Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κλειδώνει" τα πλέιοφς στην Λαμία με τον κόσμο στο πλευρό του

Posted On Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 19:30

Τη νίκη που θα τον εδραιώσει στην 5η θέση και στα πλέιοφς θέλει ο ΑΡΗΣ μας στη Λαμία, όπου αυτή την φορά και επίσημα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Η κλοπή με την ΑΕΚ και η ξεκάθαρη πρόθεση της "εξυγίανσης" να αφήσει τον ΑΡΗ εκτός πλέιοφς έχει αφυπνίσει για τα καλά άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν αυτό που πρέπει!

Με μόλις ένα ερωτηματικό στην ενδεκάδα θα αγωνισθεί ο ΑΡΗΣ μας στην Λαμία με τον Ένινγκ να παραμένει πιστός στις συνήθειες του. Ο τραυματισμός του Ιντέγε που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή πιθανόν να τον κρατήσει στον πάγκο με τον Ντιγκινί να φαίνεται να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Ντουρμισάι για να τον αντικαταστήσει. Πέρα όμως από τις τελικές επιλογές του Ένινγκ ο ΑΡΗΣ οφείλει απέναντι στη Λαμία να παίξει πιο έξυπνα από οτι σε αντίστοιχα παιχνίδια. Πέρα από την μια μόλις νίκη εκτός έδρας που οφείλετε και σε άλλους λόγους, η ίδια η εικόνα μας σε τέτοια παιχνίδια δείχνει ότι έχουμε πρόβλημα. Αυτό το αντιποδόσφαιρο όπου το παιχνίδι πάει στη δύναμη αγγίζοντας τα όρια του αντιαθλητικού(με την ανοχή των διαιτητών) μας αποσυντονίζει και δεν επιτρέπει στους παίκτες μας να κάνουν το παιχνίδι τους. Κάτι που το έχουμε δει τόσες φορές φέτος που τείνει να γίνει(αν δεν είναι ήδη) τρόπος εξουδετέρωσης της ομάδος μας. Ναι στα πλέιοφς ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει τέτοια παιχνίδια αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για αυτή την αδυναμία μας. Έστω και στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ οφείλει να βρει τις λύσεις. Λύσεις που θα τις χρειαστεί τόσο απέναντι στην Λαμία όσο και κόντρα στον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική. Ενώ και η ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσουμε στα ημιτελικά όσο και αν προσπαθούν τα αρδάκια να το βαφτίσουν "προπονητική μαγκιά" παίζει πλέον αυτό ακριβώς το είδος αντιποδοσφαίρου. Αντιποδόσφαιρο που αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Λαμία οφείλουμε να κερδίσουμε!

Ανελέητος ο πόλεμος που δέχεται ο ΑΡΗΣ μας σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός των 4 γραμμών του γηπέδου. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνει ο κάθε αλλόθρησκος είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση μας συσπειρώνει και μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο! Έτσι λοιπόν αύριο με τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΑΡΗΣ μας θα πάρει το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα και θα γκρεμίσει τις ελπίδες όσων ονειρεύονται "μοιρασιά" στα πλέιοφς χωρίς ΑΡΗ. Πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Όσο και αν δεν μας αρέσει να δίνουμε έκταση σε προπαγάνδα των διάφορων ΜΜΕ που θέλουν να βλάψουν τον ΑΡΗ μας αναγκαζόμαστε λόγω κάποιων συνΑρειανών μας να το κάνουμε. Όποιος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει επαγγελματικός αθλητισμός και τι ισχύει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καλύτερα να μην ασχολείται… Ο Βέλεθ εδώ και ενάμιση χρόνο τιμάει την φανέλα του ΑΡΗ και αναμφίβολα θα συνεχίσει να το κάνει με την ίδια ένταση και μέχρι το καλοκαίρι. Το αν έχει συμφωνήσει ή συζητάει με άλλες ομάδες είναι δικαίωμα του. Όπως δικαίωμα του Παναθηναϊκού είναι να προσεγγίσει τον παίκτη. Ένα σενάριο που το είχαμε δει και πέρσι με αποκορύφωμα το σήριαλ του Ματέο Γκαρσία. Από το ότι θα τον πουλούσαμε(εμείς που τον είχαμε δανεικό) στον Ολυμπιακό και θα παίρναμε και τον Μπρούνο του Ατρομήτου σαν αντάλλαγμα μέχρι που τον είχε κλείσει ο Γκιόργι Σαββίδης στον μπάογκ… που όποιον θέλει τον αγοράζει έτσι απλά… τελικά ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο μπαογκ ενώ ήθελα και μπορούσαν δεν πήραν τον Γκαρσία… γιατί όπως μας ενημέρωσαν εκ των υστέρων δεν τον ήθελαν. Και τότε κάποιοι συνΑρειανοί τον "φάγανε" τον παίκτη ενώ αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΡΗ, το ίδιο ακριβώς κάνουν και τώρα με τον Βέλεθ. Μην τους επιτρέπεται με ένα άρθρο που αναπαράγεται σε 100 site να κάνουν άνω κάτω την ομάδα.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!