Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

"Αναστολή συνέλευσης" το νέο επίτευγμα του Α.Σ.

Posted On Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 23:26

Ούτε μια συνέλευση δεν είναι ικανοί να οργανώσουν όσοι απαρτίζουν το δ.σ. του Ερασιτέχνη ΑΡΗ παρόλο που οι στιγμές στον μπασκετικό ΑΡΗ παραμένουν κρίσιμες. Το πρόσχημα της άρνησης του Δ.Γουλιέλμου δεν πείθει κανέναν και απλά επιβεβαιώνετε για ακόμη μια φορά ότι ο Ερασιτέχνης είναι δέσμιος ενός γκρουπ ανθρώπων που ζουν το δικό τους όνειρο στον δικό τους κόσμο πολύ μακριά από την πραγματικότητα και τις ευθύνες που συμβαδίζουν με τις θεσμικές τους θέσεις.

Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι… Η κατάσταση στο μπάσκετ είναι οριακή εδώ και καιρό. Τα ερωτηματικά γύρω από την παρουσία του Δ.Γουλιέλμου στην ΚΑΕ σε συνδυασμό με τα πεπραγμένα του και την αδυναμία του να δώσει τις λύσεις που υποτίθεται ότι ήρθε να δώσει έχουν οδηγήσει σε μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση. Τα αντανακλαστικά που δεν έδειξε το δ.σ. του Α.Σ. τα έδειξαν κάποια μέλη του Ερασιτέχνη που ζήτησαν να γίνει συνέλευση με θέμα το μπάσκετ. Μια συνέλευση που ανεξάρτητα από το αν θα παρουσιαστεί ή όχι ο Δ.Γουλιέλμος θα πρέπει να αναζητηθούν οι τρόποι για να βοηθηθεί η ομάδα και να μην αφεθεί στις περίεργες διαθέσεις μεγαλομετόχου. Ακόμη όμως και κάποια απλά διαδικαστικά όπως είναι η διοργάνωση μια συνέλευσης φαίνεται να είναι τεράστιο πρόβλημα για τους ανθρώπους του Α.Σ. οπότε η "αναστολή" της συνέλευσης ήταν άλλη μια λύση ουσίας από αυτές που δυστυχώς έχουμε συνηθίσει από τον Ερασιτέχνη.   

4 χρόνια στα χωράφια για το ποδόσφαιρο, αγώνας επιβίωσης για το μπάσκετ, στο τοπικό το βόλεϊ , κατάργηση τμημάτων, χορηγοί που δεν βάζουν χρήματα και παίρνουν μεταγραφές σε άλλες ομάδες και άλλα πολλά που απλά επιβεβαιώνουν την ανυπαρξία του Ερασιτέχνη. Καμία αντίδραση, καμία πρωτοβουλία, καμία λύση ουσίας, κανένας σεβασμός προς τον κόσμο… παρά ένας κλειστό κλαμπ ή καλύτερα καφενές που ο καθένας κάνει του κεφαλιού του…

ΥΓ.  Και κάπου εδώ θα ακουσθεί  από κάποιον "μπερδεμένο" συνοπαδό η αφελή ατάκα "Όλοι  εγγραφή στον ΑΣ να στηρίξουμε την μάνα του συλλόγου."

ΥΓ2. Άγνωστο αν ο χώρος της συνέλευσης ήταν ένα πρόσχημα ή όχι για να μην γίνει η συνέλευση αλλά όποιος έχει παραστεί σε αυτές τις συνελεύσεις γνωρίζει πολύ καλά ότι στο γήπεδο συνέλευση ουσίας δεν μπορεί να γίνει.

ΥΓ3. Και για να μην μπερδευόμαστε και άλλο… το καλοκαίρι που ήρθε ο Δ.Γουλιέλμος από το πουθενά και πήρε τις μετοχές από τον Λάσκαρη είχε το χαρτί των υποσχέσεων και της υπομονής στο τσεπάκι του οπότε οποιαδήποτε "σκληρή" ερώτηση στην τότε συνέλευση του Α.Σ. για το μπάσκετ θα ήταν υποθετική, ανούσια και ως ένα σημείο κακοπροαίρετη. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχουμε την μη τήρηση της υπόσχεσης για την άρση του μπαν, την ΚΑΕ να παραμένει μη στελεχωμένη και ανοργάνωτη σε όλα τα επίπεδα ακριβώς όπως ήταν και επί Λάσκαρη, τμήμα μάρκετινγκ και χορηγός στην φανέλα δεν υπάρχει, καμία ενημέρωση για το μέλλον του Αυτοκράτορα και μια ομάδα στημένη για να διεκδικήσει οριακά την σωτηρία της.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!