Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στο άρθρο 99 ο ΑΡΗΣ! Επέστρεψε η αισιοδοξία!

Posted On Παρασκευή, 17 Μαϊος 2013 20:14

 

Και ενώ ήμασταν πεπεισμένοι ότι αυτή η απόφαση θα καθυστερούσε αρκετό καιρό τα ευχάριστα νέα είναι γεγονός μιας και με τον πλέον επίσημο τρόπο άνοιξε ο δρόμος για το άρθρο 99 και την οικονομική εξυγίανση της ομάδος. Σπουδαία νίκη της ομάδος μας εκτός γηπέδων που γεμίζει όλους μας με αισιοδοξία για το αύριο του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Ένα αύριο που με τα ως τώρα δεδομένα δύσκολα να διέφερε και πολύ από όλα αυτά που ζήσαμε φέτος. Αντιθέτως μετά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου ο ΑΡΗΣ μας μπορεί να βάλει τα οικονομικά του σε μια τάξη και να δει από εκεί και πέρα τι μπορεί να κάνει για να παρουσιάσει μιας σαφώς καλύτερη εικόνα από αυτή που έδειξε φέτος.

Όλα αυτά φυσικά θα είναι αρμοδιότητα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Μάιου. Μια διαδικασία εκλογών που ευελπιστούμε να έχει σαφώς μεγαλύτερη συμμετοχή από αυτή για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΜΑ.  Η νέα διοίκηση θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με όλους όσους χρωστάει η ΠΑΕ  έχοντας ως βάση αυτή τη φορά όλα αυτά που ορίζει το άρθρο 99 και φυσικά είναι υπέρ του οφειλέτη. Έτσι με την επίτευξη όλων των συμφωνιών τα έξοδα της ομάδος θα είναι συγκεκριμένα και θα πρέπει πάση θυσία οι διακανονισμοί να τηρούνται όπως έγινε με το άρθρο 44. Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι όσοι ονειρευόντουσαν τον υποβιβασμό του ΑΡΗ λόγω χρεών ή εκ των υστέρων αφαίρεσης βαθμών θα πρέπει πλέον να αλλάξουν πλευρό και να αρχίσουν να βλέπουν άλλο όνειρο.  Δεν ξέρω αν πλέον αλλάζουν τα δεδομένα και άνθρωποι που δεν σκόπευαν να ασχοληθούν με τον ΑΡΗ ξαφνικά έχουν ανακαλύψει μια χρυσή επένδυση στην ομάδα μας αλλά θα πρέπει να ξεδιαλύνουν τις σκέψεις τους ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας στο Nick Galis Hall όπου υποτίθεται θα ανοίξουν τα χαρτιά τους τα υποψήφια σχήματα για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ως τώρα μόνο η παρουσία του Λ.Σκόρδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ και ο κ.Ηλιάδης σύμφωνα με ανακοίνωση του θα δώσει το παρών. Τώρα αν οι κινήσεις του κ.Αβάνογλου μεταφραστούν στην αναγγελία του ονόματος κάποιου οικονομικού κολοσσού ή κάτι παρόμοιο καλό είναι να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι και να κρατάμε μικρό καλάθι όπως έχει διδάξει η ιστορία με πιο πρόσφατο το παράδειγμα του Φ.Πλά του φίλου του "εκατομμυριούχου" Γ.Κόντη. Εδώ περιμένω από το νέο Δ.Σ. της ΚΜΑ να κατέβει διαβασμένο και να μην αφήσει να δημιουργηθούν εντυπώσεις χωρίς στοιχεία και εγγυήσεις.  Πάντως η ουσία είναι ότι όσοι ζητούσαν επίμονα την ΑΜΚ αλλά και την απόφαση για το άρθρο 99 πριν τη Γ.Σ. της ΚΜΑ θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι μιας και οι συνθήκες έχουν διαμορφωθεί ακριβώς όπως τις επιθυμούσαν.

Δυστυχώς όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στον ΑΡΗ μας τίποτα δεν μπορείς να το χαρείς ολόψυχα μιας και πάντα υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν όχι απλά να καρπωθούν(λες και έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία) κάποια επιτυχία αλλά μέσα από επιτυχίες σαν τη σημερινή ιστορική απόφαση για το άρθρο 99 βρίσκουν πάτημα για να συνεχίσουν την μικροπολιτική τους και να εντείνουν τον πόλεμο κατά του μεγάλου τους εχθρού που δεν είναι άλλος από τον Λ.Σκόρδα. Ναι ο Λ.Σκόρδας είπε δημόσια ότι δεν πίστευε ότι η απόφαση θα ήταν θετική και ότι θα έπρεπε να προετοιμαστούμε για μια εναλλακτική προσέγγιση του άρθρου 99. Δεν είπε ότι θα αποσύρει την αίτηση, ούτε ζήτησε από την ομάδα των δικηγόρων όταν ανέλαβε την ΠΑΕ πριν λίγο καιρό να σταματήσουν την προσπάθεια τους. Και για όσους αφελείς με κοντή μνήμη το ξεχνάνε ο Λ.Σκόρδας ήταν αυτός που πρότεινε(κατόπιν πολύμηνης επεξεργασίας) το άρθρο 99 ως τη μοναδική λύση  την ίδια στιγμή που αυτοί που τώρα τον στοχοποιούν δήλωναν κατηγορηματικά ότι ήταν η ταφόπλακα του ΑΡΗ και προσπαθούσαν να βρουν άλλα άρθρα πριν προλάβει να τα πει ο Λ.Σκόρδας... Αυτοί πάντως που πραγματικά αξίζουν τα συγχαρητήρια μας και μαζί και μια συγνώμη γιατί ποτέ δεν πιστέψαμε στις αγνές προθέσεις τους και στην προσπάθεια τους είναι η ομάδα των νομικών που όντως άκουσαν πάρα πολλά όλο αυτό το διάστημα και όπως αποδείχθηκε εντελώς άδικα. Σίγουρα υπάρχει πολιτικό παρασκήνιο από πίσω και σίγουρα ο "Ξανθός" που και αυτός άκουσε πολλά έβαλε το χεράκι του, αλλιώς μόνο για τον ΑΡΗ κανένας ευεργετικός νόμος δεν θα λειτουργούσε είτε είχαμε το δίκιο με το μέρος μας είτε όχι. Ενώ θα πρέπει να ομολογήσουμε πάντα με βάση το αποτέλεσμα ότι και αυτοί οι "5" της ΚΜΑ έκαναν και κάτι στη θητεία τους πέρα από να μας σπάνε τα νευρά και να οδηγούν τον ΑΡΗ προς τη διάλυση επιλέγοντας τα σωστά άτομα για να  τρέξουν το άρθρο 99. Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για τις υπόλοιπες ενέργειες τους αλλά εκεί τα αποτελέσματα έδειχναν ότι αν δεν άλλαζε κάτι η ομάδα μας σήμερα θα ήταν στην θέση της ΑΕΚ.

Μακάρι η δικαίωση κάποιων να έχει να κάνει πάντα με το καλό του ΑΡΗ γιατί ως τώρα οι περισσότεροι που έχουν δικαιωθεί αναφερόντουσαν σε αρνητικές εξελίξεις που δυστυχώς τις βιώσαμε. Όσο δύσκολο και αν είναι για κάποιους να το πιστέψουν επειδή οι ίδιοι λειτουργούν σύμφωνα πάντα με το προσωπικό τους συμφέρον η πλειοψηφία του κόσμου δεν της καίγεται καρφί για τις κόντρες και διαμάχες που υπάρχουν με φόντο την ομάδα αλλά βάζει πραγματικά πάνω από όλα και όλους τον ΑΡΗ! Μακάρι λοιπόν να εμφανισθούν επενδυτές, μακάρι να αλλάξει σελίδα ο ΑΡΗΣ και να αγωνιστεί επιτέλους στο Champions League όπως κάποιοι μας έλεγαν και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε στην πρώτη σειρά να χειροκροτούμε και να μοιράζουμε μπράβο παρά να γκρινιάζουμε...

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!