Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός - ΑΡΗΣ 1-0 | Φλύαρος και στατικός, γνώρισε την ήττα

Posted On Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 18:31

Μια αμυντική αδράνεια στο 38' ήταν αρκετή για να κρίνει την αναμέτρηση και να γνωρίσουμε την ήττα. Μια ήττα που θα μπορούσε εύκολα να γίνει Χ αλλά σε καμία περίπτωση νίκη μιας και οι παίκτες του Παντελίδη με την μεσοεπιθετική λειτουργία τους έδιναν την εντύπωση ότι και 5 ημίχρονα να είχε ακόμη γκολ δεν θα έβαζαν… Ηρωικός ο κόσμος του ΑΡΗ που αψήφησε το "μπλόκο" και βρέθηκε δίπλα στην ομάδα.

Φανερά χωρίς πλάνο και ξεκάθαρο προσανατολισμό μπήκε ο ΑΡΗΣ μας μέσα που αν και είχε την μπάλα στα πόδια του δεν ήξερε τι να την κάνει. Ο Ντιγκινί που ήταν από τους λίγους δραστήριους παίκτες σήμερα έφθασε κοντά στο γκολ στο 16΄ και εκεί περίπου ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν οι κανονικές ευκαιρίες για την ομάδα μας. Προβλέψιμο παιχνίδι από τα πλάγια που κατέληγε σε λάθος ή σε κακή σέντρα όταν ο προπονητής επέλεξε για μπακ 2 παίκτες που φημίζονται για το αμυντικό κομμάτι και την επιθετική τους αδυναμία. Και στο κέντρο το απόλυτο χάος με τους Σιώπη και Ματίγια να διστάζουν να ανέβουν και όταν ανέβαιναν δεν ήξεραν τι ήθελαν να κάνουν και τον Τόνσο φανερά εκτός κλίματος να μην μπορεί να προσφέρει απολύτως τίποτα. Αποτέλεσμα όλων αυτών ο Δεληζήσης να αναλαμβάνει να οργανώσει και την επίθεση της ομάδος κάτι που από μόνο του είναι κάτι σαν απόδειξη της ανύπαρκτης επιθετικής λειτουργίας μας. Χωρίς τρεξίματα, χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς δίψα για τη νίκη ολόκληρη η ομάδα. Και ενώ δεν υπήρχε τρόπος  να βγει ευκαιρία με οργανωμένες επιθέσεις δεν υπήρχαν καν η σκέψη για πίεση ψηλά ώστε να προκαλέσουμε και να εκμεταλλευτούμε κάποιο λάθος. Φανερά κακό το διάβασμα του αγώνα από τον Παντελίδη όπως και οι αντιδράσεις του κατά την διάρκεια του αγώνα με τις αλλαγές που επέλεξε να κάνει. Ενώ σίγουρα φέρει ευθύνη και για την έμπνευση του όχι μόνο να βάλει τον Μπάσα σαν στόπερ αλλά να τον ρίξει και πάνω σε έναν υψηλόσωμο και έμπειρο επιθετικό όπως είναι ο Μαρκόφσκι που έβαλε το γκολ. Μοναδική ευχάριστη νότα στη σημερινή παραφωνία ήταν η εμφάνιση του Λάρσον που έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο.

Καλές οι συνεντεύξεις τύπου και οι όποιες δηλώσεις αλλά η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ο κακός σχεδιασμός του καλοκαιριού και η αδυναμία του Παντελίδη να βελτιώσει έστω και ένα στοιχείο της ομάδος φάνηκε και σήμερα στο γήπεδο. Η ομάδα έχασε τεράστια ευκαιρία να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα αλλά η ίδια η εικόνα της φαίνεται να είναι αυτή που προβληματίζει και απογοητεύει περισσότερο από την ήττα. Αισιόδοξος δηλώνει ο Σάββας Παντελίδης με την αισιοδοξία του να πηγάζει απλά και μόνο από την επιθυμία τη δική του αλλά και όλου του κόσμο για έναν ΑΡΗ σαφώς καλύτερο  από αυτόν που παρακολουθούμε εδώ και πολλές αγωνιστικές.

ΥΓ. Δηλαδή αφήνεις σε παιχνίδι με την πιο ακίνδυνη ομάδα του πρωταθλήματος που θέλεις τους 3 βαθμούς τον Μενέντεθ έξω που μπορεί να βγάλει και μια σέντρα για να παίξεις με τον Βαλεριάνο. Βάζεις και στην άλλη πλευρά τον Τζανακάκη που και αυτός δεν μπορεί να βγάλει μια σέντρα και αποφασίζεις όλες οι επιθέσεις να γίνονται από τα πλάγια. Κάπου εδώ  η λογική στερεύει..

ΥΓ2. Και θέλεις να διαφοροποιήσεις το σύστημα σου και αντί να βάλεις τον Κορχούτ στη φυσική του θέση μπας και βγάλει και καμιά σέντρα συνεχίζεις και κρατάς μέσα Βαλεριάνο.

ΥΓ3. Μπάσα στόπερ και πάνω στον πιο επικίνδυνο παίκτη του αντιπάλου. Η συνήθεια που έγινε λατρεία…

ΥΓ4. Αντί να αρπάξεις την ευκαιρία και να σπρώξεις τον σιχαμένο κομποτιακό στην Β εθνική τον ανασταίνεις και κάνεις μάγκα και τον Καραγεωργίου. Τι άλλο θα ζήσουμε;

ΥΓ5. Ο αχάριστος ο κόσμος φταίει που δεν βλέπει οργάνωση και πλάνο!

ΥΓ6. Το πείραμα Παντελίδη έχει αποτύχει.  Το μόνο που απομένει είναι το πότε θα το παραδεχθούμε.

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!