Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να σκαρφαλώσει στην κορυφή

Posted On Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 12:15

Σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες η αγαπημένη μας ομάδα αγωνίζεται στην Ελευσίνα με την τοπική ομάδα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Μια νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει και άλλο στην βαθμολογία και να αφήσει οριστικά πίσω το κακό ξεκίνημα με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτό αναμένεται να εφαρμόσει και ο Νίκος Αναστόπουλος. Όπως έχει φανεί στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει βρεθεί το σωστό σχήμα και η ομάδα έχει αρχίσει και αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Πέρα από τους έντεκα μέχρι και οι αλλαγές φαίνεται να έχουν κλειδώσει μιας και αυτές είναι εξίσου αποτελεσματικές τα τελευταία παιχνίδια. Ο αντίπαλος μας ως τώρα δείχνει από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας και δύσκολα θα μπορέσει να μας κάνει την ζημιά. Αρκεί να είμαστε σοβαροί και όσοι αγωνιστούν να δείξουν την διάθεση που έδειξαν και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι νίκες είναι το καλύτερο γιατρικό για όλα τα προβλήματα. ¨Οταν μάλιστα έρχονται με τον εμφατικό τρόπο που ήρθε η τελευταία τότε άπαντες μπορούν να αισθάνονται ικανοποίηση και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι ο ΑΡΗΣ έχει με διαφορά το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Αρκεί να αξιοποιηθεί σωστά από τον προπονητή αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν ότι θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δείχνουν την αξία τους αλλά και την ανωτερότητα τους. Νίκη λοιπόν σήμερα για να περάσουμε άλλο ένα ωραίο σαββατοκύριακο με την Αρειανάρα!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!