Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - Ν.Π.Σ. Βόλος 4-0 | Αντίδραση με τεσσάρα!

Posted On Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 20:55

Καταιγιστικός ήταν ο ΑΡΗΣ μας σήμερα φιλοδωρώντας το "παράρτημα" από το Βόλο με τέσσαρα γκολ. Μπράουν Ιντέγε και Μπρούνο Γκάμα οι μεγάλοι πρωταγωνιστές που πέτυχαν από 2 γκολ, πολύ καλοί και οι Λάρσον και Φετφατζίδης με καθοριστική συμμετοχή στα 3 από τα 4 γκολ. Την αντίδραση που γουστάρουμε έβγαλε ο ΑΡΗΣ μας στο γήπεδο και δικαιολογημένα αποθεώθηκε από τον κόσμο που αψήφησε τα πάντα για να στηρίξει για ακόμη μια φορά την αγαπημένη του ομάδα.

Με 3 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα παρέταξε την ομάδα ο Ένινγκ με τις αλχημείες του αυτή τη φορά να μοιάζουν εξαρχής πιο ορθολογικές και να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Με τον Ρόζ στα δεξιά, τον Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας και τον Σάσα στη φυσική του θέση δίπλα στον Τόνσο που ήταν η σημερινή έκπληξη του Γερμανού ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο απόλυτα συγκροτημένος σε όλες τις γραμμές. Ο Ρόζ μας υπενθύμισε ότι σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν παίζαμε χωρίς δεξί μπακ ενώ και ο Δεληζήσης απέδειξε στον νέο του προπονητή αυτό που ήδη ξέραμε όλοι, ότι στα στόπερ εκτός του Βέλεθ και του Ρόζ υπάρχει ακόμη μια αξιόπιστη λύση που μπορεί να εμπιστευτεί άφοβα. Η ομάδα μπήκε διψασμένη και αποφασισμένη να μην αφήσει τον αντίπαλο να πάρει ανάσα και αυτό ακριβώς έκανε. Στο 12'  ο Φετφατζίδης σέρβιρε εξαιρετικά το πρώτο γκολ στον Ιντέγε, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Νιγηριανός εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την έξυπνη πάσα του Λάρσον και με ένα ωραίο σεντερφορίσιο σκάψιμο έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30' ήρθε και το  3-0  από την άσπρη βούλα μετά από καθαρό πέναλτι που κέρδισε ο εξαιρετικός Γκάμα το οποίο και εκτέλεσε ο ίδιος. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έριξε ρυθμούς, ο Ένινγκ έκανε το ροτέισον με γρήγορες αλλαγές και ο ΑΡΗΣ αν και δεν θύμιζε πολύ την ομάδα του πρώτου ημιχρόνου συνέχισε να ελέγχει και να απειλεί με κάθε ευκαιρία την εστία του Βόλου. Σε μια από αυτές ο Λάρσον κινήθηκε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή και έβγαλε την ασίστ στον Γκάμα που από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ υπογράφοντας μια υπέροχη βραδιά για όλους μας! Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και οι επιλογές του Ένινγκ σήμερα τον δικαίωσαν. Δεληζήσης, Ρόζ και Τόνσο ήταν θετικοί και βοήθησαν σημαντικά ώστε η ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο σε όλο τον αγώνα. Ο Σάσα γέμισε με τα τρεξίματα του το κέντρο(και όχι μόνο) επιβεβαιώνοντας ότι εκεί πρέπει να αγωνίζεται και όχι να χαραμίζεται καλύπτοντας τρύπες δεξιά αριστερά.

Υπέροχη ημέρα για την Αρειανάρα μας που έβγαλε στο γήπεδο την αντίδραση που θέλαμε. Το "παράρτημα" του Βόλου δεν είχε καμία τύχη απέναντι μας και τα 4 γκολ θα πρέπει να τους αφήνουν ικανοποιημένους. Διδακτικές οι σημερινές οι αλχημείες του Ένινγκ που θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό και για τη συνέχεια. Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου που έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στην ομάδα και στην φετινή προσπάθεια που γίνεται. Μετράμε τις ώρες για το παιχνίδι της Κυριακής! Τρέλανε μας ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Ότι και να λέμε τα πάντα σχετίζονται με το αγωνιστικό. Όταν η ομάδα κερδίζει όλα είναι υπέροχα, όταν δεν κερδίζει τα πάντα είναι προβληματικά.

ΥΓ2. Αρκετή κριτική έχει δεχθεί ο Καρυπίδης, άλλες φορές δικαιολογημένη και άλλες φορές αδικαιολόγητη. Το ταμείο όμως γίνεται στο τέλος και εκεί θα φανεί αν η ομάδα θα έχει πετύχει τους στόχους της αλλά και αν ο Καρυπίδης όλο αυτό το έχει πετύχει χωρίς επίφοβα ανοίγματα και χρέη.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!