Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφού δεν καταλαβαίνουν, πρέπει να τους το εξηγήσεις! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 22:01

Οι 2 συνεχόμενες νίκες σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση και το ευρύ σκορ κόντρα στον Παναιτωλικό έχουν αλλάξει ριζικά το κλίμα στην ομάδα. Πλέον η ομάδα δείχνει να πατάει πιο σταθερά και να βελτιώνεται από  παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτή την βελτίωση θα πρέπει όμως να την δείξει και στη συνέχεια. Μια συνέχεια πιο δύσκολη, κόντρα στην «εξυγιαντική» ΑΕΚ και τους συμμάχους της που φρόντισαν με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή αντί για ξένο όπως θα ήταν το λογικό και αυτονόητο να γείρει εξαρχής την πλάστιγγα προς την πλευρά της.

ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ 2021 Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Καμία λογική βάση δεν είχε ο ορισμός Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι της Κυριακής. Ο Κλάντεμπεργκ δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι εξυπηρετεί απλά τα συμφέροντα του ΠΟΚ4. Ούτε περσινές, ούτε φετινές βαθμολογίες παίζουν ρόλο για τον Κλάντεμπεργκ. Ματς υψηλής σημασίας που ο διαιτητής πρέπει να είναι ξένος ώστε να διασφαλίζεται το 50-50 στο μέτρο του δυνατού είναι μόνο μεταξύ των τεσσάρων νταβατζήδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.  Σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν οι «δικοί μας»  διαιτητές με τα «λαθάκια» τους.  Μια κατάσταση που πρώτα οι ίδιες οι «μεγάλες» οι ομάδες αλλά και οι «υπερήφανοι» οπαδοί τους θα έπρεπε να είχαν αποκηρύξει αλλά που χώρος για ντροπή σε μια χώρα όπου οι πολιτικές παρεμβάσεις κρίνουν τίτλους.

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Όση φασαρία και αν προκάλεσε αυτή η απαράδεκτη απόφαση του Κλάτεμπεργκ, παίκτες και προπονητής θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Ο  Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του φάνηκε να έχουν βρει κάποιες σταθερές μέσα στο παιχνίδι και πάνω σε αυτές τις βάσεις δούλεψαν όλες τις προηγούμενες ημέρες. Η άμυνα δείχνει πιο συμπαγής ενώ στην επίθεση οι ρόλοι αρχίζουν να μοιράζονται καλύτερα. Σίγουρα κόντρα σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα αλλά από την άλλη είναι στο χέρι μας να εκμεταλλευτούμε αυτή την πίεση που θα έχουν οι αντίπαλοι μας.

ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΦΟΒΟ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ

Όποιος πιστεύει ότι όλες αυτές οι ταλαιπωρίες του ΑΡΗ με μπαν, με αφαιρέσεις βαθμών, με περίεργες διαιτησίες κτλ είναι συμπτωματικά και τυχαία μάλλον πρόσφατα θα ήρθε στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ ήθελε Έλληνα διαιτητή γιατί φοβάται. Αυτόν τον φόβο θα πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε και δεν θέλουν να το κατλάβουν... να τους εξηγήσουμε για ακόμη μια φορά ότι ο ΑΡΗΣ είναι εδώ και δεν μασάει από τίποτα! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!