Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλυπτήρια ομάδος και γηπέδου σε ευρωπαϊκό φόντο

Posted On Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 10:38

Ανοίγει τις πόρτες του το ανακαινισμένο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρόβα τζενεράλε της αγαπημένης μας ομάδος ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού! Αντίπαλος μας ο Ατρόμητος σε ένα παιχνίδι όπου όλοι ανυπομονούμε να δούμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και το σύνολο του Παντελίδη να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περσινή χρονιά.

Δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με τα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία μιας και αυτά τα φιλικά σε τόσο πρόωρο στάδιο, με αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ και μπόλικες δοκιμές και αλλαγές μέσα στο παιχνίδι δεν μας επιτρέπουν να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι παρά τις ήττες και τα μπόλικα γκολ από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα παρουσίαζε βελτίωση και αυτό είναι ένα από τα απαραίτητα στοιχεία για μια πετυχημένη σεζόν. Σήμερα τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά μιας και απέναντι μας θα έχουμε μια σχεδόν ισοδύναμη ομάδα στο ίδιο στάδιο προετοιμασίας μόλις 7 ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση για το EuropaLeague. Οπότε ο βαθμός ετοιμότητας που θα δείξουν σήμερα οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη θα σημαίνει πολλά. Τουλάχιστον για αυτό το ξεκίνημα το οποίο αν εξελιχθεί καλά και η ομάδα μας προκριθεί στους ομίλους θα μιλάμε για μια νέα σεζόν πάνω σε γερές βάσεις γεμάτο αισιοδοξία. Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Σάσα και φυσικά ο Ιντέγε είναι αυτοί που θα τραβήξουν τα βλέμματα ενώ ενδιαφέρον ιδιαίτερο θα υπάρχει και για την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστούν παίκτες όπως ο Φετφατζίδης που επέλεξε τελικώς ΑΡΗ αλλά και ο Τόνσο που με τους τόσους τραυματισμούς που είχε πέρσι θα πρέπει να θεωρείται και αυτός ως νέα μεταγραφή. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον νεαρό τερματοφύλακα Εμάν που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έδειξε καλά στοιχεία.  Πέρα όμως από τα νέα πρόσωπα περιμένουμε να δούμε και από αυτούς που παρέμειναν να δείξουν ακόμη ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με πέρσι αλλά και μια δίψα για ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Γιατί μπορεί η περσινή χρονιά να θεωρήθηκε πετυχημένη μετά την επιστροφή μας στην σουπερλίγκα αλλά το να πιστέψουν οι παίκτες ότι στόχος είναι απλά να διατηρηθούν τα κεκτημένα θα είναι ένα τεράστιο λάθος. Και αυτό το λάθος εμείς οι οπαδοί θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει όπως έχει γίνει στο παρελθόν.

Από τα πιο όμορφα καλοκαίρια που έχουμε ζήσει στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ με όλα να συνηγορούν από νωρίς νωρίς ότι οδεύουμε σε μια ακόμη καλύτερη χρονιά σε σχέση με την περσινή.  Η παραμονή σχεδόν όλων των πρωταγωνιστών στην ομάδα,  οι νέες μεταγραφές ουσίας(θεωρητικά) και το κερασάκι στην τούρτα με τον Ιντέγε δείχνουν ότι ο ΑΡΗΣ δυναμώνει. Και όλα αυτά μαζί με ένα ανανεωμένο Κλ.Βικελίδης που επιβεβαιώνει ότι ο ΑΡΗΣ προοδεύει σε όλα τα επίπεδα!  Και αν όλα τα παραπάνω δεν σε ψήνουν… οι 74 ημέρες που πέρασαν από εκείνο το 7-2 με την Ξάνθη είναι υπέραρκετα για να σε κάνουν να συμμετέχεις στη γιορτή που θα ξεκινήσει στις 21.30 σήμερα στο Κλ.Βικελίδης!

ΥΓ. Για να καταλαβαίνουν μερικοί πως δουλεύουν τα ΜΜΕ  το συγκεκριμένο κείμενο ανέβηκε αρχικά με άλλο τίτλο γιατί δεν ήθελαν να γράψουν εκεί στο γκατζέτα ότι ο μπάογκ έφαγε «πόρτα» για να μην στεναχωρήσουν τον Σαββίδη. Μετά από μπόλικο κράξιμο και αφού είδαν ότι σχεδόν όλα τα υπόλοιπα  site    έχουν  αυτόν τον τίτλο το διόρθωσαν και αυτοί.  Εντολοδόχοι που πουλάνε εκδούλευση…

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1375987/arnithike-ton-paok-o-mateo-gkarsia

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!