Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ώρα του λογαριασμού για τα χρωστούμενα του πρώτου γύρου

Posted On Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 12:35

Έτοιμος να ξεπληρώσει την ΑΕΚ μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου για όλα τα τραγελαφικά που έγιναν στο ΟΑΚΑ  είναι ο ΑΡΗΣ μας σε ένα παιχνίδι που το θέλει πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους παρά για βαθμολογικούς. Η εμετική διαιτησία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και οι προκλήσεις των παικτών της ΑΕΚ σήμερα θα απαντηθούν. Θα απαντηθούν με ποδοσφαιρικό τρόπο σε ένα παιχνίδι κιτρινόμαυρη γιορτή στο Κλ.Βικελίδης!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ελεγχόμενο ροτέισον άφησε ο Ένινγκ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Από την μια η ΑΕΚ ως ένα βαθμό είναι αδιάφορη έχοντας κλειδώσει την 3η θέση, από την άλλη ο ΑΡΗΣ μας πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την 5η θέση.  Μια κατάσταση που αποτελεί ευκαιρία για τον Γερμανό τεχνικό να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες αλλά και ευκαιρίες σε κάποιους άλλους. Ευκαιρίες που με εξαίρεση τον Λάρσον και ίσως τον Σόουζα(παρά τον λίγο χρόνο συμμετοχής) κανείς δεν φαίνεται να τις αξιοποιεί.  Η ΑΕΚ μπορεί μετά την αλλαγή προπονητή να είναι βελτιωμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ομάδα φόβητρο. Ναι μεν βρίσκεται με άνεση στην 3η θέση αλλά όπως απέφυγε την ήττα με τον ΑΡΗ μας στο ΟΑΚΑ έτσι έχει μαζέψει μπόλικους βαθμούς ακόμη.  Κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά στην ΑΕΚ και για αυτό το "κλίμα" από Αθήνα θέλει την Ένωση να φοβάται περισσότερο τον διασυρμό… Και πώς να μην φοβάται άλλωστε όταν οι παίκτες του Ένινγκ ώρες ώρες ζωγραφίζουν στο γήπεδο και η ατυχία μαζί με την αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια είναι ο μοναδικός αντίπαλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ντέρμπι με τον αήττητο ψευτοπρωταθλητή όπου ο ΑΡΗΣ έχοντας αποτελεσματικότητα τον φιλοδώρησε με 4 γκολάκια και ένα πέμπτο που δεν μέτρησε. Πως λοιπόν η ΑΕΚ να μην έχει στην σκέψη της κάτι τέτοιο; Αυτό ακριβώς το κλίμα θα πρέπει να αφουγκραστούν οι παίκτες του Ένινγκ και να αποδείξουν την ανωτερότητα τους μέσα στο γήπεδο. Είτε ξεκινήσει ο Ντιγκινί, είτε ο Τόνσο, είτε ο Σούντγρεν, είτε ακριβώς η ίδια ενδεκάδα με αυτή που πήρε την πρόκριση της Πέμπτης.

Ανεβασμένος ο ΑΡΗΣ μας μετά την πρόκριση στα ημιτελικά θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του αλλά και στις νίκες του απέναντι στους  big-πορδ. Νίκες που θα μπορούσαν να ήταν ακόμη περισσότερες αν δεν μας τις έκλεβαν όπως μας τις έκλεψαν σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Δεν ξεχνάμε τις αστειότητες στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Στο Κλ.Βικελίδης όμως παίζουμε μπάλα εμείς και εδώ το χανουμάκι δεν έχει καμία τύχη! Ντου για τη νίκη-μήνυμα ενόψει των πλέιοφς! ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Και όμως στο ποδοσφαιρικό Ελλαδιστάν νομικά τρικάκια όπως αυτά που έχουν ως στόχο την μη εκδίκαση της υπόθεσης(αυτής της ψεύτικης εισήγησης κατά τα άλλα) αλλά και οι δημόσιες ευχές των αντιπάλων πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για το ποιον θέλουν πρωταθλητή βαφτίζεται ήθος και εξυγίανση!