Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψήφο εμπιστοσύνης σε ποιόν?

Posted On Πέμπτη, 03 Μαϊος 2012 13:04

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της αυριανής συνέλευσης της ΚΜΑ είναι αυτό της ψήφου εμπιστοσύνης προς την διοίκηση Αθανασιάδη για αυτό λοιπόν καλό είναι να κάτσουμε σκεφτούμε λιγάκι παραπάνω τι έργο παρουσίασε η συγκεκριμένη διοίκηση αυτά τα 3 χρόνια και ποια προοπτική δίνει στον σύλλογο μας για το μέλλον. Δυστυχώς δεν υπήρξε κάποια επίσημη απολογιστική συνέντευξη από την διοίκηση Αθανασιάδη ούτε καν κάποια δημόσια τοποθέτηση του προέδρου ή κάποιου μέλους που να μιλάει για λάθη που έγιναν κατά το παρελθόν ή για κινήσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον άρα τα αφήνουν όλα ασχολίαστα στην δική μας κρίση.


Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι:

  • Παρέλαβαν μια ομάδα που για λίγο δεν πέτυχε τους στόχους της αλλά είχε δείξει ότι είχε τις δυνατότητες και το υλικό για να πετύχει το κάτι παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει μια ομάδα που έδωσε όραμα στον Αρειανό με αποκορύφωμα τον τελικό του ΟΑΚΑ όπου 30000 Αρειανοί κατέβηκαν στην Αθήνα με πίστη ότι θα κατακτηθεί το κύπελλο ακόμη και αν αντιμετωπίζαμε τον πρωταθλητή Ελλάδος μέσα στην έδρα του. Δυστυχώς αυτή η ομάδα δεν διατηρήθηκε αλλά το όραμα του Αρειανού με τον Έκτορ Ραουλ Κούπερ παρέμεινε ζωντανό. Η πρόκριση στους 32 του Europa League με πρόκριση από ένα όμιλο φωτιά και την διπλή νίκη επί της κατόχου του τίτλου αλλά και του Ευρωπαϊκού Super Cup Ατλέτικο Μαδρίτης θα μείνει για πάντα γραμμένη με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΑΡΗ μας. Δυστυχώς η "αποξήλωση" της ομάδος συνεχίστηκε και κορυφώθηκε με την φυγή του Κούπερ με αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ που είχε καταφέρει να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να έχει κερδίσει τον σεβασμό ολόκληρης της φίλαθλης Ελλάδας να καταντήσει το "κλοτσοσκούφι" κάθε επαρχιακής ομάδας και γειτονιάς της Αθήνας. Αποκορύφωμα αυτής της πορείας η φετινή 9η θέση. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι και το ρόστερ που φαίνεται να διαθέτει η ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή αλλά και με τις μαζικές επικείμενες αποχωρήσεις δείχνουν ότι δύσκολα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη χρονιά.

 

Σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό και εμπορικό κομμάτι της ΠΑΕ:

  • Κληρονόμησαν την ομάδα με τα χρέη του άρθρου 44 και του ανοίγματος της χρονιάς της Β Εθνικής αν και υπήρχαν οι τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες (συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου, πρόκριση στους 32)που κράτησαν το "ηθικό" του Αρειανού ψηλά αλλά και οδήγησαν τα έσοδα του συλλόγου να φθάσουν στα ύψη πραγματοποιώντας ρεκορ η κατρακύλα είχε αρχίσει και όλα σιγά σιγά άρχιζαν να διαλύονται. Ενώ λοιπόν υποτίθεται ότι μέσα στο γενικό πλάνο ανάπτυξης του ΑΡΗ μας ήταν και η οικονομική εξυγίανση και σταθερότητα της ομάδος αντί για αυτό τα χρέη εκτοξεύτηκαν σε ανεξήγητα ύψη. Ταυτόχρονα όλα αυτό το διάστημα μέχρι τις αρχές του 2012 υπήρχε η διαβεβαίωση ότι όλα κυλούν ομαλά υπό έλεγχο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και κινδύνους. για την οικονομική σταθερότητα της ομάδος.

 

Σε ότι έχει να κάνει με την συσπείρωση και συμμετοχή του κόσμου:

  • Παρέλαβαν την ομάδα με μια εντυπωσιακή θετική αύρα που είχε διαμορφωθεί από την επάνοδο μας από την Β Εθνική, την δημιουργία της Λέσχης, την ανάπτυξη του γηπέδου, τις παράλληλες εμπορικές δραστηριότητες στον χώρο του γήπεδου και με τον κόσμο συσπειρωμένο γύρω από αυτή την προσπάθεια να ζει και να αναπνέει για αυτή την ομάδα 24 ώρες το 24ωρο. Αν και υπήρχαν οι τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες (συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου, πρόκριση στους 32)που κράτησαν το "ηθικό" του Αρειανού ψηλά ήταν φανερό ότι κάτι δεν λειτουργούσε σωστά και "ενοχλούσε" την πλειοψηφία του κόσμου. Μπορεί η δημιουργία του ARIS FM να ήταν ένα όνειρο ζωής για όλους μας(ιδίως για όλους εμάς άνω των 30-35 που είχαμε μπουχτίσει επί δεκαετίες με την ασπρόμαυρη προπαγάνδα) και να τον αγκαλιάσαμε με υπερηφάνεια και χαρά δυστυχώς όμως η πορεία του απέδειξε ότι απλά ήταν μια άλλη μηχανή προπαγάνδας. Το χειρότερο από όλα ήταν αυτή η μηχανή αντί να προασπίζει τα συμφέροντα του συλλόγου μας προάσπιζε συγκεκριμένα συμφέροντα ανθρώπων μέσα από τον σύλλογο συγκαλύπτοντας "εγκλήματα" κατά του συλλόγου. Φυσικά επειδή ο Αρειανός δεν είναι πρόβατο λογικό είναι να υπήρχαν οι διαφορετικές γνώμες, απόψεις,κρίσεις στις οποίες με τεράστια ευκολία συνΑρειανοί μας για να πετύχουν τον σκοπό τους κρέμασαν ταμπελάκια με λέξεις όπως "ποντίκια, λαμόγια, σκορδικοί, κ.α" και με διαφόρου είδους Αρειανόμετρα κατάφεραν να διχάσουν τον κόσμο. Η ατάκα του κ.Σαρρή "η με εμάς ή με αυτούς" ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Η πτώση στα εισιτήρια διαρκείας και η στασιμότητα στις εγγραφές στην Λέσχη ήταν το φυσικό επακόλουθο των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδος αλλά και των αρνητικών συμπεριφορών από ανθρώπους μέσα από τον σύλλογο. Το ότι έχει αναπτυχθεί θέμα συζήτησης ύπαρξης της ΚΜΑ είναι και αυτό ένα "επίτευγμα" της διοίκησης Αθανασιάδη και των χειρισμών της.

 

Σε ότι έχει να κάνει με την προοπτική και το μέλλον του συλλόγου:

  • Προφανώς και το αποτυχημένο εκβιαστικό δίλλημα με τους μυστήριους  επενδυτές/δανειστές από Μ.Ανατολή, Γερμανία, Ελβετία που κρύβονται πίσω από ρήτρες εμπιστευτικότητας και διατηρούν φιλική σχέση με τους κ.Αθανασιάδη, Ορφανίδη, Κόντη δεν μπορούν να δώσουν όραμα στο φίλαθλο του ΑΡΗ. Όταν μάλιστα ακόμη και αυτό το "παραμύθι" που κατάφερε να πείσει μερικούς συνΑρειανούς μας σε μια συνέλευση με εκβιαστικά διλλήματα αποκαλύπτεται 100% ότι είναι μια ακόμη "φούσκα" τότε δύσκολα κανείς να μπορεί να εμπιστευτεί τους συγκεκριμένους ανθρώπους για το μέλλον.

 

Και αν κάποιος εξακολουθεί να έχει τις αμφιβολίες του σχετικά με το "έργο" και τις "ικανότητες" της διοίκησης Αθανασιάδη ας προσπαθήσει να δώσει απάντηση στο εξής απλό ερώτημα "Ψήφο εμπιστοσύνης σε ποιόν?". Στην διοίκηση Αθανασιάδη που κέρδισε πανηγυρικά τις τελευταίες εκλογές και αποτελούταν από τα 10 παρακάτω μέλη:

Πρόεδρος

Αθανασιάδης Αθανάσιος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ζαμπέτας Αντώνης

Α' Αντιπρόεδρος

Σαρρής Δημήτριος

Β' Αντιπρόεδρος

Πόππης Ηλίας

(τελεί υπό παραίτηση / δεν συμμετέχει σε δ.σ. )

Γ' Αντιπρόεδρος

Μπεκιάρης Θεμιστοκλής

Μέλος

Παπαιωάννου Δημήτριος (τελεί υπό παραίτηση / δεν συμμετέχει σε δ.σ. )

Μέλος

Ευγενίου Ευστράτιος

(τελεί υπό παραίτηση / δεν συμμετέχει σε δ.σ. )

Μέλος

Βαλογιώργης Αγαπητός

(τελεί υπό παραίτηση / δεν συμμετέχει σε δ.σ. )

Μέλος

Ορφανίδης Αναστάσιος

Μέλος

Γρόλλιος Χρήστος *(Εκπρόσωπος Α.Σ.)

(δεν συμμετέχει σε δ.σ. )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η'

Το διοικητικό συμβούλιο που έχει απομείνει με τους κ.Αθανασιάδη, Ζαμπέτα, Ορφανίδη, Σαρρή, Μπεκιάρη? Μιας και οι υπόλοιποι τελούν υπό παραίτηση ή δεν συμμετέχουν στα διοικητικά συμβούλια σύμφωνα με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους. Και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε επικεφαλής της διοίκησης που καλούμαστε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης είναι ο Γιάννης Κόντης μιας και είναι ο μόνος που μιλάει δημόσια για τα πάντα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!