Κυριακή, 19 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίνι προετοιμασία πριν την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος

Posted On Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 13:29

Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει αναγκαστικά το τμήμα μπάσκετ λόγω της δραματικής κατάστασης που βρίσκεται το ποδόσφαιρο αλλά και αυτής της διακοπής για το αστείο all star game που απευθύνεται στους 3000 με 4000 της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας που δίνουν το παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Για όλους τους υπόλοιπους είναι απλά μια νεκρή μπασκετική περίοδος. 

Φυσικά το ρόλο του σε αυτή την παγωμάρα που υπάρχει και στον μπασκετικό ΑΡΗ έχει παίξει η κατρακύλα στη βαθμολογία όπου μετά την ήττα από τον Απόλλων Π. μέσα στο Παλέ οι όποιοι στόχοι υπήρχαν μοιάζουν να απομακρύνονται. Αν λοιπόν ο Μ.Μίνιτς και οι παίκτες του πιστεύουν ότι μπορούν να ρεφάρουν τις απρόσμενες εντός έδρας ήττες και με νίκες ανάλογες με αυτή στη Ν.Σμύρνη να πιάσουν την 6η θέση τότε αυτή η διακοπή 2 εβδομάδων αποτελεί την ιδανικότερη ευκαιρία ώστε όλοι μαζί να δουλέψουν σκληρά και να παρουσιασθούν σαφώς πιο δυνατοί στα εναπομείναντα παιχνίδια. Αυτό ακριβώς έγινε και με το φιλικό με τον ΚΑΟΔ και λογικά γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις όπου συμμετέχουν όλοι κανονικά εκτός του Τζ.Χαντ που παρόλο που δεν έχει προσφέρει το παραμικρό από την αρχή της χρονιάς παραμένει ένα εξαιρετικό παιδί που σύμφωνα με τον πρώην προπονητή της ομάδος αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ και να αμοίβεται από τον ΑΡΗ... Ο Μίνιτς πάντως έχει δείξει ότι δεν τον εμπιστεύεται έτσι και αλλιώς αλλά με αυτές τις εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος ο Χάντ δύσκολα να τον εμπιστευτεί οποιοσδήποτε προπονητής. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο αλλά αν παρουσιαστεί πάλι η ομάδα του Πειραιά χωρίς τον Σπανούλη και με ενδιάμεσο το δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ίσως ο ΑΡΗΣ μας να έχει μια ευκαιρία να κάνει μια νίκη εκτός προγράμματος.

Αν το πρόβλημα του Μίνιτς από τότε που ήρθε στον ΑΡΗ ήταν το ότι δεν γνώριζε την ομάδα και δεν είχε χρόνο να δουλέψει αυτά που ήθελε πλέον αυτό παύει να ισχύει. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό η ομάδα έδειξε μια διαφορετική φιλοσοφία αξιοποιώντας τους ψηλούς και περνώντας διαρκώς την μπάλα κοντά στο καλάθι. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε την ερχόμενη Δευτέρα την δουλειά που κάνουν εδώ και 2 εβδομάδες ο Μ.Μίνιτς και οι παίκτες του να βγαίνει πάνω στο παρκέ και ο ΑΡΗΣ να ξαναμπαίνει δυνατά στην διεκδίκηση της 6ης θέσης. Διαφορετικά στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι σε κάποιου είδους ισοβαθμία με τον ΚΑΟΔ μέσα που λόγω των 2 νικών να μας ανεβάσει πιο ψηλά.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!