Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος να επιστρέψει με την πρόκριση

Posted On Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 21:18

Παρά την πίκρα που μας άφησε το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Κλ.Βικελίδης η αισιοδοξία που υπάρχει στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για την πρόκριση δεν μπορεί να κρυφθεί. Ο Σ.Παντελίδης και οι παίκτες του ξέρουν ότι στις λεπτομέρειες έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη και άπαντες μοιάζουν ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι για να πάρουν αυτό που θέλουν στην Λάρνακα!

Μια εβδομάδα πιο μετά η ομάδα μας είναι πιο ετοιμοπόλεμη αλλά και πιο υποψιασμένη σε σχέση με το πρώτο μάτς. Ο ΑΡΗΣ μας στο πρώτο παιχνίδι απέδειξε ότι ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του και το μόνο που θα χρειαστεί για να έρθει η πρόκριση είναι λίγο περισσότερη προσοχή στην τελική προσπάθεια. Η συμμετοχή του Λάρσον από το ξεκίνημα φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο και αυτή η κίνηση μπορεί να είναι αρκετή από μόνη της για να αλλάξει τα δεδομένα. Η παρουσία του Σουηδού στο αρχικό σχήμα θα μεταφέρει τον  Ντιγκινί  είτε πίσω από τον Ιντέγε σε μια θέση που ξέρει να παίζει πολύ καλά είτε και στην κορυφή της επίθεσης στην περίπτωση που ο Παντελίδης αποφασίσει να μην ρισκάρει και να ακολουθήσει τον ρυθμό της ΑΕΛ. Ενώ πολύ πιθανό φαντάζει και το σενάριο να δούμε και κάποια αλλαγή στα αμυντικά χαφ εκεί που Μπάσα και Ματίγια αν και δεν ήταν κακοί δεν πρόσφεραν αυτά που θα θέλαμε. Οι κύπριοι λογικά θα βασιστούν και πάλι στην άμυνα και θα προσπαθήσουν να μας αιφνιδιάσουν με κάποια αντεπίθεση ή στημένο ή ακόμη και να οδηγήσουν το παιχνίδι στα πέναλτι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο προπονητής τους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούμε από το παιχνίδι τους όσο ψυχοφθόρο και αν είναι. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 0-0 μας δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Ένα γκολ είτε είναι της νίκης είτε της ισοπαλίας θα είναι αρκετό.

Οι κύπριοι δύσκολα να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι, ο ΑΡΗΣ όμως και μπορεί και πρέπει να φανεί πιο αποτελεσματικός αυτή την φορά και εύκολα ή δύσκολα να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση! Ο κόσμος μας θα είναι εκεί να μετατρέψει το γήπεδο της Λάρνακας σε ένα μικρό Κλ.Βικελίδης και όλοι μαζί την Πέμπτη το βράδυ θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση! ΠΑΜΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Με το τηλεοπτικό να παραμένει στον "αέρα" η πρόκριση αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Όπως και να εξελιχθεί το θέμα ο ΑΡΗΣ με την περσινή του παρουσία και τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις δύσκολα να βγει χαμένος από αυτή την ιστορία.

ΥΓ2. Και το σήριαλ Ματέο Γκαρσία καλά κρατεί… Όσο δεν κλείνει πάντως πουθενά ο παίκτης ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα του Θεού του πολέμου.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!