Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστρέφει από τη Βουλγαρία γεμάτο αισιοδοξία!

Posted On Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 21:30

Θετικότατα τα πρώτα δείγματα του μπασκετικού ΑΡΗ που επιστρέφει από τη Βουλγαρία γεμάτο αισιοδοξία! Η σημερινή νίκη επί της Λουκόιλ Ακαντέμικ στο τελεταίο φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους που είναι και η πρώτη νίκη της χρονιάς είναι μια απόδειξη ότι η ομάδα βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση.

Είχαμε πει από την αρχή ότι ο Β.Αλεξανδρής μετά την περσινή του εμπειρία με τους ρούκις από τα κολέγια φέτος αποφάσισε να ρίξει κατευθείαν την ομάδα στα βαθειά, να μην "ξοδέψει" πολύ χρόνο στη φυσική κατάσταση των παικτών και μέσα από φιλικά παιχνίδια κόντρα σε αξιόμαχους αντιπάλους να δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να προσαρμοστούν, να μάθουν καλύτερα ο ένας τον άλλο και να βρει κάπως έτσι η ομάδα την χημεία της. 4 φιλικά έδωσε η ομάδα μας στην γειτονική χώρα με Τσερκάσι, Λουκόιλ Ακαντέμικ(2 παιχνίδια) και Λέφσκι Σόφιας. Το πιο θετικό από όλα σε αυτές τις αναμετρήσεις ήταν ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι τόσο οι παίκτες ατομικά όσο και η ομάδα συνολικά έδειχνε σημάδια βελτίωσης. Ιδίως οι Αμερικάνοι με εξαίρεση τον Άουτερμπριτζ που από το πρώτο παιχνίδι έδειξε να μην έχει πρόβλημα, Κόλιμον και Σάιμον φάνηκε να αντιμετωπίζουν δυσκολίες  με το ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού. Ιδίως ο Σάιμον στα πρώτα 3 παιχνίδια δεν μπόρεσε να κάνει ούτε στο ελάχιστο αισθητή την παρουσία του. Και αυτός όμως σήμερα παρουσιάστηκε από την αρχή του αγώνα αισθητά βελτιωμένος, πήρε πρωτοβουλίες και πέτυχε αρκετούς πόντους δείχνοντας ότι βρίσκει και αυτός την φόρμα του.  Για τους Έλληνες και τον Πάσαλιτς δεν ανησυχώ γιατί έχουν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Ελληνικού πρωταθλήματος και παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους όταν θα έρθει η ώρα για τα επίσημα παιχνίδια θα είναι πανέτοιμοι!

Και ενώ το χτίσιμο του νέου ΑΡΗ φαίνεται να πηγαίνει μια χαρά η διοίκηση της ΚΑΕ δίνει τον δικό της αγώνα ώστε να βρει εκ νέου σημείο προσέγγισης με τον Σκορδίλη και να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα της απαγόρευσης των μεταγραφών από τη FIBA. Μπορεί η αναξιοπιστία που συνοδεύει το όνομα του ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια να έχει δώσει το δικαίωμα σε πολλούς να πιστεύουν ότι η διοίκηση πρωτοδικείου ψάχνει τρόπο για να ξεπεράσει το "μπλόκο" στις μεταγραφές με πλάγιους τρόπους αλλά οι ως τώρα κινήσεις του κ.Αρβανίτη και των υπολοίπων που έχουν αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο δείχνουν εντελώς το αντίθετο. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η στήριξη του κόσμου κάτι που θα πρέπει να φανεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες με μαζικές αγορές εισιτηρίων διαρκείας. Άλλωστε όπως όλα δείχνουν αν υπάρχει κάτι που να έχει σχέση με τον ΑΡΗ και φέτος θα μας κάνει να χαιρόμαστε και να αισιοδοξούμε για το μέλλον αυτό είναι το τμήμα μπάσκετ, η "ναυαρχίδα" του συλλόγου που πάντα στα δύσκολα κρατάει την σημαία ψηλά! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ! ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!