Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ενιαίος ΑΡΗΣ του Θ.Τζεβελέκη...

Posted On Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 20:04

Από εκτός πραγματικότητας ως προκλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Θ.Τζεβελέκη σχετικά με τον ενιαίο ΑΡΗ. Σε μια εποχή που η νέα διοίκηση της ΚΑΕ με μπροστάρη τον κ.Αρβανίτη κάνει τιτάνια προσπάθεια για να μπει η ομάδα στο άρθρο 99 και να απαλλαχθεί από τα χρέη που δημιούργησαν οι διοικήσεις Δαμιανίδη-Τζεβελέκη ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ αγνοώντας για ακόμη μια φορά επιδεικτικά τις ευθύνες του θυμήθηκε τα πλάνα του σχετικά με τον ενιαίο ΑΡΗ.

Για την ουσία των δηλώσεων του κ.Τζεβελέκη δεν θα ασχοληθούμε και πολύ γιατί όπως το 2009 όταν πρωτοαναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα αρκέστηκε σε γενικολογίες έτσι και τώρα δεν είπε κάτι παραπάνω. Ενώ τα αναλυτικά πλάνα του που ετοίμαζαν οι τεχνοκράτες σύμβουλοι του ακόμη περιμένουμε να μας τα παρουσιάσει. Αυτό όμως που θα καυτηριάσουμε είναι το θράσος του συγκεκριμένου ανθρώπου(ανάλογο με αυτό του "φίλου" του Γ.Δαμιανίδη) που αντί να κάνει μια προσπάθεια να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί ο ΑΡΗΣ μετά το πέρασμα του έφθασε στο σημείο από εκεί που ήταν καθαρός από χρέη να χρωστάει και να έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο συνέχιζε να ζει στον ονειρικό του κόσμο. Σε έναν κόσμο όπου ο Θ.Τζεβελέκης είναι από τους ελάχιστους προέδρους που έβαλαν χρήματα στον ΑΡΗ και βοήθησαν την ομάδα να κάνει σπουδαία πράγματα... Ο κ.Αρβανίτης για πολλοστή φορά τοποθετήθηκε δημόσια όσο πιο κομψά μπορούσε για το έλλειμμα που άφησε ο κ.Τζεβελέκης ενώ τόνισε ότι παρά την οικονομική στήριξη που πολλοί παράγοντες δημόσια υπόσχονται ουσιαστικά η διοίκηση της ΚΑΕ παλεύει μόνη της. Φυσικά αυτές τις δηλώσεις του κ.Αρβανίτη όπως και παρόμοιες τοποθετήσεις που έχουν γίνει κατά το παρελθόν ο κ.Τζεβελέκης θεωρεί ότι είναι ανάξιες σχολιασμού σε αντίθεση με τις σκέψεις του περί ενιαίου ΑΡΗ. Τώρα αν κανείς περιμένει και ερωτήσεις τέτοιου τύπου προς τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ από επαγγελματίες δημοσιογράφους και έγκυρα ΜΜΕ δυστυχώς θα απογοητευτεί γιατί ως γνωστό όταν τα γραφόμενα και τα λεγόμενα δεν αρέσουν τα εξώδικα πέφτουν βροχή...

Ο μπασκετικός ΑΡΗΣ ήταν, είναι και θα είναι το καμάρι κάθε Αρειανού. Όπως λοιπόν θα πρέπει όσα χρόνια και αν περάσουν να μνημονεύουμε τα κατορθώματα του Γκάλη, του Γιαννάκη,του Ιωαννίδη αλλά και παλαιότερα, του Παπαγεωργίου, του Αλεξανδρή και των άλλων παιδιών έτσι θα πρέπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας και όλους αυτούς που πλήγωσαν τον Αυτοκράτορα εκ των έσω. Από αυτούς που έδιωξαν τον Νίκο Γκάλη μέχρι αυτούς που επί χρόνια μας δούλευαν και μας παρουσίαζαν έναν ΑΡΗ οικονομικά και οργανωτικά ισχυρό. Όσο για τον ενιαίο ΑΡΗ δεν ξέρω αν σε κάποια χρόνια γίνει πραγματικότητα αλλά σίγουρα θα πρέπει να έχουμε το νου μας με το κοινό ταμείο του συλλόγου μην πέσει στα χέρια "νοικοκύρηδων"...

ΥΓ. Και επειδή στον ΑΡΗ των τελευταίων ετών ο καθένας που θέλει να εκφράζει δημόσια την άποψη του θα πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας ώστε να μην του κρεμάσουν ταμπελάκια, μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω άρθρα που υπάρχουν δημοσιευμένα στο PlanetARIS.gr από τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2009 σχετικά με τον ενιαίο ΑΡΗ και τις σχετικές τοποθετήσεις του κ.Τζεβελέκη.

Θ.Τζεβελέκης ο "ενωτικός"!

Θ.Τζεβελέκης : "Ενιαίος ΑΡΗΣ στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια!"

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!