Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπόμονος για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη

Posted On Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 08:55

Στον ρυθμό της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού κινείται ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ με την δίψα του για πρόκριση-διάκριση στο EuropaLeagueνα είναι η κινητήρια δύναμη. Τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι σχεδόν έχουν εξαφανισθεί και όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του ΑΡΗ στην Ευρώπη θα γίνει σε ένα κατάμεστο Κλ.Βικελίδης!

Στο φιλικό με τον Ατρόμητο μπορεί ο ΑΡΗΣ μας να μην εντυπωσίασε, ωστόσο έδειξε σημαντική βελτίωση κάτι που ίσως είναι το σημαντικότερο στοιχείο που απαιτείται αυτή την χρονική περίοδο για κάθε ομάδα. Ο Σάββας Παντελίδης έδειξε τις προθέσεις του για το αυριανό παιχνίδι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ενδεκάδα που είδαμε κόντρα στον Ατρόμητο θα είναι αυτή που θα επιλέξει και για τον αγώνα με τους κύπριους.  Αυτό που ίσως να αλλάξει τελευταία στιγμή τα πλάνα του είναι η ταχεία ανάρρωση του Λάρσον που ακολούθησε κανονικά τις τελευταίες προπονήσεις και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Παράλληλα οι χαμηλές πτήσεις του Τόνσο  προβληματίζουν τον κόουτς και ίσως αυτός να είναι και ο σημαντικότερος λόγος που τελικά θα επιλέξει είτε να ξεκινήσει κατευθείαν με Λάρσον στα πλάγια και Ντιγκινί ως αντί-Τόνσο ή αν αφήσει τον Σουηδό στον πάγκο να προτιμήσει να ρίξει στην μάχη τον Μαρτίνες που στην προετοιμασία και στα φιλικά ήταν πιο ουσιαστικός από τον Τόνσο. Στην άμυνα η τετράδα των Κόρχουτ, Ρόουζ, Βέλεθ και Σούντγκρεν δύσκολα θα αλλάξει όπως και τα 2 αμυντικά χαφ με του Μπάσα και Ματίγια λογικά να είναι αυτοί που θα προτιμηθούν. Όσο αφορά τον αντίπαλο μας δεν έχουμε πολλά στοιχεία αλλά και μόνο το ότι η κυπριακή ομάδα αποτελείται κατά κύριο λόγο από ξένους αθλητές δείχνει ότι αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και πρωταρχικός στόχος για το αποψινό παιχνίδι πρέπει να είναι το μηδέν παθητικό. Αν κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας μέσα στο παιχνίδι διαβάζοντας τον αντίπαλο θα μπορέσουμε αφού επιβάλλουμε τον ρυθμό μας να εκμεταλλευτούμε κάποια από τις ευκαιρίες που θα μας δοθεί. Όπως όμως και να εξελιχθεί ο σημερινός αγώνας θα πρέπει ο Παντελίδης και οι παίκτες του να έχουν στην άκρη του μυαλού ότι θα υπάρχει και ρεβάνς.

Στιγμές Αρειανής παράνοιας ζούμε όλοι μέσα στο κατακαλόκαιρο κάτι που δείχνει πόσο ανάγκη είχε ο Αρειανός οπαδός την κανονικότητα. Και όταν μιλάμε για κανονικότητα στον ΑΡΗ εννοούμε να έχουμε μια σοβαρή διοίκηση που να μας προσφέρει μια ανταγωνιστική ομάδα χωρίς τα "αγκάθια" του παρελθόντος.  Αυτό φαίνεται να το έχει πετύχει ο Θ.Καρυπίδης και οι συνεργάτες του και σήμερα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας όλοι μαζί να απολαύσουμε τις θετικές συνέπειες αυτής της προσπάθειας. Ντυνόμαστε στα κίτρινα, πλημυρίζουμε το Κλ.Βικελίδης, χαζεύουμε τους Κύπριους και κάνουμε το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης! ΠΑΜΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!

ΥΓ. Εκεί στον ΑΣ και στην ΚΑΕ να νομίζετε ότι θα σας προσπεράσουμε έτσι απλά είστε γελασμένοι.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!