Σάββατο, 11 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπεσίκτας - ΑΡΗΣ 83-61 | Τρίποντη εκτέλεση και ήττα

Posted On Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 21:11

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των Τούρκων η ομάδα μας που σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά έξω από τα 6.75(15/30) γνωρίζοντας την ήττα. Αν και σε αρκετά σημεία του αγώνα παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί δεν καταφέραμε  να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας σε άμυνα και επίθεση και το πληρώσαμε.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας με τους παίκτες του Π.Γιαννάκη να παίζουν δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση να σκοράρουν με κάθε ευκαιρία. Το +10 που προηγηθήκαμε(+7 στο 10') έδειχνε ότι μπορούσαμε αν συνεχίζαμε να έτσι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Επειδή όμως η διάρκεια κάνει τη διαφορά όσο περνούσε ο χρόνος άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους τα γνωστά συμπτώματα σε επίθεση και άμυνα. Στην άμυνα τα πικ εν ρολ και η ευστοχία των αντιπάλων μας έκαναν κομμάτια ενώ στη συγκέντρωση ακόμη και τα εντελώς αμαρκάριστα σουτ δεν έβρισκαν τον στόχο τους. Σε αυτή την εικόνα έβαλε το χεράκι της και η διαιτησία που από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά σφύριζε ότι ήθελε. Και από την στιγμή που χάθηκε η συγκέντρωση των παικτών όσο περνούσε ο χρόνος μόνο χειρότερη γινόταν η εικόνα μας. Εκτός από τον Αθηναίου και τον Μπένσον και κάποιες αναλαμπές του Τσαϊρέλη κανείς δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μπέλ μπορεί να πρόσφερε κάποιους πόντους αλλά ήταν πολύ άστοχος. Ενώ ο Πέτγουεϊ που μπήκε ορεξάτος στην  άμυνα ήταν τραγικός. Ανύπαρκτος ο Γουίβερ που επιχείρησε μόλις 2 σουτ σε περισσότερα από 20'! Τραγικός ο Βον που προορίζεται να είναι ο παίκτης που θα σηκώσει το μεγαλύτερο επιθετικό βάρος της ομάδος...

Αν και σήμερα υπήρχαν στιγμές που η ομάδα κυκλοφόρησε εξαιρετικά την μπάλα και σκόραρε όπως έπρεπε η διάρκεια μέσα στο παιχνίδι είναι αυτή που κάνει την διαφορά. Τα καλά πεντάλεπτα θα πρέπει επιτέλους να γίνουν σαραντάλεπτα. Άλλα και κάθε παίκτης μεμονωμένα θα πρέπει να βελτιωθεί με πρώτους και καλύτερους τους ξένους που φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους στην ομάδα. Πλέον μετά την 4η συνεχόμενη ήττα η νίκη μέσα στο κρατικό γήπεδο της Πυλαίας μοιάζει ως το μοναδικό γιατρικό.

ΥΓ. Οι φήμες μιλάνε για χορηγίες μαμουθ, για επενδυτές μαμούθ και για μια με δύο ενισχυτικές κινήσεις μέσα στον επόμενο μήνα… Άντε να δούμε επιτέλους και κάτι να γίνεται πραγματικότητα.

ΥΓ2. Αδελφά σωματεία με καυτές μπασκετικές έδρες!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!