Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίδια γεύση και κόντρα στην Βέροια

Posted On Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 22:51

Μπορεί ο νεαρός Σουνάς να έκλεψε ως ένα σημείο της εντυπώσεις με το πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι η αγαπημένη μας ομάδα περισσότερο προβλημάτισε πάρα έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Τριανταφυλλάκος και Καπετάνος κατάφεραν τελικά να δώσουν το παρών ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους αλλά δεν μπόρεσαν να προσφέρουν αυτά που περιμέναμε. Αρκετές δοκιμές από τον Κατσαβάκη κυρίως στο Β ημίχρονο κάτι που φανερώνει ότι και ο προπονητής μας προσπαθεί με διάφορες αλχημείες να βρει  ικανοποιητικές λύσεις σε αρκετές θέσεις.

Μόλις 3 ημέρες μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιαννενα και όπως είναι λογικό θα ήταν σχεδόν αδύνατο να δούμε κάτι διαφορετικό στο σημερινό παιχνίδι. Οι αδυναμίες μας μεσοεπιθετικά είναι κραυγαλέες και μοναδική λύση φαντάζει η άμεση μεταγραφική ενίσχυση. Τα ονόματα των Χαριστέα και Κατσικοκέρη φιγουράρουν για τον χώρο της επίθεσης ενώ αυτό του Οσένι για την θέση του αμυντικού χαφ. Ας ελπίσουμε να βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις ώστε και οι 3 παίκτες να ντυθούν στα κίτρινα το συντομότερο.

Όπως και να έχει εξακολουθούμε να έχουμε εναποθέσει όλες τις ελπίδες μας στο ταλέντο του Κατσαβάκη να βγάζει εις πέρας με επιτυχία και τις πιο δύσκολες αποστολές. Σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται μια δύσκολη χρονιά με άγχος από την αρχή μέχρι το τέλος...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!