Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Κερδίζει στη Ρόδο και κλείνει θέση για τα πλέιοφς

Posted On Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 11:42

Για τη νίκη γοήτρου θα αγωνισθεί ο ΑΡΗΣ μας σε λίγες ώρες στην Ρόδο μιας και το δέλεαρ της συμμετοχής στα πλέιοφς  δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω πέρα από μερικούς πόντους τόνωσης ηθικού στο τσαλακωμένο πρεστίζ της ομάδος.  Πότε όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να παλεύει πάντα για τη νίκη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τον στόχο. Και για αυτό θα πρέπει σήμερα  όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και ας καθυστερήσουν λίγο ακόμη οι διακοπές των παικτών.

Η τελευταία νίκη με το Ρέθυμνο επανέφερε στο NickGalisHallτα χαμόγελα . Φάνηκε  ότι το άγχος ήταν το μεγαλύτερο  πρόβλημα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Β.Αγγέλου και από την στιγμή που αυτό έφυγε με τη νίκη επί του Πανιωνίου η ομάδα απελευθερώθηκε και αυτό το είδαμε μέσα στο γήπεδο. Με αυτό τον "αέρα" θα πρέπει ο ΑΡΗΣ να παλέψει σήμερα σε ένα παιχνίδι που δεν έχει τίποτα να χάσει αλλά μόνο να κερδίσει. Να πάρει την άτυπη ρεβάνς από τον Κολοσσό που εδώ και καιρό φαίνεται να σκέφτεται τις διακοπές του και να σκαρφαλώσει στην 8η θέση σε μια χρονιά που πριν λίγες εβδομάδες  αυτό φάνταζε ως ακραίο σενάριο. Αν οι παίκτες δείξουν την διάθεση που έδειξαν στην άμυνα την περασμένη Τετάρτη μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Κολοσσός μπορεί να ήταν όλη τη χρονιά καλύτερος από εμάς αλλά εδώ και καιρό έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Με το παλιό σύστημα να έχει επανέλθει και να μας φέρνει αντίπαλο εφόσον κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό  αλλά και με την περιορισμένη δυναμική της ομάδος μας  δεν υπάρχει τίποτα το ουσιαστικό να βγει από όλο αυτό.  Η ομάδα όμως οφείλει να παλέψει για τη νίκη και να δώσει πάνω στο παρκέ τον καλύτερο της εαυτό. ΑΡΗΣ είσαι, πάντα πρέπει να παλεύεις για τη νίκη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τον στόχο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Διπλό μέσα στη Ρόδο ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!