Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμμετοχή στους ομίλους και "sold out" διαρκείας το πρώτο μεγάλο στοίχημα της  σεζόν! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 11:38

Με τα μέτρα προστασίας από το covid σταδιακά να απομακρύνονται και  η καλοκαιρινή διάθεση να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στη σκέψη όλων μας κυριαρχεί ο ΑΡΗΣ και η γλυκιά προσμονή για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Εκεί όπου ευελπιστούμε να επιτραπεί η συμμετοχή του κόσμου και σε αυτή την νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει επισήμως  σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα να μπορέσουμε και εμείς οι οπαδοί να δώσουμε το βροντερό παρών!  Μέχρι τότε παρακολουθούμε την προετοιμασία της ομάδος που μόλις ξεκίνησε, αγωνιούμε για τις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν και ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην ομάδα από το Καζακστάν που θα βρεθεί στον δρόμο μας.

Την Αστάνα έβγαλε η κλήρωση του Europa Conference League σε μια περίεργη διαδρομή που σε περίπτωση πρόκρισης βάζει την ομάδα μας στους ισχυρούς. Όχι κανά μεγαθήριο από πρωτάθλημα φόβητρο αλλά ούτε και μια παντελώς άγνωστη ομάδα όπως ακριβώς ήταν η Κόλος Κοβαλίβκα που υποτιμήσαμε και μας τιμώρησε. Και εδώ ακριβώς βρίσκεται το κλειδί της πρόκρισης.  Δεν μας πάει ο ρόλος του ακλόνητου φαβορί τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος…  Τις περισσότερες φορές που πιστεύαμε ότι έχουμε το πάνω χέρι και η πρόκριση θα είναι εύκολη υπόθεση τελικά φάγαμε τα μούτρα μας. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα με χρήμα, που στηρίζεται δυνατά από την χώρα της και η Ευρώπη δεν είναι για αυτήν κάτι το άγνωστο. Χαρακτηριστικά που από μόνα τους μας βάζουν στη λογική μιας πιο προσεκτικής αντιμετώπισης αυτού του αντιπάλου. Συν φυσικά ότι φέτος θα έχουμε 2 παιχνίδια με το πρώτο εκτός έδρας κάτι που σου επιτρέπει να διορθώσεις τα λάθη σου στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι τα πάντα θα κριθούν από την δική μας αγωνιστική κατάσταση και το γεγονός ότι υπάρχει μια δυνατή βάση παικτών από πέρσι είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα που μπορεί να μας δώσει την πρόκριση!

Και όταν μιλάμε για Ευρώπη, προκρίσεις και επαναληπτικό παιχνίδι στο Κλ.Βικελίδης τότε αυτομάτως βλέπουμε τους εαυτούς μας εκεί στις κερκίδες να χοροπηδάμε και να σπρώχνουμε την ομάδα προς την νίκη! Πέρσι ο ΑΡΗΣ στην χρονιά των ρεκόρ ήταν μόνος του… χωρίς την ασπίδα και το μεγάλο όπλο του που είναι ο πολυπληθής κόσμος του. Φέτος όμως θα έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε την ομάδα. Και αυτό όσοι έχουμε τη δυνατότητα θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε με την αγορά ενός διαρκείας.  Η μαζική μας στήριξη με τα διαρκείας   θα είναι η επιβράβευση της ομάδος για την περσινή χρονιά, η έμπρακτη στήριξη προς τον Καρυπίδη που έχει καταφέρει να κάνει προβλήματα που υπό άλλες συνθήκες θα μας έστελναν στα χωράφια να φαίνονται ασήμαντα αλλά και το προβάδισμα το δικό μας να καπαρώσουμε μια θέση στο Κλ.Βικελίδης για τη νέα σεζόν! Γιατί αν επιτραπεί μόλις ένα 50% ποσοστό πληρότητας στο γήπεδο και ο ΑΡΗΣ επαναλάβει μια ανάλογη πορεία με την περσινή τότε τα εισιτήρια θα μετατραπούν σε μαγικά χαρτάκια θυμίζοντας μας άλλες εποχές που έπρεπε να έχεις βύσμα για να βρεις μια θέση στο γήπεδο.

Ανυπομονησία για αυτό το μακρινό «ευρωπαϊκό» ταξίδι που ξεκινάει από το Καζακστάν  και ευελπιστούμε να  συνεχιστεί  μέχρι τους ομίλους και ακόμη παραπέρα.  Σε ένα ασυνήθιστα ήρεμο καλοκαίρι για τον Αρειανό οπαδό με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει καταφέρει να μας πείσει ότι τα χρέη του παρελθόντος που ξεπηδάνε σαν τα μανιτάρια και ο φόβος του μπαν από την υπόθεση Ντουρμισάι δεν μπορούν να εμποδίσουν την ανοδική πορεία της ομάδος.  Χρέος μας να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια και όποιο και αν είναι το ποσοστό φιλάθλων που θα επιτραπεί να μετατραπεί σε ένα μόνιμο «sold out»!

ΥΓ. Είπαμε αυτό το throwback για το χαρακίρι της Γ Εθνικής να το ακυρώσουμε για να μην χαλάσουμε το κλίμα αισιοδοξίας αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί συνΑρειανοί με κοντή μνήμη που χρειάζεται φρεσκάρισμα…