Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

103 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ!

Posted On Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 15:00

 25η Μαρτίου σήμερα, μια εθνική επέτειο με ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς τους Αρειανούς μιας και σήμερα κλείνει η αγαπημένη μας ομάδα 103 χρόνια ζωής! 103 χρόνια υπερηφάνειας και αγώνων για μια ιδέα! Μια ιδέα που εκφράζεται με αυτά τα 4 γράμματα, ΑΡΗΣ!

Στο PlanetARIS.gr από την πρώτη ημέρα επιλέξαμε να μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Και η αλήθεια είναι ότι μπορεί αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια στον αγαπημένο μας σύλλογο να αποτελούν  απλά μερικές μαύρες σελίδες σε ένα βιβλίο με αμέτρητες σελίδες με μερικές από αυτές να είναι γραμμένες με χρυσά γράμματα αλλά και με νέα κεφάλαια που ακολουθούν όπου κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το περιεχόμενο τους. Παρόλα αυτά μόνο γιορτινή διάθεση και αισιοδοξία δεν μπορούμε να έχουμε βλέποντας τα 2 πιο λαοφιλή αθλήματα να ταλαιπωρούνται με τον δικό τους τρόπο το καθένα και έναν ΑΣ που να φυτοζωεί... Από τον μια το ποδόσφαιρο να πασχίζει να σκαρφαλώσει στις θέσεις ανόδου για την σουπερλίγκα όταν θα έπρεπε σε αυτές τις κατηγορίες να κάνει έναν υγιεινό περίπατο και από την άλλη η "ναυαρχίδα" του συλλόγου όπως είναι το τμήμα μπάσκετ να έχει αφεθεί στην μετριότητα με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται περισσότερο  στο αν θα φανούν "πετυχημένοι" προπονητές και παράγοντες παρά η ίδια η ομάδα... Μια κατάσταση σε όλο τον σύλλογο που τα τελευταία χρόνια μας έχει στοιχειώσει... 

Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει η διάθεση για διθυράμβους και πανηγύρια αλλά και με αφορμή την δική μας επέτειο εδώ στο PlanetARIS.gr που τον Ιούλιο κλείνουμε 10 χρόνια ζωής θα γυρίσουμε πίσω στον χρόνο να θυμηθούμε τι γράψαμε και πως νιώθαμε την αντίστοιχη ημέρα τα προηγούμενα χρόνια. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!

2016

102 χρόνια στις επάλξεις ...και ο αγώνας συνεχίζεται!

2015

101 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουμε!

2014

100 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!

2012

 
2011
 
2010
Κερασάκι στην τούρτα η πρόκριση!  (Η σημαντική πρόκριση της ομάδας του Κούπερ στον τελικό του ΟΑΚΑ... Έτσι είναι όταν έχεις ομάδα και στόχους ασχολείσαι με το αγωνιστικό και τις "γιορτές" της αφήνεις σε δεύτερη μοίρα...)
 
2009
 
2008
Το μυαλό μας ήταν μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις :)
 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!