Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός – ΑΡΗΣ 3-1 | Αδίκησε τον εαυτό του για ακόμη μια φορά ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 00:48

Μέσα σε 11’ κατάφερε ο ΑΡΗΣ να παραδοθεί άνευ όρων στον αντίπαλο του καταστρέφοντας με τεράστια ευκολία την για περίπου 25’ επιβλητική του παρουσία. Τι και αν ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι… τι και αν στο δεύτερο ημίχρονο όταν συνήλθε κατάφερε να μειώσει το σκορ, να έχει ένα δοκάρι και μια αρκετά καλή παρουσία… Όταν με τα λάθη σου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χαρίζεις τη νίκη τα λόγια είναι περιττά.

Αν και αρχικά φάνηκε να αιφνιδιάζετε η ομάδα μας από την πίεση του Ολυμπιακού πολύ γρήγορα οι παίκτες μας βρήκαν τα πατήματα τους και άρχισαν να απειλούν την αντίπαλη εστία. 3 καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα του σουτ του Γκάμα μέσα από την μεγάλη περιοχή ήταν το αποτέλεσμα του στρωτού και έξυπνου ποδοσφαίρου των παικτών του Ένινγκ. Μια εικόνα όμως που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε μακρινή ξεχασμένη ανάμνηση… Τα παιδαριώδη λάθη του Δεληζήση  αρχικά και του Σάσα στη συνέχεια ήταν αρκετά για να δώσουν από το 27’  τη νίκη στον Ολυμπιακό χωρίς καν να χρειαστεί να κάνει τίποτα το σπουδαίο. Ενώ και η κακή εκτίμηση του Κουέστα στη σέντρα από όπου προέκυψε το τρίτο γκολ μετέτρεψε ένα παιχνίδι που περιμέναμε με αγωνία σε τυπική διαδικασία. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε το δοκάρι του Λάρσον, μπήκε στα δίχτυα η προβολή του Ιντέγε είχαμε και 3-4 καταστάσεις όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ. Η κακή όμως αμυντική λειτουργία και η ποδοσφαιρική μας αφέλεια επισκίαζε τα πάντα. Ακόμη και στην επίθεση που ο Ιντέγε πέτυχε γκολ κανείς δεν γίνεται να είναι ευχαριστημένος με τον Νιγηριανό μιας και οι αντιδράσεις του σε κάθε φάση που συμμετείχε(με εξαίρεση το γκολ) ήταν κάκιστες.  Άρεσε ο Μανσίνι για ακόμη ένα παιχνίδι δείχνοντας ότι η αισιοδοξία που υπάρχει γύρω από το πρόσωπο του είναι δικαιολογημένη.

Μπορεί να μην χάθηκε τίποτα σήμερα αλλά ο ανόητος τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η  ήττα σε εκνευρίζει και απογοητεύει. Πλησιάζει ο ημιτελικός με την ΑΕΚ και εκεί τέτοια λάθη δεν χωράνε. Ας εκμεταλλευτούν το μάθημα που πήραν σήμερα στο Καραϊσκάκη ο Ένινγκ και οι παίκτες του ώστε να παρουσιαστούν πιο δυνατοί στη συνέχεια. Το αφήνουμε πίσω μας το σημερινό και συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα για την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΥΓ. Αποστομωτική η γλώσσα του σώματος του διαιτητή τόσο στην φάση του Φετφατζίδη που δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να πάει στο VAR όσο και στο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του γαύρου  όπου και πάλι ένιωθε 1000% σίγουρα ότι  έγινε η παράβαση! Τζάμπα να κουράζουμε τα παλικάρια του VAR και να του κλέβουν τη δόξα;