Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΔΙΑΦΟΡΑ

Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου!

Posted On Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 20:36

Με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis να είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων μεγάλης μερίδας της φίλαθλης Ελλάδας και ιδιαίτερα της φίλαθλης Θεσσαλονίκης που ψοφάει για τέτοια όσο και αν προσπαθήσαμε να αποφύγουμε την "παγίδα" να ασχοληθούμε με κάτι τόσο αστείο τελικά υποκύψαμε... Πως θα μπορούσαμε άλλωστε να μην κάνουμε ένα σχόλιο όταν πλέον στη ζωή μας υπάρχει ένα επίσημο, επιστημονικό, 100% αξιόπιστο και αντικειμενικό "πόρισμα" που στην πίτα των οπαδικών προτιμησέων ο ΑΡΗΣ μας κατέχει μόλις το 3% όταν ο φιλοξενούμενος της πόλης κατέχει το 12%....Ειδικοί δεν είμαστε, από τις τεχνικές με τις οποίες γίνονται οι δημοσκοπήσεις δεν έχουμε ιδέα, από αριθμούς τα πάμε έτσι και έτσι οπότε μόνο με την απλή κοινή λογική που μας απομένει σαν νοήμων άνθρωποι θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το αποτέλεσμα. 

Μιας και δεν έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία θα πρέπει να το θεωρήσουμε δεδομένο το 3%. Αφού έτσι λένε οι "ειδικοί" έτσι θα είναι...Οπότε πλέον ήρθε η στιγμή και με επίσημα στοιχεία να αποθεώσουμε αυτόν τον μοναδικό, ανεπανάληπτο, μαγικό πέρα από κάθε φαντασιά κιτρινόμαυρο λάο του ΑΡΗ μας!!! Ποιος να το πίστευε ότι αυτοί οι 300.000 Αρειανοί σε όλη την Ελλάδα, αυτό το κοινωνικό φαινόμενο θα έσπαγε τα κοντέρ και θα άφηναε αυτές τις "λαοφιλείς" ομάδες και τα μύρια φιλάθλων που τις ακολουθούν να προσπαθούν να λύσουν αυτό τον γρίφο, αυτή τη μαγεία, αυτό το άλυτο μύστηριο που σκεπάζει τον κόσμο του ΑΡΗ! Sold out στον τελικό κυπέλλου του ΟΑΚΑ με 30.000 Αρειανούς 504χλμ μακριά από τη Θεσσαλονική, 7500 Αρειανοί στο Μάντσεστερ, μόνιμα πιο ψηλά στον μ.ο. εισιτηρίων στο μπάσκετ από κάποιες "λαοφιλείς" ομάδες και ακόμη περισσότερα σημεία αναφοράς που θα κουραστούμε να τα αναγράψουμε.

Εκεί όμως που είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο είναι όταν κοιτάς τον μ.ο. εισιτηρίων των μεγάλων ομάδων των τελευταίων ετών της σουπερλίγκας, όταν φυσικά συμμετείχε σε αυτή τόσο ο ΑΡΗΣ μας όσο και η ΑΕΚ...Το πως γίνεται αυτό το 3% Αρειανών όταν μιλάμε για την ουσία του φίλαθλου ή οπαδού  μιας ομάδος που είναι η παρουσία του στο γήπεδο και ο μ.ο. εισιτηρίων  να μεταφράζεται σε ένα πολλαπλάσιο νούμερο και η διαφορά με τις "λαοφιλείς" ομάδες να είναι μικρούλης αριθμός που δικαιολογείται πολύ εύκολα είναι κάτι που φυσικά κανείς από τους ειδικούς, τεχνοκράτες, επιστημονικούς αναλυτές έμπειρους δημοσκόπους, αντικειμενικούς δημοσιογράδους, δικαιωμένους αλλόθρησκους "δικαιωμένους" οπαδούς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί και να αναλύσει. Ο λόγος είναι απλός και ξεκάθαρος. Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις προκαλόυνται από συγκεκριμένα άτομα, για συγκεκριμένους λόγους ευελπιστώντας σε συγκεκριμένα αποτελέσματα ώστε να γίνουν συγκεκριμένες αναλύσεις. Τα πάντα προμελετημένα, τα πάντα "αντικειμενικά" ελεγχόμενα, τα πάντα προκαθορισμένα...

Με βάση ένα παλιό αλλά πολύ σχετικό άρθρο του sportman.gr ας δούμε αυτό το 3% των Αρειανών σε σχέση με τους μ.ο. εισιτηρίων από τις "λαοφιλείς" ομάδες της Ελλάδος:

ΥΓ. Σαφώς πιο λογικό κριτήριο μου ακούγεται αυτό του μ.ο. εισιτηρίων από αυτων των τυχαίων τηλεφώνων ανά την Ελλάδα  για την μέτρηση της οπαδικής προτίμησης των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και εδώ ο συμπολίτης μας μπερδεύει λίγο... Όταν επί Τσοχατζόπουλου τα διαρκείας έφευγαν με το κιλό και η Τούμπα ήταν το πιο ελαστικό γήπεδο παγκοσμίως αλλά και πιο πρόσφατα στο μπάσκετ πούλησαν σε μια εβδομάδα 1500 εισιτήρια διαρκείας και στους αγώνες δεν πηγαίνουν ούτε 500 τότε το μόνο που μας απομένει για να πιστέψουμε είναι τα ματάκια μας. Η φωτογραφία από το ΟΑΚΑ αφιερωμένη στον μεγαλύτερο και πιο υπερήφανο λαό ολόκληρης της Ελλάδος!!!! ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΟΥ!!!

ΥΓ2. 1.200.000 μπαογκτζηδες και με τον Εργοτέλη την χρονιά που χτυπάνε πρωτάθλημα βρέθηκαν μόλις 3500... Παρακαλώ το SDNA μαζί με την Metron Analysis να προχωρήσουν σε μια νέα δημοσκόπηση με το ερώτημα γιατί τα μύρια των μπαογκτζήδων δεν πηγαίνουν στην Τούμπα. Η φίλαθλη Ελλάδα θέλει να μάθει από τους ειδικούς...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!