Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός - ΑΡΗΣ 2-0 | Αναποτελεσματικός σε κάθε του βήμα

Posted On Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 17:00

Σε ένα αρκετά περίεργο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε, ο ΑΡΗΣ κατάφερε να χάσει περισσότερο από τον κακό του εαυτό παρά από τον Παναιτωλικό. Οι αλχημείες του Ένινγκ για να καλύψει τα κενά δεν έπιασαν τόπο ενώ η ομάδα έδειξε σε όλη την διάρκεια του αγώνα την αφέλεια που την χαρακτηρίζει χαρίζοντας τα 2 γκολ. Χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για να "κλειδώσει" η 5η θέση και να αρχίζουμε να κοιτάμε ψηλότερα.

Η στατιστική δεν λέει πάντα την αλήθεια και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο χθεσινό παιχνίδι. Εκεί που ο ΑΡΗΣ μας είχε διπλάσιες τελικές από τον Παναιτωλικό και κατοχή 62% υπέρ του. Και όμως αυτή η ανούσια κατοχή, οι κακές τελικές και τα ανόητα λάθη ακόμη και στις πιο εύκολες μεταβιβάσεις σου έδιναν την εντύπωση όσο παρακολουθούσες το παιχνίδι ότι η στατιστική θα έγραφε τα ανάποδα. Δυο κακές στιγμές της άμυνας μας κόντρα στην ροή του αγώνα ήταν αρκετές για να πάρει μια εύκολη νίκη ο Παναιτωλικός. Δεδομένα τα προβλήματα για  τον ΑΡΗ μας, όπως και το περιορισμένο ροτέισον που αρέσκεται ο Ένινγκ. Κάτι που ως ένα βαθμό έχει αποδώσει αλλά στα τελευταία 2 παιχνίδια φαίνεται η ομάδα να μην αντέχει. Η επιστροφή του Σόουζα και η συμμετοχή του Ντουρμισάι κάλυψε τα κενά στην επίθεση και στο δεξί άκρο αλλά το κενό του Ματίγια δεν καλύφθηκε ποτέ. Όπως και δεν καλύφθηκε το κενό του Γκάμα που προέκυψε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου που έτσι και αλλιώς ήταν άφαντος. Άργησε να καταλάβει ο Γερμανός ότι χρειαζόταν ο Τόνσο στο παιχνίδι. Όπως και δυσκολεύεται να καταλάβει ότι ο Λάρσον ταιριάζει πιο πολύ αριστερά και ο Ντιγκινί δίπλα στον επιθετικό. Έλειψε η διάθεση και το πάθος από τους περισσότερους παίκτες μας κάτι που οφείλεται στην κόπωση. Εάν υπήρχε κάτι το θετικό από το χθεσινό παιχνίδι αυτό ήταν η παρουσία του Ντουρμισάι που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ενώ και ο Σόουζα έστω στο αμυντικό κομμάτι τα πήγε πολύ καλά.

Ήττα-μάθημα θα πρέπει να αποτελέσει η ήττα από τον Παναιτωλικό, με τον Ένινγκ να πρέπει αρχικά να αναγνωρίσει ότι με μια ενδεκάδα η χρονιά δεν βγαίνει. Και από την στιγμή που λόγω απαγόρευσης μεταγραφών ο ΑΡΗΣ θα πορευτεί με αυτό το ρόστερ τότε ο Γερμανός θα πρέπει να βρει τους τρόπους για να το αξιοποιήσει όσο καλύτερα μπορεί. Διαφορετικά θα ρισκάρουμε ανά πάσα στιγμή να δούμε έναν ΑΡΗ όπως χθες, χωρίς φρεσκάδα και καθαρό μυαλό να χάνεται μέσα στα λάθη του.

ΥΓ. Ότι μπορούν κάνουν εκεί στην ΕΠΟ για να εμποδίσουν την παρουσία μας στα πλέιοφς. Πέμπτη βράδυ παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, Κυριακή μεσημέρι στην Τρίπολη.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!