Κυριακή, 05 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλική νίκη στα αποκαλυπτήρια του μπασκετικού ΑΡΗ!

Posted On Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 22:33

Ανάμεικτες εντυπώσεις άφησε ο ΑΡΗΣ μας σε αυτό το πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του. Έστω και αρκετά αγχωτικά μιας και χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης τελικά η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη  με 73-68 κόντρα στην τούρκικη Μπουγιουκσεχίρ δείχνοντας όμως ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά μέχρι να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Όπως όλα τα φιλικά παιχνίδια έτσι και αυτό οποιοδήποτε βιαστικό συμπέρασμα μάλλον θα είναι λάθος μιας και παίκτες και τεχνικό τιμ ψάχνουν ακόμη τον κώδικα επικοινωνίας τους. Κάπως έτσι και σήμερα είδαμε τον Β.Αγγέλου να δοκιμάζει πάρα πολλά σχήματα και να μοιράζει αρκετά τον χρόνο στους παίκτες του. Σε γενικές γραμμές είδαμε και τα καλά και τα αρνητικά στοιχεία που θεωρητικά περιμένουμε να δούμε από τον φετινό ΑΡΗ αλλά προτιμότερο είναι την τεχνική ανάλυση να την αφήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια ώστε να μην αδικήσουμε κανένα. Ας μείνουμε λοιπόν στα θετικά και να κρατήσουμε την παρουσία του Γκάρι Μπέλ. Ενός παίκτη που πέρσι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αλλά φέτος μέσα σε ένα πιο φυσιολογικό περιβάλλον ο ΑΡΗΣ περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν. Ο Αμερικάνος σε γενικές γραμμές ήταν αυτός που έπρεπε για όσο χρόνο αγωνίσθηκε. Είχε καλές επιλογές στην επίθεση και έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Η ευχάριστη έκπληξη όμως ήταν ο Γιώργος Αγγέλου που αν και κουβαλάει την ταμπέλα του "γιού του προπονητή" έδειξε εξαιρετικά στοιχεία σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και γρήγορο καλό σουτ είδαμε σήμερα από τον Αγγέλου τζούνιορ  ευελπιστώντας αυτή η εικόνα του να είναι κάτι το φυσιολογικό και να μην μας προκαλεί έκπληξη. Σχετικά καλός και ο Λάκι Τζόουνς που είχε όμως μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Γενικά πάντως ο ΑΡΗΣ είχε διάθεση, πάλεψε σε κάθε φάση αλλά έδειξε και πολλές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές του γηπέδου κάτι πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψει το τεχνικό τιμ.

Η νίκη ακόμη και σε φιλικό επίπεδο πάντα λειτουργεί ευεργετικά και σε βοηθάει να βελτιώνεσαι μέσα από τα παιχνίδια σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα. Ακριβώς αυτό θα πρέπει να κάνει η ομάδα μας και στα επόμενα φιλικά προτού αρχίσουν τα δύσκολα. Τα δύσκολα που θα ακολουθήσουν μετά τη Δυναμό Τιφλίδας που δεν θα αποτελέσει πρόβλημα ανεξάρτητα από το επίπεδο ετοιμότητας. Όσο γρηγορότερα η προσπάθεια που κάνει ο Δ.Γουλιέλμος και οι συνεργάτες τους φέτος αποτυπωθεί και πάνω στο παρκέ τόσο καλύτερα θα είναι για όλο τον μπασκετικό ΑΡΗ. Άλλωστε όπως φάνηκε και σήμερα από την προσέλευση στο γήπεδο,  μετά την περσινή παγωμάρα και την φετινή ποδοσφαιρική φρενίτιδα θα πρέπει η ομάδα με την εικόνα της να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο.

 

ΥΓ. Όπως στα προηγούμενα ποστ αναφερθήκαμε σε κάποιες μικρές πινελιές που δείχνουν την σοβαρότητα που χαρακτηρίζει τη διοίκηση του Δ.Γουλιέλμου έτσι επισημάνουμε και τα κακώς κείμενα που δείχνουν ότι ακόμη οργανωτικά υπάρχουν πολλά προβλήματα. Όποιος σήμερα αποφάσισε να πάει στο Παλέ καταλαβαίνει…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!