάδα δεν περπατάει έτσι… Ίσως η σκοπιμότητα που υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ίσως το υλικό της ομάδος να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Όποιος και αν είναι ο λόγος το αποτέλεσμα δείχνει ότι η αλλαγή είναι επιτακτική. Μια ακόμη αλλαγή που φαίνεται πολύ πιθανή είναι αυτή της συμμετοχής του Μαρτίνες. Ενός παίκτη που κατά κοινή ομολογία φαίνεται να μπορεί να δώσει λύσεις αλλά από τον Ερέρα δεν έπαιρνε τις ευκαιρίες που δικαιούταν. Κάτι αντίστοιχο ίσως σε μικρότερο βαθμό θα μπορούσαμε να πούμε και για κάποιους άλλους παίκτες όπως ο Διαμαντόπουλος και ο Κωσταντινίδης.

Τα αποτελέσματα έδειχναν ότι η ομάδα χρειαζόταν αλλαγή ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να βγάλει αυτό που φαίνεται ότι μπορεί σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Ο Ερέρα μπορεί να ήταν αυτός που χρεώθηκε την μέτρια πορεία αλλά δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος και από την στιγμή που πλέον έχει αποχωρήσει όλο το βάρος πέφτει στους παίκτες. Θα πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα και να είναι πιο αποτελεσματικοί.  Ο Απόλλων δεν είναι τυχαία στον πάτο της βαθμολογίας… Παίρνουμε το τρίποντο στη Ριζούπολη και κλείνουμε μια και καλή την μεγάλη κακή παρένθεση των προηγούμενων αγωνιστικών. Πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 0-0 |  Αναποτελεσματικός από την αρχή μέχρι το τέλος

Πάλι τα ίδια αναγκάζομαι να γράφω φίλε Πλάνετ,η ομάδα θέλει βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας...

 

20.Ιαν.2022


Re: Να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο

Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και η νίκη θα έρθει,φίλε Πλάνετ,με περισσότερη...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Τα πλέιοφς δεν τα βάζω μέσα γιατί εκεί κατά κάποιο τρόπο κατέρρευσε η ομάδα συν 2-3 σφαγιαστικές...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Ηταν και κάποια παιχνίδια στα πλέι οφ φίλε Πλάνετ...

 

19.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Το στενάχωρο είναι ότι από εκεί που είχαμε πρόβλημα στο γκολ τώρα έχουμε γενικά στο πως να...

 

16.Ιαν.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!