Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικηφόρο ξεκίνημα και χρήσιμα συμπεράσματα!

Posted On Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 18:36

Αν και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει στο απόλυτο την εικόνα της αναμέτρησης, η ομάδα μας μπήκε με εμφατικό τρόπο στις επίσημες υποχρεώσεις της κερδίζοντας τον Αιγινιακό με 3-0 για το θεσμό του κυπέλλου! Μπορεί σήμερα να φάνηκαν τα αμυντικά κενά και να υπήρξαν κάποια κενά διαστήματα αλλά η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μας, η ταχύτητα που είχε μεσοεπιθετικά η ομάδα και η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια "έσβησαν" σε μεγάλο βαθμό τις αρνητικές εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί από τα τελευταία φιλικά παιχνίδια. MVP ο Μιλούνοβιτς με 2 γκολ και 1 ασιστ που  από πολύ νωρίς αρχίζει να δικαιολογεί τον ενθουσιασμό που είχε προκαλέσει η απόκτηση του.

Ο ΑΡΗΣ στο πρωτάθλημα της Football League είναι με διαφορά η πιο δυνατή και ποιοτική ομάδα της κατηγορίας. Μιας κατηγορίας που η πλειοψηφία των αντιπάλων μας θα είναι του επιπέδου του Αιγινιακού. Ομάδες κόντρα στις οποίες ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, να σκοράρει και παράλληλα να φυλάει και τα νώτα του μιας και μια κακή στιγμή μπορεί να είναι αρκετή για να γίνει η ζημιά.  Σήμερα οι παίκτες του Ν.Αναστόπουλου μπήκαν αρκετά συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι  στον αγώνα, πίεσαν, κυνήγησαν από νωρίς το γκολ και μόλις στο 19' με τον Καπνίδη να εκμεταλλεύεται ιδανικά την πολύ ωραία πάσα του Μιλούνοβιτς και να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια μπορεί να υπήρξαν φάσεις για να γίνει και το 2-0 αλλά όσο περνούσε χρόνο η απόδοση των παικτών μας έπεφτε. Οι παίκτες του Αιγινιακού αρκετές φορές εκμεταλλεύτηκαν τα κενά μας και τις αργές αντιδράσεις κυρίως στο κέντρο της άμυνας κάτι που σίγουρα θα προσπαθήσει να διορθώσει ο Ν.Αναστόπουλος.  Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετές φορές που οι αντίπαλοι μας άγγιξαν το γκολ αλλά λίγο η ατυχία λίγο ο εξαιρετικός Διούδης τους κράτησε στο μηδέν. Η επιμονή των αντιπάλων μας αφύπνισε τους παίκτες που ήθελαν να καθαρίσουν το παιχνίδι, κάτι που το πέτυχαν στο 71' με τον Μιλούνοβιτς να παίρνει ώραια θέση μέσα στην περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία σέντρα του Μπαργκάν που ήταν πολύ καλός σήμερα. Λίγα λεπτά πριν το 90' και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μιλούνοβιτς και πάλι εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα του Αιγινιακού και έκανε το τελικό 3-0!

Με το σήριαλ της "σέντρας" της football league να έχει κουράσει άπαντες και τα φιλικά να φαίνεται από ένα σημείο και μετά ότι δεν είχαν να προσφέρουν κάτι παραπάνω, ήταν πάρα πολύ σημαντικό σήμερα να ξεκινήσουμε νικηφόρα. Δεν εντυπωσίασε ο ΑΡΗΣ αλλά ήταν σαφώς καλύτερος, πιο ορεξάτος και πιο αποτελεσματικός σε σχέση με τα τελευταία φιλικά που έδωσε απέναντι σε αδύναμες ομάδες. Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν και όταν αυτή η προσπάθεια βελτίωσης γίνεται μέσα από νίκες με 3 γκολ διαφορά και όχι "ήττες-μαθήματα" τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Ιδίως όταν στο ρόστερ υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν σήμερα και μπορούν να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδος όπως ο Τζεμπούρ, ο Μπουγκερά, ο Ίλιτς και ο Νέτο! Αναμένουμε να δούμε αν θα γίνει επιτέλους αυτή η καταραμένη σέντρα της football league αυτό το σαββατοκύριακο και περιμένουμε να δούμε έναν ακόμη καλύτερο ΑΡΗ, που όχι μόνο  θα παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο αλλά θα αναγκάσει και τον κόσμο να έρθει κοντά του! 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!