Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας έδειξε και σήμερα ο ΑΡΗΣ που κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, την ψυχρολουσία της ισοφάρισης στο 2-2 και να πάρει τους 3 σημαντικότατους βαθμούς απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο που θεωρείτε εκ των διεκδικητών της ανόδου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ίλιτς με 2 γκολ αλλά και οι Μπαργκάν και Τάτος που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στη σημερινή νίκη της ομάδος μας! Αρκετά προβλέψιμος ο Γεωργιάδης "ετοίμασε" την ομάδα του για να προκαλέσει τον κόσμο, γκρίνιαζε διαρκώς στον διαιτητή για λόγους που μόνο ο ίδιος καταλάβαινε και σαν γνήσιο "παλικάρι" απέφυγε να παρευρεθεί στη συνέντευξη τύπου.
Ο Ν.Αναστόπουλος αφήνοντας στην άκρη το ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έχοντας σε άσχημη ημέρα αρκετούς παίκτες στα μετόπισθεν επέτρεψε στα Τρίκαλα να πιστέψουν στην έκπληξη παρόλο που η ομάδα μας έλεγχε τον αγώνα σχεδόν από το ξεκίνημα. Οι αδυναμίες στην άμυνα έκαναν την εμφάνιση τους με αποτέλεσμα αντί να ανοίξουμε το σκορ από το πρώτο ημίχρονο να βρεθούμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πίσω στο σκορ. Σε εκείνο όμως το σημείο ο ΑΡΗΣ έδειξε χαρακτήρα, δεν μάσησε από την ανάποδοη εξέλιξη του αγώνα και μόλις μέσα σε 3' έφερε με κεφαλιά του Μπαργκάν μετά από ωραία εκτέλεση του Τάτου το παιχνίδι στα ίσια. Η συνέχεια ήταν ακριβώς η ίδια... Ο ΑΡΗΣ να παλεύει να πετύχει το γκολ της νίκης και η άμυνα μας να παρουσιάζεται αγχωμένη και να δίνει ευκαιρίες στους επιθετικούς των Τρικάλων για να απειλήσουν. Το 2-1 μετά από φάση διαρκείας με κοντινό πλασέ του Ίλιτς δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους που κατάφεραν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ να βρουν την άμυνα μας "κοιμώμενη" και να κάνουν το 2-2. Η λύτρωση ήρθε λίγα λεπτά πριν το 90' όταν η πίεση του Τζιμπούρ έφερε το λάθος έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων με τον Ίλιτς να βρίσκει τον χώρο και με μια βολίδα στην κλειστή γωνία του Σιδεράκη να διαμορφώνει το τελικό 3-2! Στα εναπομείναντα λεπτά φάνηκε ξεκάθαρα η αντιμετώπιση που έχει ο ΑΡΗΣ από την διαιτησία. Με τον διαιτητή και τον επόπτη να δίνουν συνεχώς μέτρα στους παίκτες των Τρικάλων αλλά και τον Νέτο να χρεώνεται με κάρτα για θέατρο σε μια φάση ορισμό του πέναλτι.
Παιχνίδι με ιδιαίτερες συγκινήσεις ήταν το σημερινό για την ομάδα μας όπου κατάφερε μέσα σε 95' αγωνιστικά λεπτά να ξεδιπλώσει τις αρετές και τις αδυναμίες της. Το τελικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια ομάδα αρκετά σοβαρή που έπαιξε ψυχωμένα μας ικανοποιεί ακόμη περισσότερο αλλά δεν θα πρέπει να μας απροπροσανατολίσει από τις αδυναμίες της. Μεσοεπιθετικά η ομάδα βγάζει φωτιές, στα μετόπισθεν όμως χωλαίνει. Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Όσο πιο γρήγορα βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης για την άμυνα τόσο πιο γρήγορα θα σταματήσουμε να κοψοχολιάζουμε όπως σήμερα. Πάντως η ομάδα αρέσει και δείχνει ότι μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα! Μπράβο και σε όλα τα αλάνια που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο!