Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ξεχωριστή σημασία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό

Posted On Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 19:47

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Παλέ ο ΑΡΗΣ μας θα υποδεχθεί σε λίγες ώρες τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Η ομάδα μας κατά 99.9% έχει εξασφαλίσει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός καίγεται για τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα ενόψει πλέιοφς. Και αν κάποιος κάνει το λάθος να πιστέψει ότι ο ΑΡΗΣ είναι σήμερα αδιάφορος τότε σε λίγες ώρες θα πάρει την απάντηση του. Με μια νίκη σήμερα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τον αντίπαλο του ο ΑΡΗΣ σήμερα θα βροντοφωνάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι ο Αυτοκράτορας έχει επιστρέψει και είναι έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι την κορυφή. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει κόντρα σε κάποια ΑΕΚ ή σε κάποιο δύσμοιρο συμπολίτη αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι όπου  η ήττα θα πονέσει και δεν θα υπάρχει ρεβάνς όπως συνέβη πέρσι στα πλέιοφς με τον Ολυμπιακό ή παλιότερα σε διπλούς αγώνες κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το κίνητρο των παικτών μας είναι μεγάλο ενώ το γεγονός ότι ήδη έχουν πιάσει τον στόχο τους θα πρέπει να λειτουργήσει ευεργετικά. Φυσικά όλα τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν χρίζουν τον ΑΡΗ μας φαβορί ή τον Ολυμπιακό κάποια ομάδα που έτσι απλά μπορούμε να κερδίσουμε. Άλλωστε η πρόσφατη εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης μας υπενθύμισε ποιος είναι ο αντίπαλος μας. Παρόλα αυτά μια ομάδα δεν κρίνεται από μια εμφάνιση σε ένα παιχνίδι και ο φετινός Ολυμπιακός μας έχει δείξει φέτος αρκετές φορές ότι δεν είναι ανίκητος όπως ακριβώς και ο φετινός ΑΡΗΣ μας έχει δείξει ότι στην καλή του ημέρα δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Το κλειδί της νίκης θα είναι κυρίως η επιθετική ημέρα που θα βρεθούν οι παίκτες μας μιας και το δυνατό όπλο του Ολυμπιακού είναι η άμυνα του, οπότε αν δεν βρούμε λύσεις σε αυτή την άμυνα τότε δύσκολα θα φθάσουμε στη νίκη. Όμως και η άμυνα μας θα παίξει τον δικό της ρόλο μιας και από εκεί παίρνει η ομάδα αυτοπεποίθηση και σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό και στην επίθεση. Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν ενώ η σκέψη όλων είναι στο αν θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τον Σπανούλη(σε σκοράρισμα και ασίστ) αλλά και αν ο Γουάιτ που είναι ντεφορμέ εδώ και καιρό επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Με ενέργεια σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και πίστη για τη νίκη μπορούμε να τα καταφέρουμε.

48 ώρες πριν την αναμέτρηση και το αναμενόμενο sold out ανακοινώθηκε. Η στιγμή που θα σπάσει αυτή η αρνητική παράδοση στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και όλα δείχνουν ότι σήμερα στο κατάμεστο Παλέ όλοι μαζί θα ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία του ΑΡΗ. Από νωρίς κιτρινίζουμε το γήπεδο και με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε σπρώχνουμε την Αρειανάρα στη νίκη! ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!