Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Παλέ

Posted On Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 10:55

Σε ένα κατάμεστο Παλέ(ανακοινώθηκε επίσημα το sold out) η αγαπημένη μας ομάδα θα υποδεχτεί την καλή μας "πελάτισσα" ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι όπου μοιάζει περισσότερο με "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" μιας και οι 2 ομάδες από πέρσι έχουν ξεκινήσει την δική τους κόντρα στην προσπάθεια αναγέννησης που κάνουν. Ο ΑΡΗΣ με τον κόσμο στο πλευρό του σίγουρα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και αυτό που απομένει είναι ο Δ.Πρίφτης και οι παίκτες του να ανταποκριθούν σε αυτόν τον ρόλο και πάνω στο παρκέ.

Μετά το στραπάτσο του πρώτου γύρου η ΑΕΚ έχει ρίξει τους τόνους και έρχεται πολύ πιο "ταπεινή" να μας αντιμετωπίσει. Βλέπετε το σύνολο του Δ.Πρίφτη τόσο με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη όσο και με την σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ(ναι εκεί που είχαν τα πρωτοσέλιδα ότι θα μας εξευτέλιζαν) έχει κερδίσει με το σπαθί του τον σεβασμό του αντιπάλου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Ναι μεν η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες αλλά με τόσες πολλές αλλαγές στο ρόστερ της σε καμία περίπτωση δεν έχει αποκτήσει την χημεία που θα ήθελε ο Γιούρι Ζντοβτς. Η αιχμή του δόρατος και σήμερα θα είναι η αμυντική μας λειτουργία. Μάλιστα μετά την απόκτηση και του Μαυροειδή θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί κάτω από τα καλάθια. Θα πρέπει οι Γουάιτ και Χάγκινς να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από τα γρήγορα και ανούσια φάουλ ενώ είναι βέβαιο ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ρεζέρβες στις θέσεις των ψηλών Κοέν, Τσούπκοβιτς και Σίμτσακ. Στην επίθεση τώρα τα πάντα θα κριθούν από τα κέφια που θα έχουν κυρίως οι Μακνήλ, ο Γουότερς αλλά και ο Γουάιτ που είναι και ο πιο ασταθής από τους 3. Αν πάντως καταφέρουμε να επιβάλλουμε τον γρήγορο ρυθμό όπως κάναμε και στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δύσκολα η ΑΕΚ να μπορέσει να μας ακολουθήσει.

Όλα τα παιχνίδια και τις νίκες του ΑΡΗ τις απολαμβάνουμε αλλά είναι πολύ διαφορετικό το συναίσθημα όταν απέναντι σου έχεις και έναν δυνατό αντίπαλο. Η ΑΕΚ από πέρσι έχει δυναμώσει σημαντικά και για αυτό γουστάρουμε ακόμη περισσότερο να τους βάζουμε από κάτω. Βγάζουμε φωνή και τρέλα στην κερκίδα όπως μόνο εμείς ξέρουμε, γίνομαστε ένα με τους παίκτες μας και όλοι μαζί παίρνουμε τη νίκη! ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!