Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕ Λεμεσού - ΑΡΗΣ 0-1 | Πανάξια πρόκριση!

Posted On Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 23:45

Σπουδαία πρόκριση πήρε η αγαπημένη μας ομάδα στην Κύπρο όπου υπέταξε την ΑΕΛ σε ένα αγχωτικό παιχνίδι. Χρυσός σκόρερ από την άσπρη βούλα ο Ντιγκινί ενώ διακριθέντες ήταν και οι Μπάσα με τον Ιντέγε που ήταν και οι πρωταγωνιστές της φάσης του πέναλτι. Τρελά πανηγύρια από τον κόσμο του ΑΡΗ στο γήπεδο της Λάρνακας που θύμισε Κλ.Βικελίδης!

Μπορεί ο ΑΡΗΣ να μην επανέλαβε την εντυπωσιακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα αλλά είχε ουσία στο παιχνίδι του. Οι παίκτες του Σ.Παντελίδη παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι και διαβασμένοι και με εξαίρεση ένα εικοσάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο μετά το γκολ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Ιδιαίτερα στο Β ημίχρονο είδαμε μια ηρεμία και μια συγκέντρωση που βραχυκύκλωσε τους αντιπάλους μας. Μόνο η αποτελεσματικότητα έλειψε και σήμερα στην τελική προσπάθεια μιας και υπήρχαν αρκετές φάσεις  όπου ένα άγγιγμα θα ήταν αρκετό για να γίνει το 0-2. Η τύχη αυτή τη φορά ήταν με το μέρος μας και τα διαιτητικά λάθη δεν ήταν μονόπλευρα. Πολύ καλός ο Μπάσα που απέφυγε τα λάθη και ήταν στις φάσεις όπως και ο Ιντέγε που παρά τις ευκαιρίες που έχασε ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και απασχολούσε διαρκώς την αντίπαλη άμυνα. Προσπάθησε ο Φετφατζίδης όσο αγωνίσθηκε χρειάζεται όμως χρόνο για να αρχίσει να βρίσκεται καλύτερα με τους συμπαίκτες του. Καλά στάθηκε και το δίδυμο Βέλεθ και Ροζ όπως και ο Κουέστα που αν και δεν απέφυγε κάποια λαθάκια είχε 2 καθοριστικές επεμβάσεις. Νικητής στην σκακιέρα των προπονητών ο Σάββας Παντελίδης με τις αλλαγές που έκανε και ιδιαίτερα την χρησιμοποίηση του Τόνσο που ήταν εξαιρετικός αλλά και τις διαφοροποιήσεις στο αρχικό πλάνο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθει αυτή η πρόκριση.

Ανώτερος ο ΑΡΗΣ μας και στα 2 παιχνίδια πήρε αυτό που άξιζε και ήθελε τόσο πολύ. Τα παιχνίδια με την Μόλντε είναι πολύ κοντά και κάθε δευτερόλεπτο θα πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι στη συνέχεια. Ωστόσο αυτή η πρόκριση έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία και είναι μια επιτυχία που βάζει τις βάσεις για μια ονειρική χρονιά! Συνεχίζουμε δυνατά… πιο δυνατά… ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!

ΥΓ. Φυσικά και υπάρχουν κενά στο ρόστερ όπως υπάρχουν και ανέτοιμοι παίκτες. Και εδώ ακριβώς φαίνεται πόσο σημαντικό είναι που διατηρήθηκε ο βασικός κορμός από πέρσι!

ΥΓ2. Που να βρει και ρυθμό και να αρχίζει να σκοράρει το θηρίο στην επίθεση… θα τρίβουμε τα μάτια μας!

ΥΓ3. Να σκάσει και η μεταγραφή Γκαρσία και δέσαμε!

ΥΓ4. Δώσαμε και μερικούς βαθμούς στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!