Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτή τη φορά το γλέντι πρέπει να ολοκληρωθεί!

Posted On Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 18:39

Γίνεται μετά από όλο αυτό το θεατράκι του παραλόγου από Αναστόπουλο, ΟΔΚΕ, ΚΕΔ, ΕΟΚ, τις κωλοτούμπες του συμπολίτη (που ναι μεν ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι τότε αλλά τώρα προτιμάει να το κερδίσει στα χαρτιά) και τις αστειότητες των ασπρόμαυρων ΜΜΕ που ανακάλυψαν και μειοψηφία(!!!) στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ όταν από τις 14 ομάδες μόλις 2(ο μπαογκ και η ΑΕΝΚ)  ψήφισαν να μην ξαναγίνει το παιχνίδι και να το κερδίσει ο μπάογκ στα χαρτιά να μην ανυπομονείς για αυτό το παιχνίδι;  Γίνεται να μην θέλεις διακαώς να τους "γλεντήσεις" με κάθε τρόπο πάνω στο παρκέ όπως εσύ ξέρειες καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα να τους γλεντάς?

Στο παιχνίδι που διέκοψε ο Αναστόπουλος και προσπάθησε να το χαρίσει στον συμπολίτη ο ΑΡΗΣ δεν ήταν αυτός που έπρεπε στα 19΄ του αγώνα. Ακόμη και έτσι η ομάδα μας ήταν μόλις 2 πόντους και όλοι μας ήμασταν πεποισμένοι ότι δεν υπήρχε περίπτωση το Β ημίχρονο να εξελιχθεί το ίδιο αρνητικά. Αυτή τη φορά δεν θα πρέπει να δώσουμε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλο και όπως στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα πρέπει από το ξεκίνημα του αγώνα να τους πατήσουμε. Έτσι ο κόσμος βγάζει γούστα, έτσι και η ομάδα βοηθάει με την παρουσία της στο να μην υπάρχει εκνευρισμός στην κερκίδα. Όποτε και αν γίνει αυτό το παιχνίδι ο Δ.Πριφτής θα πρέπει να κατέβουν πιο προετοιμασμένοι, πιο υποψιασμένοι και σαφώς πιο αποφασισμένοι.

Η επανάληψη του αγώνα με κόσμο είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για την ΚΑΕ να ρεφάρει λίγο από την χασούρα των 2 κεκλεισμένων των θυρών αλλά και τον κόσμο να γουστάρει πραγματικά και όχι να φύγει όπως την άλλη φορά ξενερωμένος λόγω Αναστόπουλου. Σε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας ώστε να μην δοθεί η παραμικρή αφορμή. Η μεγάλη ευθύνη όμως πέφτει στην ΚΑΕ. Από την μια θα πρέπει με πολύ προσοχή να αποφασίσει ποιο θα είναι το εισιτήριο του αγώνα μιας και ήδη ο κόσμος είχε κάνει sold out. Θα πρέπει να σκεφτεί εξίσου σοβαρά αν η γενική είσοδος θα ισχύσει και για τα διαρκείας αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να προστατεύσει την ομάδα γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκληθούμε. Τόσο από την διαιτητική 3αδα όσο και από τους αντιπάλους που μπορεί πραγματικά να είναι τόσο αφελείς που όντως να πείσθηκαν ότι ο αδικημένος της όλης ιστορίας είναι ο μπάογκ που δεν παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά... Οπωσδήποτε σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει οι τζαμπατζήδες(ναι αυτοί που τους ανοίγουν οι σεκιουριτάδες και μπαίνουν από τα πλάγια) να μην μπουν και ίσως να πρέπει να γίνει και σκέψη για κάποιο δίχτυ ασφαλείας. Είναι αμαρτία να δίνουμε και την ελάχιστη αφορμή σε αυτούς που μας περιμένουν στην γωνία για να βλάψουν την ομάδα μας. Αυτή τη φορά το γλέντι πρέπει να ολοκληρωθεί με τον έναν και μοναδικό τρόπο που ξέρει κάθε Αρειανός όταν απέναντι του έχει τους πρωταθλητές της κωλοτούμπας!

ΥΓ. Από την στιγμή που το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την απόφαση των διαιτητών, ο ΕΣΑΚΕ(δηλαδή οι ομάδες) αποφάσισαν το παιχνίδι να ξεκινήσει από την αρχή με νέες συνθήκες αγώνα(κόσμος,άλλα ρόστερ, άλλους διαιτητές), το μόνο που απομένει για να αποδοθεί στο μέτρο του δυνατού δικαιοσύνη είναι η παραδειγματική τιμωρία των τριών διαιτητών της αναμέτρησης από την ΚΕΔ. Η αυθαιρεσία και η επιλεκτική κρίση όλων αυτών που θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω όλων θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

ΥΓ2. Δεδικασμένο δεν είναι η συνέχιση(ή επανάληψη) ενός αγώνα που διεκόπη επειδή έπεσαν χαρτάκια και έφτυσαν τον διαιτητή, αυτό είναι δικαιοσύνη. Δεδικασμένο είναι να πέφτουν παίκτες ομάδων πάνω στο παρκέ από φωτοβολίδες, να ρίχνουν "βόμβες" στον πάγκο της αντίπαλης ομάδος, να μπαίνουν φωτιές στις κερκίδες και οι αγώνες να συνεχίζονται κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα... ακόμη και αν χρειαστεί το παιχνίδι να ολοκληρωθεί και μετά τα μεσάνυχτα.

ΥΓ3. Σκέψεις για προσφυγή των ανθρώπων της ΚΑΕ μπαογκ στο ΑΣΕΑΔ για την ακύρωση της απόφασης και την νίκη του μπάογκ στα χάρτια. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε και τους συνδέσμους του συμπολίτη που δήλωσαν ότι θέλουν να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο να καλούν τον λαό του μπάογκ για συλλαλητήριο κατά της "άδικης" αυτής απόφασης...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!