Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνεμος αλλαγής και ελπίδας στην ΚΑΕ

Posted On Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 21:01

Στο κατακόρυφο έχει φτάσει η αγωνία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και ιδιαίτερα σε όλους αυτούς που το μπάσκετ έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά τους και προσμένουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ξαναζήσουν το όραμα μιας μεγάλης ομάδος που θα διεκδικεί όπως παλιά τίτλους και διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Αφορμή η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ που ενημέρωσε άπαντες για το σοβαρό ενδιαφέρον επένδυση στον Αυτοκράτορα και την προοπτική αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδος.

Και μόνο το γεγονός ότι ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο επίσημα από μια διοίκηση που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα όχι μόνο κρατάει χαμηλούς τόνους αλλά αρκετές φορές εκνευρίζει και απογοητεύει με αυτή την εμμονή της φανερώνει ότι δεν πρόκειται  για απλές φήμες αλλά και ούτε για κάποιο διαφημιστικό τρικ από αυτά τα γνωστά. Μάλιστα λεπτομέρειες όπως το ότι οι πρώτες επαφές ξεκίνησαν πριν 2 μήνες, ότι έγινε πριν λίγες ημέρες πολύωρη συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ, το ότι οι επενδυτές εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση της ΚΑΕ, ότι μπαίνουν άμεσα ορκωτοί λογιστές να τσεκάρουν τα οικονομικά και ότι το όλο deal είναι πολύ πιθανό να κλείσει θετικά μέσα στις επόμενες 10 ημέρες δείχνουν ότι τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στον τύπο πρόκειται για ξένους επενδυτές που δραστηριοποιούνται κυρίως σε Κύπρο και Ισραήλ και  ποτέ δεν έχουν ασχοληθεί με τον ΑΡΗ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Κάτι βέβαια που έρχεται σε κόντρα με τις δικές μας μη διασταυρωμένες πληροφορίες που θέλουν ξένους μαζί με Έλληνες του εξωτερικού που έχουν Αρειανά αισθήματα να  είναι οι επενδυτές που βλέπουν στον Αυτοκράτορα πρόσφορο έδαφος για επένδυση. Βέβαια, το ποιοί ακριβώς είναι οι συγκεκριμένοι επενδυτές δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και υπάρχει η ασφαλιστική δικλείδα που λέγεται διοίκηση Αρβανίτη και από την στιγμή που οι συγκεκριμένοι άνθρωποι βγάζουν επίσημα προς τα έξω αυτή την αισιοδοξία τότε μάλλον θα πρέπει να είμαστε ήσυχοι ότι αν ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια ο ΑΡΗΣ θα καταλήξει σε καλά χέρια. 

Και μόνο η αίσθηση που έχει κάνει στον κόσμο του ΑΡΗ η συγκεκριμένη είδηση δείχνει την δυναμική του μπασκετικού ΑΡΗ αλλά και την δίψα του κόσμου να ξαναδεί την αγαπημένη του ομάδα να μεγαλουργεί. Άλλωστε όποιος παρακολουθεί το Ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα την φετινή χρονιά όπου ο ΑΡΗΣ με ένα πενιχρό μπάτζετ λόγω των παλαιότερων χρεών θα μπορούσε πολύ εύκολα να καταλήξει τρίτος καταλαβαίνει ότι με 200.000 ευρώ παραπάνω θα έβγαινες περπατώντας τρίτος και λόγω φανέλας και κόσμου μπορεί να ζόριζες και τους 2 της Αθήνας. Αν πάντως έχουμε αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις εκτός από τη δυναμική που θα αποκτήσει ο μπασκετικός ΑΡΗΣ ,  η διοίκηση Αρβανίτη θα έχει πετύχει κάτι ακόμη  πραγματικά σπουδαίο. Πέρα απο την προσωπική δικαίωση των ανθρώπων που την αποτελούν θα έχει αποδείξει στον κόσμο του ΑΡΗ ότι με σοβαρότητα, οργάνωση και πλάνο ακόμη και στο απαξιωμένο Ελληνικό μπασκετ μπορεί να βρεθεί ο επενδυτής. Παράλληλα θα υπενθυμίσουν σε όλους εμάς τους  καχύποπτους (ως κακοπροαίρετους) όπως μας κατάντησαν οι διάφοροι Αρειανάρχες που χαντάκωσαν τα προηγούμενα χρόνια σχεδόν ολόκληρο τον σύλλογο ότι υπάρχουν ακόμη ικανοί Αρειανοί παράγοντες που λειτουργούν με ανιδιοτέλεια για το καλό του συλλόγου.

ΥΓ. Το timing πάντως μοιάζει εξαιρετικό. Με την δεδομένη ενίσχυση της ΑΕΚ αλλά και την "αναδιάρθρωση" των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων μπορεί από την επόμενη χρονιά να βγάλουμε τρέλα γούστα με την "πορτοκαλί Θεά".

ΥΓ2. Από τον Γ.Ιωαννίδη περιμέναμε κίνηση την ίδια στιγμή που η  συνεργασία Ραμπότα - Γιαννάκη στην Χαλκιδική μας έβαλε σε ακόμη περισσότερες σκέψεις. Τελικά για ακόμη μια φορά φαίνεται ότι οι σοβαρές κινήσεις δεν γίνεται με αινιγματικές δηλώσεις στα ΜΜΕ ούτε με την αβάντα καλοθελητών και φίλων.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!