Σάββατο, 04 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος – ΑΡΗΣ 0-0 | Αφλογιστία, VAR και 2 χαμένοι βαθμοί ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 22:30

Ούτε στο Περιστέρι τα κατάφερε η ομάδα μας αν και για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν αυτός που άξιζε τη νίκη παρά. Η αδυναμία να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες ή να αξιοποιήσει αυτές που του δόθηκαν ήταν αυτό χαρακτήρισε τη σημερινή μας εμφάνιση. Το ακυρωθέν όμως γκολ του Φαμπιάνο και η όλη αντιμετώπιση από τον διαιτητή και τον VAR ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έδωσε δικαιώματα η ομάδα μας με την εμφάνιση της και το  πλήρωσε.

ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Εύκολα έμοιαζε να κοντρολάρει ο ΑΡΗΣ μας το παιχνίδι από το ξεκίνημα, με την κυκλοφορία της μπάλας από τα μετόπισθεν να γίνεται με τους αντιπάλους μας να παρακολουθούν σαν θεατές. Όταν όμως έφθανε έξω από τη μεγάλη περιοχή εκεί το γνωστό πλέον πρόβλημα της δημιουργίας έκανε διαρκώς την εμφάνιση του. Με τόσο μεγάλη κατοχή μπάλας είναι απαράδεκτο να μην μπορείς να κάνεις τον αντίπαλο σου καν να νιώθει ότι απειλείτε. Αυτός όμως ήταν ο ΑΡΗΣ από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΦΑΜΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ VAR

Με το σταγονόμετρο βρίσκει τα γκολ ο ΑΡΗΣ και όταν τα πετυχαίνει γίνονται διάφορα «μαγικά» όπως το σημερινό του Φαμπιανό. Με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα κανονικά, το VAR να ανακαλύπτει «χέρι» του Φαμπιανό που στο ριπλέι δεν φάνηκε και τελικά το «κοράκι» να αποδέχεται την κρίση του VAR χωρίς καν να πάει να τσεκάρει ο ίδιος για να διαπιστώσει ότι όντως έκανε λάθος στην αρχική του εκτίμηση! Αν σε αυτά προσθέσεις τη διάθεση του επόπτη και την νέα ανακάλυψη του VAR για να δώσει πέναλτι στον Ατρόμητο που προς έκπληξη όλων μας ο διαιτητής δεν έδωσε αφού τσέκαρε και ο ίδιος τη φάση τότε μάλλον και σήμερα στο Περιστέρι οι «άρχοντες του αγώνα» είχαν συγκεκριμένη αποστολή… που δυστυχώς για εμάς την έφεραν εις πέρας.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΩΣΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

Δεν ήταν μόνο οι κακές επιλογές στην επίθεση που δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να κερδίσει. Με εξαίρεση 2-3 παίκτες οι υπόλοιποι δεν είχαν ένταση στο παιχνίδι τους και έδειχναν να μην αντιλαμβάνονται το πρέπει της νίκης. Ο ΑΡΗΣ ποτέ δεν πίεσε, δεν πείσμωσε, δεν σκύλιασε για να πάρει τη νίκη. Ούτε καν στα τελευταία 15’ της αναμέτρησης δείχνοντας ότι στο μυαλό του υπήρχε και ο φόβος της ήττας. Με αυτή την αγωνιστική νοοτροπία δύσκολα να σουτάρεις με την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να βρεις δίχτυα. Δύσκολα να κάνεις την παραπάνω ενέργεια που μπορεί να κάνει την διαφορά όπως έκανε ο Γκρέι με το υπέροχο του γκολ κόντρα στον ΟΦΗ. Μια γενικότερη ατολμία που επηρεάζει κάθε κίνηση των παικτών μας και αυτό πρέπει μάλλον να μπει στην κορυφή της λίστας των προβλημάτων του Πάρντιου.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΝΙΚΗ

Δύσκολα να πιστέψεις ότι αυτή είναι η πραγματική εικόνα της ομάδας μας. Όταν μάλιστα βλέπεις και παίκτες που γνωρίζεις να μην μπορούν να κάνουν 1-2 από τα ωραία που σου έχουν δείξει τότε μάλλον το πρόβλημα από αγωνιστικό έχει γίνει ψυχολογικό… Αυτά είναι τα αποτελέσματα των εξυγιαντικών VAR σε ακόμη ένα παιχνίδι όπου ο ΑΡΗΣ άξιζε τη νίκη παρά την μέτρια εμφάνιση του. Δύσκολη η κατάσταση που έχει να διαχειριστεί ο Πάρντιου αλλά επιβάλλεται να βρει άμεσα την λύση.

ΥΓ. Ένα σφύριγμα εδώ ένα σφύριγμα εκεί και τουλάχιστον 5-6 βαθμοί κάπου στα χαμένα.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!