Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Κινητοποίηση ελπίδας για τον μπασκετικό ΑΡΗ

Posted On Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 11:02

Με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του Δημήτρη Γουλιέλμου να έχουν στερέψει και την αδυναμία του(ή επιθυμία του) να διαχειριστεί το καράβι που λέγεται μπασκετικός ΑΡΗΣ η ομάδα μοιάζει πιο γυμνή και αδύναμη από κάθε άλλη φορά. Μια αδυναμία που αποτυπώνεται εδώ και καιρό ποικιλοτρόπως αλλά συστηματικά αποκρύπτεται και κουκουλώνεται από τον μεγαλομέτοχο και μερικούς "παραπλανημένους" που έχουν πεισθεί από την "προσπάθεια" που έχει  ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Ήδη 6 πολύτιμες ημέρες έχουν χαθεί. Ημέρες προπόνησης που θα έπρεπε να αξιοποιηθούν σε συνδυασμό με την έλευση νέων προσώπων στην ομάδα. Νέα πρόσωπα όπως οι αντικαταστάτες των Τάλτον και Γκάγκιτς και πιθανόν η προσθήκη του Γιάνκοβιτς. Όταν όμως η τυπική διαδικασία με το μπαν του Γουίβερ παραμένει εδώ και 3 εβδομάδες,   δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα και ο Σιδηροηλίας παραμένει στον αέρα χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Και αυτά τα παραπάνω είναι απλά κάποιες ενδεικτικές καταστάσεις που δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος το οποίο δυστυχώς δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά σαφώς πιο πολύπλοκο. Πιο πολύπλοκο γιατί όπως αμέτρητες φορές έχουμε σχολιάσει  υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από την έλευση Γουλιέλμου, απορίες για πολλές δηλώσεις του και προβληματισμός για τους πιθανούς λόγους που επί της ουσίας  δεν θέλει κάποιον δίπλα του «μετοχικά». Και από την στιγμή που δεν θέλει να δώσει μετοχές με οποιοδήποτε τρόπο(για τους δικούς του λόγους) ο μόνος τρόπος για να στηριχθεί η ομάδα είναι μέσω εράνων από τον απλό ανώνυμο φίλαθλο αλλά και κάποιους τρελούς «επώνυμους» που μπορούν να προσπεράσουν όλα τα θολά σημεία της ιστορίας και να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Το πώς θα γίνει αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Θα πουληθούν 300 διαρκείας μέσω του Α.Σ.; θα δοθεί μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης; θα βρεθούν κάποιες νέες χορηγίες; Θα πουληθούν κουπόνια ενίσχυσης των 5€ ή και παραπάνω;  Η ουσία είναι να μαζευτούν χρήματα ώστε να γλιτώσει ο Αυτοκράτορας του από την απόλυτη καταστροφή… όπως αυτή διαφαίνεται ως τώρα.

Έξι αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και ο ΑΡΗΣ φαντάζει ως ένα εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό. Πλέον άπαντες το έχουν συνειδητοποιήσει και για αυτό έστω και με καθυστέρηση υπάρχει μια κινητοποίηση ελπίδας για τον Αυτοκράτορα. Το πώς και τα γιατί φθάσαμε ως εδώ πρέπει να περάσουν σε δεύτερη μοίρα και όλοι μας να στηρίξουμε εμπράκτως την ομάδα που μας χάρισε τόσες χαρές και μας έκανε υπερήφανους εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων. Στήριξη και μόνο στήριξη! Τα υπόλοιπα μπορούν να περίμενουν…

ΥΓ. Σε ανύποπτο χρόνο το είχαμε τονίσει ότι ακόμη και αυτό που ζούμε σήμερα πιθανόν να είναι μέρος ενός σχεδίου. Όχι ενός σχεδίου που θέλει την ομάδα να υποβιβάζεται… αλλά μιας κρίσιμης καμπής όπου επώνυμοι και ανώνυμοι θα κληθούν και θα αναγκαστούν να στηρίξουν την ομάδα οικονομικά χωρίς αντίκρισμα. Γιατί αν υπήρχε ανάγκη για χρήμα αυτό θα ήταν γνωστό εξαρχής και ο Δ.Γουλιέλμος θα έκανε τις κινήσεις του ώστε να μην φθάσουμε σε αδιέξοδα.

ΥΓ2. Και μέσα σε όλη αυτή την κρίσιμη κατάσταση ακούσθηκε στα ερτζιανά της πόλης και το σενάριο πώλησης μιας καταχρεωμένης ομάδας με τον φόβο τους ύψους του αντίτιμου των μετοχών. Γίνονται αυτά τα πράγματα; μα αφού δεν υπάρχει κανείς…

ΥΓ3. Πολλοί από εμάς έστω σε νεαρή ηλικία έχουμε ζήσει το τι σημαίνει να μην έχεις χρήματα για ένα εισιτήριο για να δεις την Αρειανάρα. Οπότε κάθε κουβέντα γύρω από τις τιμές των εισιτηρίων έχει μια λογική και ευαίσθητη πλευρά. Ωστόσο οι εποχές που δίναμε 5€ για να δούμε τον ΑΡΗ στην Γ Εθνική ανήκουν στο παρελθόν  και εκεί πρέπει να μείνουν.

ΥΓ4. Να δεις που θα φθάσουμε στο σημείο να παρακαλάμε τον Καρυπίδη να πάρει και την ΚΑΕ.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!