Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ 0-1 | Απόδραση με το διπλό από την Κρήτη με γκολ ποίημα! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 00:16

«Κλείδωσε» την 5η θέση η αγαπημένη μας ομάδα στην Κρήτη όπου χάρη σε ένα γκολ ποίημα και τον on fire Κουέστα πήρε το πολύτιμο διπλό. Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο όπου θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, «βράχος» ο Κουέστα που απέκρουσε το τρίτο του πέναλτι σε αυτά τα πλέιοφς!

Στη διάθεση που θα έδειχναν οι παίκτες μας είχαμε αναφερθεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι και αυτό ακριβώς παρακολουθήσαμε σήμερα. Οι παίκτες του Ένινγκ κατάλαβαν την σημασία του αγώνα, έπαιξαν εξαιρετικά όσο είχαν δυνάμεις και έδωσαν την απάντηση στους Κρητικούς μέσα στο γήπεδο. Οι μεσοεπιθετικοί  μας έδειξαν την ποιότητα  τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους ωραίους συνδυασμούς και το ακόμη πιο ωραίο γκολ βγαλμένο από το playstation! Το τακουνάκι του Μαντσίνι, τα τρεξίματα και η ασίστ του Κόρχουτ και το «αριστοκρατικό» τελείωμα του Φέτφα πρόσφεραν άλλη μια ποδοσφαιρική ζωγραφιά στο πανελλήνιο. Ενώ και στην άμυνα όπου στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε μεγάλη πίεση είδαμε περισσότερο πάθος και συγκέντρωση από ότι τα προηγούμενα παιχνίδια. Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες του αλλά δεν υπολόγισε τον φορμαρισμένο Κουέστα που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και κλείνει το μάτι στη διοίκηση σχετικά με το νέο του συμβόλαιο. Σίγουρα ήταν ο MVP της αναμέτρησης αν και η νίκη θα μπορούσε να έρθει πολύ πιο εύκολα από την επίθεση αν υπήρχε συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια.

Στάθηκαν στο ύψος τους οι παίκτες μας και αντιλαμβανόμενοι την σημασία του αγώνα έδωσαν το κάτι παραπάνω σήμερα και πήραν ένα σπουδαίο διπλό κατακτώντας την 5η θέση. Μια 5η θέση που δεν μας ικανοποιεί σε καμία περίπτωση αλλά αυτός ήταν ο στόχος μας στα πλέιοφς. Αυτό πάντως που βγαίνει από το σημερινό παιχνίδι είναι ότι αυτοί οι παίκτες που απέμειναν νιώθουν από ΑΡΗ και πρέπει να στηριχθούν και να πλαισιωθούν με ακόμη καλύτερους. Άντε ρε Κάρυ τελείωνε με το μπαν για να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά!

ΥΓ. Είπαμε αυτά τα παιχνίδια σε μεγάλο βαθμό είναι αδιάφορα. Ωστόσο με την χρησιμοποίηση των Μαρτίνες και Μαντσίνι στο αρχικό σχήμα και την επιστροφή του Φέτφα βλέπεις έναν διαφορετικό ΑΡΗ ακόμη πιο θελκτικό στην επίθεση.

ΥΓ. Για το «κοράκι» τι να πεις; Τόσο οι κίτρινες κάρτες που μας έβγαλε όσο και τα πολλά φάουλ που δεν μας έδωσε γύρω από την μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ έδειξε τις διαθέσεις του.

ΥΓ3. Χαρτάκι στους οπαδούς του ΟΦΗ από την ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ από το μεγάλο αφεντικό! Ε τι? Τζάμπα οι λαχνοί και τα δωράκια?

ΥΓ4. Πόσο πονάει όταν ο ΑΡΗΣ γ@#$ει!