Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 0-1 | Καραντώνης και VAR καθάρισαν για την ΑΕΚ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 22:47

Άλλη μια φαρσοκωμωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου παρακολουθήσαμε σήμερα στο Κλ.Βικελίδης με τον Καραντώνη και το VAR να καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα και να δίνουν ακριβώς όπως και στο ΟΑΚΑ την χείρα βοηθείας στην ΑΕΚ. Δικαιολογημένος εκνευρισμός από τους παίκτες μας που στην κλωτσοπατινάδα της ΑΕΚ υπό την ανοχή του Καραντώνη δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου που έφυγε όμως αηδιασμένος από ένα ακόμη παιχνίδι με τη σφραγίδα της #greekSLmafia

Οι κακές μεταβιβάσεις ήταν στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος η αδυναμία του σημερινού ΑΡΗ και από μια τέτοια λανθασμένη μεταβίβαση προέκυψε το 0-1 και αναγκαστήκαμε μόλις από το 4' να κυνηγάμε το σκορ. Μια κατάσταση που την έχουμε ξαναζήσει και την έχουμε ανατρέψει …υπό φυσιολογικές συνθήκες. Φυσιολογικές συνθήκες που σήμερα στον αγώνα που παρακολουθήσαμε δεν υπήρχε. Πέρα από το εκνευριστικό αντιποδόσφαιρο της ΑΕΚ με τα συνεχόμενα διωξίματα στο πουθενά και την μπάλα συνεχώς στον αέρα είδαμε μια αμυντική λειτουργία βγαλμένη από ταινία πολεμικών τεχνών. Μπορεί τα στόπερ της ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο για τα εγκληματικά μαρκαρίσματα τους να τιμωρήθηκαν με κάρτες αλλά το 50-50 του Καραντώνη μέχρι εκεί έφθανε… Συνεχόμενα χτυπήματα και τραβήγματα από πίσω σε κάθε υποψία φάσης για τον ΑΡΗ μας από τους παίκτες της ΑΕΚ που κυριολεκτικά κατέστρεψαν κάθε σκέψη για δημιουργία φάσεων και ποδοσφαιρικού παιχνιδιού γενικότερα. Μια αμυντική λειτουργία από την ΑΕΚ που με έναν ικανό και έντιμο διαιτητή δεν θα μπορούσε να σταθεί. Αυτή ήταν όμως η πραγματικότητα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες μας και υπό αυτές τις συνθήκες δεν τα κατάφεραν. Υπήρχαν κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες με την κεφαλιά του Δεληζήση, το σουτ στα περιστέρια του Ντουρμισάι από πλεονεκτική θέση αλλά και το μακρινό σουτ του Γκάμα που μπλόκαρε ο πορτιέρο της ΑΕΚ. Οι φάσεις όμως που έκριναν το παιχνίδι ήταν αυτές που ο Καραντώνης και το VAR αποφάσισαν να προσπεράσουν μην καταλογίζοντας πέναλτι σε 2 περιπτώσεις με αυτή του Φετφατζίδη να είναι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται. Και αν ο διαιτητής έχει το άλλοθι της ταχύτητας του αγώνα και της οπτικής γωνίας, οι "επιστήμονες" στο VAR έχουν όλη την άνεση να δουν αυτό που είδαν 22000 φίλοι της ομάδος στο Κλ.Βικελίδης αλλά και η ποδοσφαιρόφιλη Ελλάδα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους. Ξεκάθαρα το VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει για να διαμορφώνει κατά το δοκούν το αποτέλεσμα και αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι του ΑΡΗ μας. Δεν σηκώνει κριτική το σημερινό παιχνίδι μιας και οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα έτσι όπως σφύριζε το κοράκι. Αυτό όμως που σίγουρα σηκώνει κριτική είναι η απάθεια του Ένινγκ που περιμένει το παιχνίδι να φθάσει στο 80΄ για να κάνει τις αλλαγές του και να αλλάξει κάτι.

Μήνυμα στους big-πορδ ήθελε να στείλει μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου ο ΑΡΗΣ μας ενόψει των πλέιοφς και των ημιτελικών του κυπέλλου αλλά τελικά το μήνυμα ήρθε από τη "συμμορία" του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Με Καραντώνηδες και VARιστες σαν τους σημερινούς ο ΑΡΗΣ δεν έχει καμία τύχη και θα πρέπει να υπερβεί των δυνατοτήτων του για να κάνει το κάτι παραπάνω. Ε ρε μάγκες αυτό ακριβώς θα κάνουμε και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και θα σας χαλάσουμε το σενάριο που έχετε ετοιμάσει. Δεν ξενερώνουμε, πεισμώνουμε με την αλητεία της σουπερλίγδας και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά!

ΥΓ. Και όμως… στο ποδοσφαιρικό Ελλαδιστάν αυτό το τραγελαφικό παιχνίδι με τα 36 φάουλ και τι διώξε όπου όπου που έπαιξε σήμερα η ΑΕΚ βαφτίζεται από τα πληρωμένα αρδάκια σε τακτική και προπονητική μαγκιά.

ΥΓ2. Και για όσους δεν γνωρίζουν ο "έγκριτος" δημοσιογράφος του ΑΡΕΝΑ που προσπάθησε από το πουθενά να ανακαλύψει ανύπαρκτο θέμα πολυιδιοκτησίας του ΑΡΗ από το παρελθόν για να αθωώσει τον συμπολίτη στην συνείδηση των προβάτων του πληρώνεται από γνωστό Αρειανάρχη…

ΥΓ3. Ε ρε να βγάλει η κλήρωση ΑΕΚ και να παίξουμε με ξένους διαιτητές.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!