Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ΠΑΕ και νέα ελπίδα για το μέλλον!

Posted On Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 14:30

Νέα ΠΑΕ και οριστικό τέλος στον εφιάλτη των χρεών για την αγαπημένη μας ομάδα που από χθες και τυπικά άλλαξε σελίδα! Αισιοδοξία και ελπίδα για κάθε Αρειανό που ευελπιστεί η χθεσινή ημέρα να αποτελέσει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τον ΑΡΗ μας! Κεφάλαιο που θα γραφτεί με χρυσά γράμματα και θα μας κάνει να ξεχάσουμε την περιπέτεια στην Γ Εθνική και στην Football League άλλα και όλα τα "παρελκόμενα" που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Πέρα από το διαδικαστικό της ιστορίας και την επισημοποίηση της δημιουργίας της νέας ΠΑΕ ο Αρειανός μπορεί να πανηγυρίζει και για έναν ακόμη λόγο. Η συνέπεια του Θ.Καρυπίδη στις ως τώρα δεσμεύσεις του παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την ανησυχία αρκετών συνΑρειανών μας σύμφωνα με όλα όσα έχουμε ζήσει αποτελεί σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη. Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με την ομάδα μας έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να κάνει ότι είναι απαραίτητο για να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ εκεί που ανήκει Παρόλο που οι μεταγραφικές του κινήσεις από πέρσι ήταν εντυπωσιακές το γεγονός ότι αγωνιζόμασταν σε μια ερασιτεχνική κατηγορία όπου ήθελε υπερπροσπάθεια(ανάλογη με αυτήν της οικογένειας Καλαϊτζίδη και των "αυλικών" της)  για μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ να μην ανέβει έστρεψε την προσοχή όλων μας στο εξωαγωνιστικό κομμάτι και στην πορεία της εκκαθάρισης. Με τον ΑΡΗ να έχει γίνει πλέον ΠΑΕ καθαρή από χρέη, τις μεταγραφές ως τώρα να εντυπωσιάζουν και τον πρόεδρο πλέον να έχει τη δυνατότητα να αποδεσμεύσει τα χρήματα που είχε καταθέσει για την αγορά των μετοχών της νέας ΠΑΕ όλα φαίνεται κυλάνε μια χαρά.  Καιρός όπως στο μπάσκετ έτσι και στο ποδόσφαιρο να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και να αδιαφορούμε για ότι συμβαίνει εκτός των 4 γραμμών του γηπέδου. Αρκετά ταλαιπωρηθήκαμε με όλα αυτά...

Μπορεί ο "καθαρός" ΑΡΗΣ να φαντάζει ως ιδανική εξέλιξη αλλά ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η εμμονή κάποιων συνΑρειανών μας με τον Γολγοθά της Γ Εθνικής θα πιάσει τόπο. Για τους πιο παλιούς που ζήσαμε από κοντά εποχές όπου ο ΑΡΗΣ ηταν καταχρεωμένος και ξεχρέωσε(όπως είχε γίνει επί Γράντα και Κοντομηνά) πάντα υπάρχει στην άκρη του μυαλού μας ότι όλο αυτό πρόκειται για την αρχή ενός νέου κύκλου χρεών με την διαφορά ότι πλέον έχουμε ρίξει τον "πάτο" πιο χαμηλά... Μακάρι ο χρόνος να δειξει ότι όλοι οι ανησυχούντες ήμασταν υπερβολικοί και ότι με αφετηρία τον Θ.Καρυπίδη και την χθεσινή ημέρα, ο ΑΡΗΣ μας όχι απλά θα επιστρέψει εκεί που ανήκει αλλά θα διεκδικήσει τίτλους όπως αρμόζει σε αυτή την ομάδα και τον κόσμο της!

ΥΓ. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα έρθει και η στιγμή που ο Θ.Καρυπίδης θα "λογοδοτήσει" στην ΕΕΑ. Ως τότε θα πρέπει να έχει επισημοποιηθεί με κάθε τρόπο η απεμπλοκή του από τη Βέροια.

ΥΓ2. Εδώ στο PlanetARIS.gr από την πρώτη στιγμή διατηρούσαμε μια στάση αναμονής στα θέματα του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Κυρίως γιατί πιστεύαμε ότι θα ήταν αφελές να κρίνουμε θετικά  μια διοίκηση με αγωνιστικά κριτήρια από το "έργο" της στην Γ Εθνική αλλά και άδικο να την κρίνουμε αρνητικά για διαδικασίες χρονοβόρες όπως είναι η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ και η δημιουργία της νέας... Πλέον με δεδομένη την δημιουργία της νέας "καθαρής" ΠΑΕ, την κανονική συμμετοχή της ομάδος στην Football League με μια δυνατή ομάδα φαβορί για την άνοδο μπορούμε να αισθανόμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και σίγουροι ότι ο Καρυπίδης θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μπει ο ΑΡΗΣ στον σωστό δρόμο.

ΥΓ3. Τα παλιά χρέη σβήσθηκαν, το δηλητήριο όμως στις φλέβες των Αρειανών ακόμη κυλάει... Αντι να χαρούν τις θετικές εξελίξεις κάποιοι για ακόμη μια φορά βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν σε συνΑρειανούς και να τραμπουκίσουν με τον τρόπο τους... Άντε να δούμε να δούμε πότε θα γίνει και το "restart" στα μυαλά και στις ψυχές αρκετών συνΑρειανών μας.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!