Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκάθαρη η θέση των Ιερολοχιτών ...σε "στημένο παιχνίδι"

Posted On Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 22:48

Σεβόμενος τα μέλη του αλλά και όλο τον κόσμο του ΑΡΗ που αγωνιά για την αγαπημένη του ομάδα ο ιστορικός σύνδεσμος των Ιερολοχιτών ξεκαθαρίζει τη θέση του με μια ανακοίνωση. Μια ανακοίνωση που με βρίσκει κατά 99% σύμφωνο και για αυτό θα αναδημοσιεύσω τα  3 πιο σημαντικά σημεία της και θα τελειώσω με μια επισήμανση που ίσως θα έπρεπε να υπάρχει σε αυτή την ανακοίνωση. 

"Περιμένουμε και απαιτούμε πριν το ντέρμπι με τον γαύρο να πληρωθούν όλες μας οι υποχρεώσεις μέχρι και σήμερα. ΟΛΕΣ! Το πως  και από που ούτε μας ενδιαφέρει."

'Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα του πορίσματος, η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Ο κόσμος του ΑΡΗ φυσικά και έχει το δικαίωμα να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που τον κορόιδεψαν, καταχρέωσαν την ομάδα και τη βύθισαν εκεί που βρίσκεται σήμερα !! Το ίδιο επιθυμούμε και εμείς και φωνάζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά αυτό το οποίο βάζουμε πάνω απ’ όλα, είναι το συμφέρον του ΑΡΗ και η ύπαρξή του την επόμενη μέρα.!!! Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από αυτό, κανένας έλεγχος, κανένα πόρισμα.!!! Για το λόγο αυτό, χθες, μία πιθανή πυρηνική βόμβα στα χέρια αυτών που θέλουν ο ΑΡΗΣ να "καθαρίσει" μια ώρα αρχύτερα, αποφασίστηκε να μην ενεργοποιηθεί. Και ποιος θα ήταν αυτός που θα πάρει στις πλάτες του το βάρος μιας τέτοιας ευθύνης, αν πρώτα δεν γνωστοποιηθούν και αναλυθούν οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι στο ανώτατο όργανο, δηλαδή τη Γ.Σ. του μεγαλομετόχου;"

" Να διευκρινήσουμε προς όλους όσους από εχτές έχουν γίνει επικριτές των συνδέσμων και δεν σταματάνε να κράζουν σχετικά με το θέμα του πορίσματος, πως η παρουσία μας στην διαδικασία παραλαβής αποτελούσε απλώς ασφαλιστική δικλείδα και κανένα ρόλο δεν είχαμε στο να λάβουμε αποφάσεις ή να ενημερώσουμε τον κόσμο σχετικά με τα ευρήματα ή τα αποτελέσματα του ελέγχου..."

Σε αυτό το τελευταίο λοιπόν θέλω να συμπληρώσω το εξής. Ως αποκλειστικός υπεύθυνος για να τρέξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες(επιλογή εταιρίας ορκωτών λογιστών, παράδοση δικαιολογητικών, πληρωμή εταιρίας, κτλ) και φυσικά να παραλάβει και να δημοσιεύσει το πόρισμα ήταν, είναι και θα πρέπει να είναι το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ κατόπιν της εντολής που πήρε από τη Γενική Συνέλευση του φορέα. Όταν λοιπόν μαζευόμαστε στο Βελλιδειο και αποφασίζουμε την μη απαλλαγή κάποιας διοίκησης(είτε της ΠΑΕ, είτε της ΚΜΑ)  και τον έλεγχο της θητείας μιας συγκεκριμένης διοίκησης αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει αυτοί που μας εκπροσωπούν σε αυτόν το θεσμό να εκτελέσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει ο έλεγχος και να αξιοποιηθούν τα πορίσματα του. Προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων όσων βρέθηκαν σε αυτές τις συνελεύσεις να διαχωρίζεις τη διενέργεια του ελέγχου με την παραλαβή και δημοσίευση του πορίσματος. Αν δεν θέλεις να παραλάβεις και να δημοσιεύσεις τον έλεγχο τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει και να καταναλωθεί χρόνος και χρήμα. Και πάμε λοιπόν σε αυτή τη περιβόητη Δευτεριάτικη παραλαβή του πορίσματος σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Όποιος και να ήταν στην θέση των παρευρισκομένων(εκτός των μελών της ΚΜΑ) θα έκαναν ακριβώς το ίδιο. Ο λόγος είναι απλός και ξεκάθαρος. Όταν δεν έχεις πλήρη ενημέρωση, όταν δεν έχεις την τεχνογνωσία να κρίνεις, όταν δεν έχεις το περιθώριο χρόνου να δεις τι ισχύει και τι δεν ισχύει και καλείσαι μέσα σε λίγες ώρες να απαντήσεις στην ερώτηση "θέλετε να παραλάβουμε και να δημοσιεύσουμε το πόρισμα που πιθανόν να καταστρέψει τον ΑΡΗ μια ώρα νωρίτερα?" η απάντηση είναι απλή, ΟΧΙ. Είναι σαν να παίζεις πόκερ με σημαδεμένη τράπουλα. Αυτός που έχει "στήσει" το παιχνίδι και μοιράζει τα φύλλα ξέρει σε ποιά θέση βρίσκεσαι. Ακόμη και αν έχεις τη διάθεση να μπλοφάρεις αυτός ξέρει ότι έχεις αδύναμο φύλλο και στο τέλος θα εγκαταλείψεις. Συνοπτικά, το Δ.Σ. της ΚΜΑ είχε όλο τον χρόνο και διατυμπάνιζε ότι είχε και τη διάθεση να παραλάβει και να δημοσιεύσει όπως όφειλε το πόρισμα του ελέγχου. Αντί όμως να κάνει αυτό αποφάσισε να το παρουσιάσει σαν "καυτή πατάτα"  και να την πετάξει σε όλους όσους παραβρέθηκαν για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει "τρύπημα" κατά τη διαδικασία παραλαβής. Μετά λοιπόν από αυτό το στημένο παιχνίδι εντυπώσεων από την ΚΜΑ που ανακάτεψε όλους τους φορείς και θεσμούς του ΑΡΗ και κορυφώθηκε με τις δημόσιες τοποθετήσεις της ΚΜΑ περί ομόφωνης απόφασης(κάτι που διαψεύστηκε στη συνέχεια δημόσια από ΠΑΕ και Α.Σ.) ποιος ο λόγος να συμμετέχουμε σε μια νέα Γενική Συνέλευση όπου το πιο πιθανό είναι να μας τεθεί το ίδιο ερώτημα υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες? Άλλο ένα παιχνίδι πόκερ με σημαδεμένη τράπουλα και προκαθορισμένο αποτέλεσμα?

Στον ΑΡΗ το μόνο που μας έχει απομείνει είναι τα ευχολόγια. Για αυτό λοιπόν θα ευχηθώ και εγώ το Δ.Σ. της ΚΜΑ να αναλάβει τις ευθύνες του, να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του, να σταματήσει να εφευρίσκει τρόπους για να μετατοπίζει τις ευθύνες αλλού και να καθυστερεί τις εξελίξεις και ας ψάξει να βρει τον τρόπο ώστε αυτό το πόρισμα να δημοσιευθεί στον κόσμο του ΑΡΗ άμεσα χωρίς να μπορεί να βλάψει την ομάδα. Ούτε νομικός, ούτε φοροτεχνικός είμαι, ούτε άκρες στο ΣΔΟΕ και στην Εισαγγελία έχω για να σας πω τον τρόπο. Εσείς που θεωρήσατε τους εαυτούς σας ικανούς και βάλατε υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της ΚΜΑ και πήρατε την ψήφο εμπιστοσύνης  κάντε επιτέλους τη δουλειά σας. Διαφορετικά συνεχίζετε και εσείς τον κύκλο των χαμένων Αρειανών παραγόντων... αυτών που με τόσο ζήλο και ευκολία κατακρίνατε όταν ήσασταν από έξω από τον χορό...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!