Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

#ΜΠΑΣΚΕΤ

"Αναστολή συνέλευσης" το νέο επίτευγμα του Α.Σ.

Posted On Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 23:26

Ούτε μια συνέλευση δεν είναι ικανοί να οργανώσουν όσοι απαρτίζουν το δ.σ. του Ερασιτέχνη ΑΡΗ παρόλο που οι στιγμές στον μπασκετικό ΑΡΗ παραμένουν κρίσιμες. Το πρόσχημα της άρνησης του Δ.Γουλιέλμου δεν πείθει κανέναν και απλά επιβεβαιώνετε για ακόμη μια φορά ότι ο Ερασιτέχνης είναι δέσμιος ενός γκρουπ ανθρώπων που ζουν το δικό τους όνειρο στον δικό τους κόσμο πολύ μακριά από την πραγματικότητα και τις ευθύνες που συμβαδίζουν με τις θεσμικές τους θέσεις.

Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι… Η κατάσταση στο μπάσκετ είναι οριακή εδώ και καιρό. Τα ερωτηματικά γύρω από την παρουσία του Δ.Γουλιέλμου στην ΚΑΕ σε συνδυασμό με τα πεπραγμένα του και την αδυναμία του να δώσει τις λύσεις που υποτίθεται ότι ήρθε να δώσει έχουν οδηγήσει σε μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση. Τα αντανακλαστικά που δεν έδειξε το δ.σ. του Α.Σ. τα έδειξαν κάποια μέλη του Ερασιτέχνη που ζήτησαν να γίνει συνέλευση με θέμα το μπάσκετ. Μια συνέλευση που ανεξάρτητα από το αν θα παρουσιαστεί ή όχι ο Δ.Γουλιέλμος θα πρέπει να αναζητηθούν οι τρόποι για να βοηθηθεί η ομάδα και να μην αφεθεί στις περίεργες διαθέσεις μεγαλομετόχου. Ακόμη όμως και κάποια απλά διαδικαστικά όπως είναι η διοργάνωση μια συνέλευσης φαίνεται να είναι τεράστιο πρόβλημα για τους ανθρώπους του Α.Σ. οπότε η "αναστολή" της συνέλευσης ήταν άλλη μια λύση ουσίας από αυτές που δυστυχώς έχουμε συνηθίσει από τον Ερασιτέχνη.   

4 χρόνια στα χωράφια για το ποδόσφαιρο, αγώνας επιβίωσης για το μπάσκετ, στο τοπικό το βόλεϊ , κατάργηση τμημάτων, χορηγοί που δεν βάζουν χρήματα και παίρνουν μεταγραφές σε άλλες ομάδες και άλλα πολλά που απλά επιβεβαιώνουν την ανυπαρξία του Ερασιτέχνη. Καμία αντίδραση, καμία πρωτοβουλία, καμία λύση ουσίας, κανένας σεβασμός προς τον κόσμο… παρά ένας κλειστό κλαμπ ή καλύτερα καφενές που ο καθένας κάνει του κεφαλιού του…

ΥΓ.  Και κάπου εδώ θα ακουσθεί  από κάποιον "μπερδεμένο" συνοπαδό η αφελή ατάκα "Όλοι  εγγραφή στον ΑΣ να στηρίξουμε την μάνα του συλλόγου."

ΥΓ2. Άγνωστο αν ο χώρος της συνέλευσης ήταν ένα πρόσχημα ή όχι για να μην γίνει η συνέλευση αλλά όποιος έχει παραστεί σε αυτές τις συνελεύσεις γνωρίζει πολύ καλά ότι στο γήπεδο συνέλευση ουσίας δεν μπορεί να γίνει.

ΥΓ3. Και για να μην μπερδευόμαστε και άλλο… το καλοκαίρι που ήρθε ο Δ.Γουλιέλμος από το πουθενά και πήρε τις μετοχές από τον Λάσκαρη είχε το χαρτί των υποσχέσεων και της υπομονής στο τσεπάκι του οπότε οποιαδήποτε "σκληρή" ερώτηση στην τότε συνέλευση του Α.Σ. για το μπάσκετ θα ήταν υποθετική, ανούσια και ως ένα σημείο κακοπροαίρετη. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχουμε την μη τήρηση της υπόσχεσης για την άρση του μπαν, την ΚΑΕ να παραμένει μη στελεχωμένη και ανοργάνωτη σε όλα τα επίπεδα ακριβώς όπως ήταν και επί Λάσκαρη, τμήμα μάρκετινγκ και χορηγός στην φανέλα δεν υπάρχει, καμία ενημέρωση για το μέλλον του Αυτοκράτορα και μια ομάδα στημένη για να διεκδικήσει οριακά την σωτηρία της.

7 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 11:53 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Φίλε Quique,
  Η κατάσταση που νομίζω ότι επικρατεί στον Α.Σ. είναι η εξής: 1) υπάρχουν κάποιοι μπαρμπάδες που κάνουν το κέφι τους, ζουν το όνειρο τους κατέχοντας θεσμικές θέσεις ακόμη και στον ΑΡΗ στα χειρότερα χρόνια της πολύχρονης ιστορίας του, 2)υπάρχουν κάποιοι που γουστάρουν να το παίζουν παράγοντες και να κάνουν τα κουμάντα τους εκ του ασφαλούς και κάνουν πλάτες στους μπαρμπάδες ή βρίσκουν άλλους όποτε χρειάζεται, 3) υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν μπίζνες εκεί που νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν μπίζνες... Δηλαδή αν εγώ είμαι μεροκαματιάρης και με το ζόρι τα βγάζω πέρα μπορεί εκμεταλλευόμενος το όνομα του ΑΡΗ να αναλάβω ένα τμήμα και να βγάζω πιο εύκολα το μεροκάματο από τις συνδρομές, από τα έξτρα των γονιών και των ρομαντικών που στηρίζουν τον ΑΡΗ. Και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε φορά που σε κάποιο "πετυχημένο" τμήμα εμφανίζεται κάποιος νέος που θέλει να αναλάβει. Κατά διαβολική σύμπτωση ο "παλιός" που μας παρουσιαζόταν ως ο "σωτήρας", "στυλοβάτης", "ήρωας", "δεν υπάρχει κανείς άλλος να βγει μπροστά", αντί να κάνει πέρα και να γλιτώσει από το βάρος που έχει αναλάβει κάνει αγώνα για να διατηρήσει την κατάσταση όπως είναι. Ακόμη και αν η κατάσταση σημαίνει το τμήμα του ΑΡΗ να φυτοζωεί και να μην έχει ελπίδα να κάνει ένα βήμα μπροστά.

  Οι τελευταίες κανονικές εκλογές που έγιναν πριν 3 χρόνια(αν δεν κάνω λάθος) ήταν το πιο τρανταχτό παράδειγμα του τι συμβαίνει. 2 παρατάξεις, μια με πλάνο και χορηγούς και μια "παρέα παλιάς γειτονιάς" χωρίς απολύτως τίποτα. Η "παρέα" πίεσε και ανάγκασε την πρώτη υποψηφιότητα να αποσυρθεί. Τα αποτελέσματα της "παρέας" τα ζούμε ακόμη και σήμερα.

  Πιο πολύ λυπάμαι αυτούς τους ρομαντικούς που επαναλαμβάνουν αυτή την βλακεία με τις μαζικές εγγραφές στον Α.Σ. και αδυνατούν να καταλάβουν γιατί από ένα γεμάτο Κλ.Βικελίδης ούτε το 5% δεν νιώθει την επιθυμία να δώσει 20€ τον χρόνο για αυτόν τον Α.Σ.

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 11:23 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Γιατί παραμένει ο χρεοκοπημένος ΑΣ κλειστό κύκλωμα? Μήπως υπάρχει παρασκήνιο που δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς λειτουργεί? Βγήκε τίποτε καλό εδώ και αρκετά χρόνια από Συνέλευση του Ερασιτέχνη? Γιατί δεν υπήρχαν " δόκιμα μέλη" χωρίς δικαίωμα ψήφου στη Λέσχη?

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 11:14 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Φίλε ΠΑΠΑΣ οι τρεις που αναφέρεις είναι " παρκαρισμενοι" ίσως και επειδή έχουμε καλούς " παρκαδορους". Φίλε Πλανετ το πρόβλημα είναι σε όλο τον Άρη δομικό.Δεν μπορούμε όντως να απαιτούμε ούτε από τον Ερασιτέχνη, ούτε από την ΚΑΕ( τίποτε άλλο εκτός από περισσότερο ή λιγότερο άνετη σωτηρία και όχι μόνο για φέτος), ούτε από την ΠΑΕ...Το ζήτημα λοιπόν είναι γιατί π.χ. στο μπάσκετ που θεωρείται και είναι η ναυαρχίδα του Συλλόγου ,δεν τολμά να ενδιαφερθεί κανένας άλλος... Και τώρα που οι βάρβαροι τελείωσαν, δηλαδή ο παλιός Σούπερ 3 που είχε λόγο και άποψη για όλους και για όλα, τώρα τί θα απογινει ο Άρης χωρίς βαρβάρους? Τι θα γίνει τώρα που ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα μπουλντόγκ δεμένα? Μήπως το κύκλωμα τελικά είναι διαχρονικό και πανίσχυρο και δεν έχει να κάνει μόνο ούτε κυρίως με οπαδοπατερες?

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 08:12 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Άσχετα με το αν για εμένα ο Γουλιέλμος είναι υπόλογος στον κόσμο του ΑΡΗ και πρέπει να δραστηριοποιηθούμε η εντύπωση που μου δόθηκε όλες αυτές τις μέρες είναι ότι ο κόσμος περισσότερο καίγεται να ξεσπάσει κατά του μεγαλομετόχου παρά να ενημερωθεί ή να βρει λύσεις.

  Και φυσικά ο ΑΣ δεν θέλει τώρα με τα χιόνια μπελάδες στο κεφάλι του και να ασχολείται με σημαντικά θέματα μέσα στις γιορτές... Για αυτό με αυτόν τον αστείο τρόπο απέφυγε τη συνέλευση.

  Για το ποδόσφαιρο νομίζω ότι οι απαιτήσεις μας από τον Καρυπίδη για την ώρα είναι υπερβολικές. Αυτό που είχε μεγάλη σημασία ήταν να στηθεί και να στηριχθεί μια αξιοπρεπής ομάδα το καλοκαίρι. Αυτό έγινε ως ένα βαθμό αλλά πλέον κάνουμε βήματα προς τα πίσω και αυτό ήταν εξαρχής το ζητούμενο της φετινής σεζόν. Αναμένουμε τις ανακοινώσεις.

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 12:46 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Φίλε ΠΑΠΑΣ και για το ποδόσφαιρο θα πω άλλη φορά.Ως προς το μπάσκετ και την Συνέλευση που ματαιώθηκε εμένα δεν μου έκανε εντύπωση, μάλιστα αναρωτιομουν πριν τη νίκη με τον Ήφαιστο αν θα γίνει τελικά σε περίπτωση νίκης.Οχι ότι περίμενε κανείς να έχει αποτέλεσμα ... για πολλούς λόγους.Φιλε Πλανετ έτσι για να σκεφτούμε λίγο, είναι δυνατόν τα πρώην μέλη της Λέσχης, αλλά και όσοι είχαν στο παρελθόν ή έχουν σήμερα δελτίο στον ΑΣ Άρη,να πρέπει να είναι " δόκιμα μέλη"? Ποιος θα πάει να γραφτεί μ' αυτή την προϋπόθεση και γιατί? Έτσι θα δυναμώσει ο Ερασιτέχνης?

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 08:43 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  Φυσικά και δεν γίνετε γ.σ ουσίας σε γήπεδα, αυτό λέει η εμπειρία.
  Εμένα όμως ο νους μου πάει αλλού.
  Μήπως τελικά ο ίδιος ο Α.Σ βολεύεται, με την " αναστολή της γ.σ.;
  Από την αρχή είχα τη βεβαιότητα, πως θα κουκουλώσουν το πρόβλημα, με μια νίκη και αυτό έγινε.
  Δεν είναι η πρώτη φορά που απλά και μόνο ένα αποτέλεσμα κράτησε ανίκανους στις καρέκλες.
  Στην εποχή του aris fm, τρία χρόνια κρατούσαν τη διοίκηση, των παπλωματάδων.
  Δαμιανίδης, Τζεβελέκης, Αρβανίτης, την έβγαλαν στο μπάσκετ χρόνια, με κάποια αποτελεσματάκια.
  Χθες μας έλεγαν για το "μάγο των υπερβάσεων" και της φάσης του extra, Πρίφτη, ο οποίος κατόρθωνε, να μην βγαίνει τρίτος και να χάνει στο Κλαϊπέντα , έχοντας για παίχτες τους μετέπειτα ευρωλιγκάτους Μακ Νήλ, Γουότερς, Κοέν και τον παίχτη του NBA Γουάιτ.
  Μάγος ο προπονητής, που δεν κατάφερε, να ενσωματώσει προς όφελος της ομάδας, παίχτες σαν το Γκίκα και το Λαρεντζάκη.
  Μάγος ο προπονητής, που επέλεξε τους Μαρμπλ, Σανικίντζε, που ακόμα πληρώνουμε (η πληρωμή είναι θέμα διοίκησης, για να τα λέμε όλα)
  Μάγος ο προπονητής, που έκοβε χρόνο, από τον Καβαδά, για να παίζει ο Σίμτσακ.
  Μάγος αυτός, που ήθελε να διώξει το Χαρίση, ο οποίος τον έσωσε.
  Μάγος ο προπονητής που δεν άλλαζε τον Τσούπκοβίτς.
  Τι άλλο ν' ακούσουμε και τι να περιμένουμε, φίλε Planet.
  Και στο ποδόσφαιρο, όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά.
  Ο Μπάσα είναι τιμωρημένος, ο Σιώπης τραυματίας, μεταγραφές δεν έγιναν και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, στο παιχνίδι με τη Λαμία, να κληθούν παίχτες υπό διωγμό, να βγάλουν τα κάστανα, από τη φωτιά.
  Για Τζανακάκη, Βαλεριάνο, Ιντζόγλου, Παυλίδη, μιλάω.
  Απ' ότι δείχνει το πράγμα κι εκεί το πρόβλημα, ήταν πως θα διώξουν, παρά πως θα φέρουν παίχτες.
  Και κάτι τελευταίο, Βίτορ, Σταματής, Σταμπουλίδης, γιατί δεν είναι στη λίστα;
  Μήπως προσφέρουν αγωνιστικά; Μήπως τους θέλει ο προπονητής;
  Γιατί;

 • Σύνδεσμος σχολίου ΒΑΓΓΕΛΗΣ Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 23:35 δημοσιεύθηκε από ΒΑΓΓΕΛΗΣ

  Τα πες ολα ρε φιλε Πλανετ ,τι να πουμε εμεις παραπανω

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

#YELLOW RADIO 92.8

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!
DMC Firewall is a Joomla Security extension!