Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Παντελίδη στον πάγκο για το διπλό στην Κρήτη

Posted On Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 14:01

Με το βλέμμα όλων μας στραμμένο στον νέο προπονητή, ο ΑΡΗΣ μας κατεβαίνει στην Κρήτη σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη θα μας επαναφέρει για τα καλά στον δρόμο των επιτυχιών. Μια πορεία που καταλήγει στην ευρωπαϊκή έξοδο και αν ξεκίνησε ιδανικά κάπου χάσαμε ελαφρώς τον δρόμο μας.  Η νίκη με τον Απόλλων ήταν πολύ σημαντική όπως και εξίσου σημαντική θα είναι και αυριανή απέναντι στον ΟΦΗ.

Δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα όπως δήλωσε ο κ.Παντελίδης κάτι λογικό μιας και μαγικά ραβδιά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε κάτι το διαφορετικό. Και μόνο ο ζήλος των παικτών να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα είναι αρκετός για να δούμε έναν καλύτερο ΑΡΗ στην Κρήτη. Ενώ σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο ΟΦΗ σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει μιας και παρά την σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό η πορεία του στο πρωτάθλημα και η συνολική του εικόνα μέσα στο γήπεδο δεν πείθει. Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να παίξει έξυπνα, να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα όπως έχει κάνει στα περισσότερα παιχνίδια ως τώρα αλλά θα πρέπει παράλληλα να είναι πιο αποτελεσματικός. Η αποτελεσματικότητα ήταν το αδύναμο σημείο επί ημερών Ερέρα. Αποτελεσματικότητα όχι μόνο ως προς την επίτευξη του γκολ που είναι και το πιο σημαντικό αλλά ακόμη και στην δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων στην αντίπαλη περιοχή. Μόνο έτσι η κατοχή και η καλή κυκλοφορία της μπάλας θα έχει νόημα. Διαφορετικά θα ξαναχαθούμε για ακόμη μια φορά στην φλύαρη υπεροχή μας.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και το εξωαγωνιστικό. Εκεί όπου σε πρώτη φάση ηττηθήκαμε μιας και επισήμως ο κόσμος του ΑΡΗ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στην Κρήτη. Κάτι που έγινε μέσω υπουργείου αλλά στηρίχθηκε επικοινωνιακά τόσο από την διοίκηση του ΟΦΗ όσο και από "φιλικά προσκείμενους κύκλους" σε αυτήν.  Δεν μας ξενίζει μιας και η ισονομία στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι μόνο ένα κακόγουστο ανέκδοτο. Η καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά είναι η νίκη μέσα στο γήπεδο. ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ!

ΥΓ. Πάλι Τζήλος… αυτό το ότι υπάρχουν τόσοι διαιτητές αλλά σε σφυρίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και μάλιστα διαιτητές που σε έχουν σφάξει απροκάλυπτα είναι άλλη μια ελληνική πατέντα στο πλαίσιο της ισονομίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΥΓ2.  Με την βαμμένη δημοσιογραφία που επικρατεί στην Ελλάδα, φαντάζει λογικό σε κάθε θέμα όσο ξεκάθαρο και απλοϊκό και αν είναι να παρουσιάζονται 2 εντελώς διαφορετικές ερμηνείες. Το να προβάλλεται όμως σε "αντικειμενικά" ΜΜΕ το ρεπορτάζ του ΟΦΗ ως το ρεπορτάζ για το θέμα της μετακίνησης των οπαδών της ομάδος μας είναι κάτι το διαφορετικό. Με μια ξεκάθαρη επίσημη ανακοίνωση θα μπορούσε η ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή να διαλευκάνει τα όποια θολά σημεία… Τόσο απλά…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: Με ανεβασμένη ψυχολογία για άλλους 3 βαθμούς!

Οπως γράφεις μπορούμε να παίξουμε σήμερα με δύο αμυντικά χαφ και κλασικό δεκάρι φίλε...

 

05.Δεκ.2021


Re: Το ίδιο σοβαρός και αποτελεσματικός

Θα χρειαστεί και πάλι έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ,δηλαδή οι σωστές επιλογές από τον...

 

01.Δεκ.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

3 χρόνια συνεχόμενα θα είχαμε 3 νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι κλέφτες δεν μας...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

Η ομάδα μπορεί να παίξει πολλά συστήματα αρκεί οι παίκτες να βρουν ρυθμό και μια σταθερά στην...

 

29.Νοε.2021


Re: Ποακ – ΑΡΗΣ 0-1 | Ξεγύμνωμα της εξυγίανσης στο νέο σκάνδαλο της Τούμπας!

H ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει και 4-3-3 όταν χρειάζεται ,λόγω απουσιών και όχι μόνο φίλε...

 

29.Νοε.2021


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!