Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Να μεγαλώσει το σερί στη Ν.Σμύρνη

Posted On Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 20:10

Με τον κόσμο στο πλευρό του παρά τις τραγελαφικές προσπάθειες των ανθρώπων του Πανιωνίου για "μπλόκο" η ομάδα μας θα προσπαθήσει να πάρει ένα ακόμη πολύτιμο διπλό στη Ν.Σμύρνη και να μεγαλώσει το σερί του. Με την αισιοδοξία διάχυτη μετά τις 2 συνεχόμενες νίκες ο ΑΡΗΣ μας θα έχει στη Ν.Σμύρνη την ευκαιρία να μαζέψει άλλους 3 βαθμούς και να μπει γερά στην κούρσα για την 5αδα.

Χωρίς να χρειάζεται να παίζει με τις λέξεις ο Μίχαελ Ένινγκ ξεκαθάρισε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ότι θα κατέβει με την ίδια συνταγή νίκης επιβεβαιώνοντας τον κανόνα, ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Κάτι λογικό άλλωστε μιας και στα τελευταία 2 παιχνίδια η ομάδα φάνηκε πιο συμπαγής και πήρε αυτό που ήθελε. Μπορεί στην Ξάνθη να μην εξαργυρώσαμε την καλή εμφάνιση σε περισσότερα γκολ και κόντρα στον Παναιτωλικό ξαφνικά οι μηχανές να έσβησαν αλλά το 2 στα 2 χωρίς ιδιαίτερο κόπο και άγχος τα λέει όλα. Άλλωστε όσο λάτρεις και αν είμαστε του καλού ποδοσφαίρου αυτό όταν δεν συνοδεύεται από το επιθυμητό αποτέλεσμα καταντάει ανούσιο και κουραστικό. Με την ίδια συνταγή λοιπόν ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό από το ξεκίνημα και να δικαιώσει τον τίτλο του φαβορί της αναμέτρησης. Ωστόσο η λογική λέει ότι όσο περνάνε οι μέρες το αποτύπωμα του Γερμανού προπονητή θα φαίνεται ολοένα και πιο έντονα και αυτό ακριβώς περιμένουμε να δούμε. Να δούμε δηλαδή μια ομάδα που θα βελτιώνεται συνεχώς, θα πατάει καλύτερα στο γήπεδο, θα βγαίνουν οι αυτοματισμοί ευκολότερα και οι ευκαιρίες θα μετατρέπονται σε γκολ. Αν ο ΑΡΗΣ παρουσιαστεί όπως πρέπει στο γήπεδο τότε αυτός ο Πανιώνιος δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα περισσότερο από μια αξιοπρεπή ήττα και κανένας Μανούχος δεν θα σταθεί εμπόδιο. Αρκεί να υπάρχει σοβαρότητα και συγκέντρωση για 90΄!

Κόντρα σε έναν Πανιώνιο που παραπαίει στο φετινό πρωτάθλημα οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ μπορούν και πρέπει να πάρουν το τρίποντο! Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνος του γιατί το κίτρινο ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και όλες αυτές οι αστειότητες που "συμπτωματικά" γίνονται πάντα εις βάρος του ΑΡΗ το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας πεισμώνουν και να μας πωρώνουν! Πάτα τα γατάκια ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Με την Ξάνθη ήταν τα πλαστά εισιτήρια, με τον Πανιώνιο η οργή του πάνθηρα, με την ΑΕΚ θα είναι η ευαισθησία του νέου χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ που δεν θα αντέχει σε συνθήματα από πολλές πλευρές του γηπέδου…

ΥΓ2. Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι η παράγκα και η εξαθλίωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι δημιούργημα του συμπολίτη μιας και προϋπήρχε της "εξυγίανσης". Με την "εξυγίανση" όμως έχει χαθεί κάθε μέτρο και ξεδιάντροπα η κάθε ομάδα κάνει το κομμάτι της υπηρετώντας την "κοινή γραμμή".