Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στήριξη και συσπείρωση για το νικηφόρο σερί επιβίωσης

Posted On Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 20:13
Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο ΑΡΗΣ μας το απόγευμα του Σαββάτου(15.45) στο Nick Galis Hall όπου θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα. Ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει όμως πάση θυσία να κερδίσουμε ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για τη σωτηρία. Η συσπείρωση γύρω από την ομάδα που γίνεται ολοένα και πιο έντονη αλλά και η μαζική στήριξη του κόσμου θα είναι για ακόμη μια φορά το "όπλο" του Σ.Καμπερίδη και των παικτών του!
 
Σε ομάδα-έκπληξη έχει εξελιχθεί η Λάρισα που εδώ και κάμποσες αγωνιστικές έχει μεταμορφωθεί αγωνιστικά και από εκεί που ήταν το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό πλέον φαίνεται να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Η αλλαγή προπονητή(συμβαίνουν και αυτά) και οι αλλαγές στο ρόστερ λειτούργησαν ευεργετικά με τον Μπράντον Ρας που σουτάρει με 50% στα τρίποντα να είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά. Ένας παίκτης που λογικά θα πρέπει ήδη να έχει σκαναριστεί από τον Καμπερίδη και τους συνεργάτες του ώστε να βρεθούν οι τρόποι για να περιοριστεί. Άλλωστε έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο ότι στον φετινό ΑΡΗ η άμυνα είναι αυτή που καθορίζει την τύχη μας στα περισσότερα παιχνίδια. Για αυτό και όλη αυτή την εβδομάδα εκεί θα έπρεπε να έχει επικεντρωθεί η προετοιμασία μας. Στην επίθεση με την ελπίδα να μην ξαναδούμε τον Φλιώνη να ξεκινάει βασικός και τον ΑΡΗ να κυνηγάει από το ξεκίνημα το σκορ θα την βρούμε την άκρη. Υπάρχουν παίκτες με επιθετικό ταλέντο και υψηλό μπασκετικό IQ που έχουν τους τρόπους να βάλουν την μπάλα στο καλάθι. Στην άμυνα όμως τα πράγματα είναι μπερδεμένα και για αυτό όσοι πατήσουν παρκέ θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη.
 
Μεγάλο στραβοπάτημα το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη Λάρισα όπου αν και μπορούσαμε να φύγουμε νικητές τελικά καταφέραμε να χάσουμε και με διαφορά… Τώρα αν και τα πράγματα καθαρά αγωνιστικά φαίνονται πιο δύσκολα δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπάτημα. Ομάδα και κόσμος γίνεται μια γροθιά και κερδίζει το "θαύμα" των τελευταίων αγωνιστικών από τον Κάμπο.  Και αν στην πορεία προκύψει και η διαφορά καλώς. Πρώτα όμως η νίκη έστω και με μισό καλάθι! Όλοι στο Παλέ!
 
ΥΓ. Αξιέπαινες οι προσπάθειες της διοίκησης πρωτοδικείου αλλά και οι ενέργειες στήριξης του απλού κόσμου προς τον μπασκετικό ΑΡΗ. Μετά το θέμα της εγγυητικής σειρά πρέπει να πάρουν τα μπαν και η ενίσχυση της ομάδος. Ανεξάρτητα από το αν κερδίσουμε εύκολα ή δύσκολα τη Λάρισα το να πιστέψει κανείς ότι αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει χωρίς αλλαγές θα είναι ένα τεράστιο ρίσκο, που μπορεί να μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό.