Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ 0-3 | Απολαυστικός ΑΡΗΣ, κυρίαρχος στην Κρήτη! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 22:31

Με 3 γκολ φιλοδώρησε ο ΑΡΗΣ μας τον υπερφιλόδοξο ΟΦΗ συνεχίζοντας απτόητος την ξέφρενη πορεία του! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπερτόγλιο με τα 2 γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Εξαιρετική η κίνηση του Ματίγια στο 3ο γκολ να το αφιερώσει στον Σιαμπάνη σηκώνοντας την φανέλα με το 99.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και μόλις πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρώτο 2 φορές ο Σίλβα προσπάθησε να ανοίξει το σκορ δείχνοντας πως θα κυλήσει η συνέχεια του παιχνιδιού.  Στο 8’ πάλι ο Σίλβα έβγαλε εξαιρετική παράλληλη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Μάνο οριακά να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ με τα περισσότερα από αυτά να φεύγουν πολύ μακριά από την εστία. Αυτή ήταν και η ολιγόλεπτη αντίδραση του ΟΦΗ μέχρι ο ΑΡΗΣ μας να αρχίσει να φορτσάρει και να απαιτεί το γκολ. Κάτι που έγινε στο 29’ με τον Γκάμα να ταλαιπωρεί τους αμυντικούς του ΟΦΗ που ούτε με φάουλ δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν, να βγάζει την εξαιρετική πάσα στον Μάνο που έκανε το εξαιρετικό διαγώνιο σουτ  ώστε στη συνέχεια ο Μπερτόγλιο να έρθει και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα!  Το προβάδισμα έδωσε ώθηση στην ομάδα μας που όχι μόνο δεν οπισθοχώρησε αλλά συνέχιζε να πιέζει ψηλά και να απειλεί με κάθε ευκαιρία. Στο 42’  ο Ματίγια έκανε το κόρνερ, ο Μπεναλουάν έκανε μια μεγαλοπρεπή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα προς τα δίχτυα αλλά με τον Μπερτόγλιο να πετάγεται για ακόμη μια φορά και να «κλέβει» τελικά το γκολ από τον συμπαίκτη του. Η αντίδραση του ΟΦΗ όπως και στο Α’ ημίχρονο ήταν μια φλύαρη κατοχή και κάποια μακρινά ακίνδυνα σουτ με εξαίρεση μόλις ένα σουτ μέσα από την περιοχή που ήταν η μεγαλύτερη και ίσως και η μοναδική πραγματική ευκαιρία του ΟΦΗ στο παιχνίδι. Στη συνέχεια η ομάδα απελευθερωμένη συνέχισε να κάνει το παιχνίδι της, να ψάχνει το τρίτο γκολ και τελικά να το βρίσκει από την άσπρη βούλα χάρη σε πέναλτι που έγινε στον Μάνο.

Άπαντες διακριθέντες σήμερα με τον Μάντζιο να παίρνει για ακόμη μια φορά τα εύσημα για αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο. Αναμφίβολα ο φετινός ΑΡΗΣ έχει γεμάτο ρόστερ και πολλές ποιοτικές λύσεις αλλά ο Άκης Μάντζιος έχει καταφέρει να μοιράσει σωστά ρόλους, ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής πείθοντας τον κάθε παίκτη ξεχωριστά να δώσει το κάτι παραπάνω για να διακριθεί. Επανέφερε τον Σούντγκρεν που και σήμερα ήταν εξαιρετικός και έχει αφυπνίσει τον Σάσα για τα καλά την στιγμή που ήδη είχε έναν πολύ καλό Τζέγκο στην ίδια θέση. Ο Γκάμα και σήμερα στο πρώτο γκολ απέδειξε ότι είναι ο παίκτης που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει την διαφορά ενώ και ο Μπερτόλιο με τα 2 γκολ συνεχίζει να είναι με τον αυστραλό οι μεταγραφές αποκάλυψη. Ο Μπεναλουάν ακόμη πιο ανεβασμένος μαζί με τους Ροζ, Σάκιτς και Σάκιτς με χαρακτηριστική ευκολία έκοβαν τις επιθέσεις του ΟΦΗ και προωθούσαν γρήγορα μέσω Ματίγια το παιχνίδι της ομάδος. Εντυπωσίασε και πάλι ο Σίλβα που αν καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα. Δεν σκόραρε ο Μάνος αλλά χάρη στην μαχητικότητα του ο ΑΡΗΣ πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ σήμερα.

Παρασύρθηκε ο ΟΦΗ από τα μεγάλα λόγια που είπαν οι άνθρωποι του πριν το παιχνίδι και το πλήρωσε από το σφύριγμα της σέντρας αντιμετωπίζοντας έναν φουριόζο ΑΡΗ. Εντυπωσίασε η ομάδα με την ωριμότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της και θα μπορούσε εύκολα να είχε πετύχει και άλλα γκολ. Η αφιέρωση του Ματίγια στον Σιαμπάνη ήταν το πιο ωραίο μήνυμα που έστειλε ο ΑΡΗΣ μας σήμερα προς κάθε «πονεμένο» μαζί με αυτό το επιβλητικό 0-3! Άγιε Βασίλη φέτος θα έρθεις ντυμένος στα κιτρινόμαυρα!

ΥΓ. Μετά τον Αντρέα Σκέντζο που πριν το παιχνίδι μας είπε ότι ο ΟΦΗ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΡΗ ήρθε η σειρά του Σίμου να αναρωτηθεί αν σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα… Μάλλον ήθελε ένα «τάληρο» να φάει για να το εμπεδώσει.

ΥΓ2. Τελικά όπως φάνηκε στην περίπτωση του ΟΦΗ και του μπάογκ, οι χαμηλοί τόνοι μας ευνοούν. Τυχαία είναι ο ΑΡΗΣ ως εδώ, πυροτέχνημα είναι… Μην κλείνεστε για το Χ, μπορείτε να μας κερδίσετε εύκολα J

ΥΓ3. Μην είμαστε υπερβολικοί ο διαιτητής έπαιξε καλά. Αλλά βρε σφυρίζεις λήξη ενώ εκτελεί κόρνερ ο ΑΡΗΣ στο 45’ +1’ και ανατρέπεις τον παίκτη μας και δεν διακόπτεις το παιχνίδι; Μάλλον και εσύ ζαλίστηκες από τον ΑΡΗ που συνάντησες σήμερα.

ΥΓ4. Τριπλή αλλαγή στο 70’ Γκαρσία, Μανσίνι, Λόπεθ! Μπράβο στον Καρυπίδη για την ομάδα που μας έφτιαξε!

ΥΓ5. Φέρτε γιατρόοοοο να εμβολιαστωωωώ, πω πω πω πω πω, τον ΑΡΗ μου να δω!