Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Έλαμψε ο μπασκετικός Θεός, εντυπωσίασε η ομάδα!

Posted On Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 01:29

Όσο ωραία ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του τουρνουά Nick Galis Cup με τις βραβεύσεις και συνεχίστηκε με τον ΑΡΗ του Δ.Πρίφτη να εντυπωσιάζει πάνω στο παρκέ εξίσου ωραία ολοκληρώθηκε με το τετράποντο του Φριτζόν που άρπαξε την νίκη μέσα από την αγκαλιά του Παναθηναϊκού. Αξιοσημείωτη η απουσία του κόσμου από ένα τόσο σπουδαίο γεγονός, κάτι που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει την διοίκηση Αρβανίτη. Από εκεί και πέρα για όλους τους μπασκετικούς που βρέθηκαν σήμερα στο Αλεξάνδρειο ή παρακολούθησαν τους αγώνες από την τηλεόραση η βραδυά ήταν υπέροχη!

Όπου και αν παραβρεθεί ο Νικός Γκάλη αποτελεί είδηση, σημείο αναφοράς και τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Πόσο μάλλον σε ένα τουρνουά που φέρει το όνομα του και αναμένεται να γίνει θεσμός και αντικείμενο συζήτησης σε όλη την μπασκετική Ευρώπη κάθε χρόνο. Το ζεστό χειροκρότημα στον Νίκο Γκάλη, οι βραβεύσεις σε μέλη της Αρειανής οικογένειας όπως ο κ.Γούσιος, ο γνωστός Σώλον και η οικογένεια Ράσογλου είχαν την δική τους ξεχωριστή σημασία και στέλνουν το μήνυμα ότι σιγά σιγά αρχίζουμε να εκτιμούμε όλους όσους έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται ΑΡΗΣ.. Στα αγωνιστικά τώρα ο ΑΡΗΣ μας ήταν η ευχάριστη έκπληξη μιας και πραγματοποίησε μια εμφάνιση που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.  Τόμας, Ριντ και Νέιμικ έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν σε κάθε φάση του αγώνα. Είτε πρόκειται για να σκοράρουν είτε για να κλέψουν μια μπάλα ή να μαζέψουν το ριμπάουντ. Ταχύτητα, δύναμη και πάθος σε όλες τις κινήσεις του. Ο Μ.Πάσαλιτς με την γνωστή εκτελεστική του δεινότητα, ενώ ο Βεζένκοβ σε αυτή την πρώτη δημόσια παρουσία του δικαιολόγησε όλους όσους πιστεύουν ότι φέτος θα κάνει μια εξαιρετική χρονιά που θα την θυμόμαστε για χρόνια.  Πολύ καλός και ο Γκίκας που σε αρκετά σημεία του αγώνα έδωσε λύσεις. Γενικά η ομάδα μας είχε ενέργεια και ουσία σε όλους τους τομείς και το μόνο που φάνηκε να χρειάζεται ιδιαίτερη βελτίωση είναι το παιχνίδι κάτω από το καλάθι μιας και Νέιμικ φάνηκε παίκτης που μπορεί να αξιοποιήσει τις πάσες των συμπαικτών του αλλά όχι να δημιουργήσει φάσεις από μόνος του. 

Αν και πολλοί θα προτιμούσαν λόγω κόντρας να παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι ο αγώνας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ θα είναι πιο ευχάριστος. Ας κρατήσουμε την ένταση και τα νεύρα για λίγο πιο μετά και ας απολαύσουμε τον τελικό του Nick Galis Cup πιο ήρεμα.  Σίγουρα η απουσία του κόσμου είναι κάτι το δυσάρεστο αλλά από την άλλη εκδηλώσεις σαν την συγκεκριμένη είναι εντελώς άγνωστες στην διοίκηση του ΑΡΗ οπότε ας δώσουμε ένα ελαφρυντικό για την τιμολογιακή πολιτική που επέλεξε ο κ.Αρβανίτης και οι συνεργάτες του. Καλό είναι η απογοήτευση για τις άδειες κερκίδες και η γκρίνια για τις τιμές των εισιτηρίων να μείνει στην άκρη του μυαλού μας και να κρατήσουμε την αρχή από μια πολύ ωραία διοργάνωση με τεράστια ονόματα που συμβάδιζουν(στο μέτρο του δυνατού) με τον μπασκετικό Θεό που ακούει στο όνομα Νίκος Γκάλης. Και όσοι το μετανιώσατε που δεν ήσασταν εκεί θα έχετε και αύριο την ευκαιρία σας. Για αυτό λοιπόν αύριο το βράδυ όλοι στο Παλέ!

ΥΓ. Αντί η διοίκηση να βάζει τσουχτερές τιμές σε μια τόσο δύσκολη εποχή λόγω κρίσης ίσως να ήταν προτιμότερο να περιορίσει τους τζαμπατζήδες που στον ΑΡΗ τείνει να γίνει μόδα...

ΥΓ2. Για όσους έχουν λανθασμένη εντύπωση εμείς θα προσπαθήσουμε να τους διευκολύνουμε να καταλάβουν. Όχι, ο Β.Φουρλίγκας που ήταν αντιπρόεδρος της ΚΜΑ  που "έλεγχε" μαζί με τους υπόλοιπους τον κ.Ηλιάδη και μέλος της διοίκησης Στεφανίδη  στην ΠΑΕ που επί 4 μήνες μας κορόιδευε ότι θα αγωνιστούμε με βλέψεις ανόδου στην Β Εθνική δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε έχει σχέση με την διάλυση του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Ο Π.Στεφανίδης φταίει μόνο... Για αυτό άλλωστε τον είδαμε στα επίσημα του Παλέ δίπλα στον κ.Αρβανίτη. Δεν βρέχει... 

ΥΓ3. Λείπει το μπουλντόγκ από το Παλέ και τα βαζέλια χορεύουν.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!