Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Με φήμες και διαρροές προχωράει ο μπασκετικός ΑΡΗΣ… ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 15:01

45 ημέρες περίπου μετά την ολοκλήρωση της χειρότερης χρονιάς στην ιστορία του μπασκετικού ΑΡΗ και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι που να αφήνει έστω μια υποψία ότι η νέα σεζόν ΔΕΝ θα είναι εξίσου μαρτυρική με αυτή που ολοκληρώθηκε. Ωστόσο εκεί στην ΚΑΕ φαίνεται να αρέσκονται να κρύβονται πίσω από τις διάφορες φήμες αλλά και τις κινήσεις του τμήματος μάρκετινγκ που για κάποιο ανεξήγητο λόγο μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά με τη μη άρση του μπαν και την εικόνα εγκατάλειψης της ομάδος… μια ομάδα που έχει σκορπίσει κυριολεκτικά στα 4 σημεία του ορίζοντα με το μέλλον της να μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ.

Αν υπάρχει κάτι πιο τρομακτικό από τους γρίφους και τα μισόλογα του Δ.Γουλιέλμου προς οποιοδήποτε ανησυχούντα σχετικά με την επόμενη ημέρα του ΑΡΗ αυτό είναι οι «διαρροές» των off the record απόψεων του Δ.Γουλιέλμου και των άμεσων συνεργατών του όπως κυκλοφορούν στο χωριό που λέγεται Θεσσαλονίκη. Το να πιστεύεις ότι έχεις σώσει την ομάδα και έχεις κάνει βήματα προόδου λόγω της ανυπαρξίας των προηγούμενων διοικήσεων και να κουνάς το δάχτυλο προς όποιον δεν γίνεται άνευ όρων συγχρηματοδότης της φιλοδοξίας και της απερισκεψίας σου (για να μην γράψουμε κάτι χειρότερο)  είναι εξίσου τρομακτικό και επικίνδυνο με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον μπασκετικό ΑΡΗ.  Διακανονισμοί καινούργιοι και παλιοί που δεν τηρούνται, απλήρωτοι παίκτες(Έλληνες & ξένοι), προπονητής-ερωτηματικό και κανένα απολύτως πλάνο για τη νέα σεζόν. Και όλα αυτά περιτυλιγμένα με ένα κρυφτούλι και κάποιες λέξεις που δεν πείθουν κανέναν και γεννάνε ακόμη περισσότερα ερωτήματα σχετικά με την παρουσία του Δ.Γουλιέλμου στην ΚΑΕ. Ακόμη και αυτές οι φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει το τμήμα μάρκετινγκ για πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες επί της ουσίας «καίγονται» στο σημείο να γίνονται και αντικείμενο χλευασμού… κάτι το αυτονόητο μιας και το όχημα για οποιαδήποτε ενέργεια μάρκετινγκ για αύξηση των εσόδων είναι το brand name του ΑΡΗ που τα τελευταία 2 χρόνια έχει αλλάξει στάτους και προκαλεί απογοήτευση, θλίψη και αποστροφή. Και αν σε αυτό το τελευταίο προσθέσεις τις αντοχές του κόσμου που στο μπάσκετ έχουν εξαντληθεί, τη διέξοδο που έχει ο Αρειανός για χαρά στο ποδόσφαιρο αλλά και την γενικότερη κατάντια του Ελληνικού μπάσκετ τότε το να πας να αντισταθμίσεις  την αγωνιστική μας ανυπαρξία με κάποιες καλές κινήσεις μάρκετινγκ είναι τουλάχιστον ουτοπικό και λογικά μη αποτελεσματικό. Ενδεικτική η εικόνα του χθεσινού  business forum μεταξύ συγγενών και φίλων με τον Δ.Γουλιέλμο για πολλοστή φορά να αποφεύγει να μιλάει για την ουσία που ενδιαφέρει όλο τον κόσμο του ΑΡΗ και σίγουρα οποιοδήποτε θέλει να διαφημιστεί σε αυτή την ομάδα. Οι φήμες περί κρυφών χρηματοδοτών έχουν ακυρωθεί από τον ίδιο τον Δ.Γουλιέλμο εδώ και καιρό.  Ενώ και οι φήμες για συμφωνίες με τους παίκτες του μπαν φαίνεται να ανήκουν στην φαντασία μιας και η λογική λέει ότι η ασυνέπεια της διοίκησης σε παλιές και νέες υποχρεώσεις έχει τις συνέπειες της. Υπήρχε και αυτή η φήμη ότι μέχρι τις 15/6 ο μεγαλομέτοχος είτε θα έλυνε το μπαν είτε θα προχωρούσε με το planbακόμη μιας χρονιάς με μπαν. Αυτή η φήμη μετατέθηκε για το τέλος του μήνα… Όπως και η φήμη περί νέων προσώπων στο Δ.Σ. της ΚΑΕ έχει πάρει αναβολή επ αορίστου. Το βέβαιο είναι οτι ο μπασκετικός ΑΡΗΣ δεν γίνεται ούτε να πορεύεται με φήμες αλλά και ούτε να είναι δέσμιος των εμπνευστών τους. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το χαρακίρι του ποδοσφαίρου ούτε σαν φήμη δεν πρέπει να ακουσθεί.

Με τον ερασιτέχνη να απέχει επιδεικτικά από τη διαδικασία εξεύρεσης λύσης για τον Αυτοκράτορα σε σημείο που να θεωρείται συνυπεύθυνος φθάνει σιγά σιγά η στιγμή όπου ο κόσμος θα πρέπει να αναλάβει δράση. Τα αδέρφια από το ARIS Athens Club έδειξαν τον δρόμο και έδωσαν το στίγμα του Δ.Γουλιέλμου το οποίο ήταν το αναμενόμενο… Από λίγο έως καθόλου πείσθηκαν από τα λόγια του μεγαλομετόχου. Από λίγο ως καθόλου δείχνουν και οι πράξεις του μεγαλομετόχου ως τώρα. Ο μπασκετικός ΑΡΗΣ είναι η ναυαρχίδα του συλλόγου μας και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφεθεί και άλλο στην τύχη του. Η ώρα για πράξεις από όλους μας έφθασε… έστω και με καθυστέρηση.

ΥΓ. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς ισχύει με τον Καραμάνο στην ΚΑΕ μπαογκ. Το βέβαιο είναι ότι φαίνεται να βρέθηκε μέσα σε ελάχιστους μήνες μια λύση για τον συμπολίτη των 100 φιλάθλων. Και φυσικά αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι ο ερασιτέχνης του συμπολίτη.

ΥΓ2. Μια ωραία φήμη που κυκλοφορεί είναι αυτή της προσπάθειας που κάνουν κάποιοι συνΑρειανοί μας για να αναλάβουν τον ερασιτέχνη. Όταν αυτή η φήμη αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά τότε ξαφνικά θα εμφανισθούν και οι σοφοί του Α.Σ. που θα μας πουν τους λόγους που δεν θα πρέπει να αποχωρήσουν αλλά να συνεργαστούν. Όταν καταρρέει το παραμύθι  του «μα δεν υπάρχει κανείς άλλος» ξεκινάει το παραμύθι της «συσπείρωσης και της συνεργασίας όλων των δυνάμεων». Και μετά ξεκινάει η λασπολογία, οι λυκοφιλίες και ο πόλεμος των παρατρεχάμενων. Τα έχουμε ζήσει…

ΥΓ3. Και μετά από την ανυπαρξία του Α.Σ. σε σημαντικά θέματα όπως είναι η επιβίωση του Αυτοκράτορα και η παραχώρηση του Παλέ από την Πολιτεία εξακολουθούν να υπάρχουν «αφελείς» συναρειανοί που απορούν γιατί είμαστε τόσοι πολλοί που δυσανασχετούμε για το δεκάευρω που παίρνει ο ερασιτέχνης από τα διαρκείας του ποδοσφαίρου.

ΥΓ4. Και για αυτούς που λατρεύουν τις φήμες κρατήσαμε την καλύτερη για το τέλος… λίγο ακόμη υπομονή ρε παιδιά να δικαιωθεί ο Λάσκαρης και να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί του…

ΥΓ5. Και πάλι χίλια μπράβο στα αδέρφια από το ARIS ATHENS CLUB! Παράδειγμα προς μίμηση.

18 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 07:58 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Φίλε Quique,
  Το θέμα σε πρώτη φάση είναι ο Γουλιέλμος. Τα πάντα κολλάνε εκεί γιατί έχει τις μετοχές και πουλάει τρελίτσα ότι τάχα παλεύει για τον ΑΡΗ. Επί της ουσίας συνεχίζει ακριβώς το πλάνο Λάσκαρη.

  Τελευταία ελπίδα φαντάζει η συνέλευση. Εκεί και θα φανούν οι προθέσεις του Γουλιέλμου αλλά και το αντίπαλο δέος. Αντίπαλο δέος θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε όλοι μας. Ο άνθρωπος είναι ύποπτος και επικίνδυνος.

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 22:55 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από αυτούς που ενδιαφέρθηκαν πέρσι φίλε Πλανετ? Έχεις πληροφορίες για άλλους που θα ήθελαν να αναλάβουν?Αν όχι, μόνο μέσω ΑΣ μπορεί να αλλάξει κάτι εδώ που φτάσαμε.

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 11:11 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗ,
  Θα το γράψω σύντομα πιο αναλυτικά αλλά για την κατάντια του Αυτοκράτορα έχουν τεράστια ευθύνη και όλοι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι, οι παρατρεχάμενοι, αυτοί που μπαινοβγαίνουν στα γραφεία και οι διάφοροι αυλικοί που εδώ και 10 χρόνια ψάχνουν την ευκαιρία να φορτώσουν στην ομάδα τον κάθε προπονητάκο ή παικτάκο, ή επαγγελματία κάτι που θεωρούν φίλο τους. Χωρίς να νοιάζονται αν κολλάει στον Αυτοκράτορα ή είναι άξιος. Κλασσικό παράδειγμα ο Τακιανός... θυμάμαι ότι είχαν στεναχωρηθεί δημοσιογραφάρες και wannabe παραγοντίσκοι και μανατζερίσκοι όταν προτιμήθηκε ο Αλεξανδρής αντί για αυτόν. Γιατί όπως έλεγαν είναι φίλος τους. Όπως φίλος ήταν και ο Αγγέλου, ο Πρίφτης κ.α. και όπως φίλος είναι και ο Μεξάς. Και για να μην παρεξηγηθώ... δεν θεωρώ ότι ο Μεξάς ή ο Τακιανός είναι χειρότερος των Καστρίτη, Αγγέλου, Πρίφτη κλπ. Απλά τα κριτήρια με τα οποία όλοι οι παραπάνω ήρθαν ή θέλουν να έρθουν στον ΑΡΗ δεν είναι αγωνιστικά. Και αυτό είναι το τεράστιο λάθος.

  Και μπράβο εκεί στα γραφεία να είστε μια οικογένεια και να περνάτε κάθε ημέρα υπέροχα. Υπάρχει όμως και μια ομάδα από πίσω που κοντεύει να διαλυθεί για να νιώθετε εσείς ωραία παρέα με τους φίλους σας. Απλά σκεφτείτε ότι πλέον για να χωρέσουν οι φίλοι σας ο ΑΡΗΣ έχει πέσει τόσο χαμηλά που ούτε οι φίλοι σας θέλουν να έρθουν...

  Φίλε Quique,
  Άλλο ο ΑΣ και άλλο η ΚΑΕ. Στην παρούσα φάση πρέπει να ληθφούν άμεσα αποφάσεις για την ΚΑΕ. Ο αλεξιπτωτιστής το βυθίζει το καράβι και κάποιος πρέπει να τον σταματήσει.

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 17:45 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Μονή λύση μια νέα διοίκηση στον ΑΣ, φίλε Πλανετ.Χρόνος υπάρχει,άνθρωποι υπάρχουν, διάθεση , ακόμα και για σύγκρουση για το καλό του Άρη υπάρχει?

 • Σύνδεσμος σχολίου ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 12:56 δημοσιεύθηκε από ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ

  Καταλαβαινετε αδερφια που θα παμε αν φερει ο αλεξιπτωτιστης αφραγκος διαχειριστης τον Τακιανο ή τον Μεξα στον Αυτοκρατορα?

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 09:49 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Ας νευριάζει ο Κώστας-χίλια δύο Nicknames μαζί μου κάθε φορά που το αναφέρω νομίζωντας ότι κάνω αβάντα στον Λάσκαρη... αλλά τα πάντα στον τρόπο με τον οποίο διοικείται η ΚΑΕ θυμίζουν Λάσκαρη. Όπως και οι πληρωμές όπου την τελευταία κυριολεκτικά ημερομηνία αυτές που δεν είναι "ελαστικές" και μπορούν να προκαλέσουν χιονοστοιβάδα προβλημάτων τακτοποιούνται. Το μπάχαλο, η ασυνενοησία, το κρυφτούλι, το ψώνισμα, όλα φωνάζουν Λάσκαρης...

  Δεν ξέρω αν από τη συνέλευση μπορεί να βγει κάτι ουσιαστικό. Αλλά σίγουρα είναι πίεση προς τον Γουλιέλμο. Μπορεί να φιλοτιμηθεί και να σταματήσει να μας δουλεύει.

 • Σύνδεσμος σχολίου kerr Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 18:29 δημοσιεύθηκε από kerr

  Ελπίζω να ακούσατε στην εκπομπή yellow news, την ιστορία ενός φίλου κατόχου διαρκείας που κέρδισε σε ένα διαγωνισμό της ΚΑΕ και ακόμη δεν έχει παραλάβει το δώρο του(μια μπάλα μπάσκετ), ύστερα από τρεις μήνες και επανειλημμένες προσπάθειες να έρθει σε συνεννόηση! Καταλαβαίνετε σε τι οικτρό σημείο είναι η καε; Δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα τιποτένιο γεγονός και εμείς περιμένουμε να βρουν λύση;

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 06:53 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  Έκτος του ότι τα μέλη ενός δ.σ., που ορίστηκε (από ειρηνοδικείο πλέον), δεν έχουν προσωπική (αστική ή ποινική) ευθύνη, για όποιες διαχειριστικές αδυναμίες, ουσιαστικά για το οργανισμό ΑΡΗ, δεν έχει κανένα απολύτως όφελος.
  Εξάλλου τη διοίκηση θα την ορίσει ο Γουλιέλμος, μαζί με τον Α.Σ.
  Προσωπικά φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗ, απορώ γιατί δεν παραιτήθηκε ακόμα ο Παπαγεωργίου, ώστε να πιέσουν το Γουλιέλμο.
  Στα υπόλοιπα μοιρολατρεία κι άγιος ο Θεός.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 00:38 δημοσιεύθηκε από ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ

  Φιλε Σ Παπας τα πραγματα ειναι τοσο τραγικα οπως τα αναλυεις τοσο ομορφα. Πολυ αργησαν οι εξελιξεις να λαβουν χωρα με αποτελεσμα να μην γνωριζουμε αν η ομαδα θα μπορεσει να συμμετεχει στο επομενο πρωταθλημα ή οχι. Ο ΑΣ κοιματε ορθιος, κανενα ενδιαφερον για το μπασκετ.
  Εχω μια απορια. Τι θα κανει η διοικηση πρωτοδικειου αν και εφοσον αναλαβει την ΚΑΕ? Θα παγωσουν τα χρεη? Πως θα ωφεληθει η ΚΑΕ απο αυτο?

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 08:12 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  Πάμε λίγο να τα συνοψίσουμε, για να καταλάβουν και κάποιοι, που βρισκόμαστε.
  1) Από πέρσι το Φεβρουάριο, το 90% των μετοχών της ΚΑΕ, ανήκει στο Γουλιέλμο, με βούλες, σφραγίδες υπογραφές και επίσημα, από την Ε.Ε.Α
  2) Ο Γουλιέλμος κατόρθωσε, με τη βοήθεια κάποιων τωρινών πολέμιων του, εκπαραθυρώσει το Γιαννάκη, φέρνοντάς μας τον Αγγέλου.
  3) Δεν έλυσε τα μπαν με αποτέλεσμα, να χτίσει πέρσι το καλοκαίρι το μπασκετικό έκτρωμα που είδαμε.
  4) Εγκληματικά έμπλεξε την ομάδα, στο milko cup της fiba ξεφτιλίζοντας και την ιστορία και το ΛΑΟ του ΑΡΗ.
  5) Το μπασκετικό έκτρωμα, που είπαμε στο 3 έφερε την χειρότερη ιστορικά αγωνιστική επίδοση, με 8 νίκες και 18 ήττες.
  6) Ήττες εντός έδρας, από το Χολαργό το Ρέθυμνο, τον Κολοσσό, αλλά και η ανατροπή στην Κύμη, ντρόπιασαν ακόμα πιο πολύ, την ΙΣΤΟΡΙΑ μας.
  16 μήνες μετά την απόκτηση του 90% της Κ.Α.Ε, από το Γουλιέλμο, έχουμε:
  1) Τα μπαν αυξάνονται, αντί να μειώνονται, με τελευταία την περίπτωση Γουϊβερ.
  2) Οι Μακ Γκί, Λάκι Τζοούνς, Καϊζέρ, Χάρις και Μπελ, περιμένουν όντες 2 μήνες απλήρωτοι, να ενεργοποιηθεί τη Δευτέρα, ο δεύτερος χρόνος των συμβολαίων τους, να κάνουν μια προσφυγή και να ζητούν και τα ποσά όλου του δευτέρου χρόνου.
  3) Οι καλοί Έλληνες παίχτες Μποχωρίδης και Τολιόπουλος, ετοιμάζονται να κλείσουν, σε ομάδες σαν την αεκ και τον Προμηθέα.
  4) Προπονητής δεν υπάρχει, όπως και πιθανότητα, να προσεγγίσουμε κάποιον, σοβαρό προπονητή ή παίχτη.
  Έχοντας όλα αυτά τα δεδομένα, θεωρώ, πώς η 8η Ιουλίου, που ορίστηκε η Γ.Σ., του Α.Σ., είναι πολύ αργά.
  Εδώ μετράμε δευτερόλεπτα, κι αυτοί χαρίζουν εβδομάδες.
  Λυπάμαι ειλικρινά που το λέω, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, ούτε τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις στο ποδόσφαιρο.
  Για όσους δεν το κατάλαβαν η κορυφαία Ελληνική ομάδα του εικοστού αιώνα, καταστρέφεται και διαλύεται στα χέρια του Γουλιέλμου.
  Κι εδώ δεν θα ρίξω καμιά ευθύνη στο Λάσκαρη, 15 μήνες διοικεί ο Γουλιέλμος και είναι και ήξερε και τα προβλήματα και τις δυνατότητες του.
  Από το Φλεβάρη του 2018, όποιο πρόβλημα παραμένει ή όποιο καινούργιο δημιουργείται, είναι 1000%, ευθύνη Γουλιέλμου.

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 01:46 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Φίλε Πλανετ, απόφαση χρειάζεται, αυτό ακριβώς λέω κι εμείς εδώ είμαστε...ΥΓ1.Ανανεωσε ο Ροζ για τρία χρόνια!Να ένα πολύ καλό νέο.

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 17:05 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Φίλε Κώστα,
  Ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει η σκέψη μέσα μου ότι έχεις ή είχες κάποια επαγγελματική εμπλοκή με την ΚΑΕ που σου την χάλασε ο Λάσκαρης και για αυτό βγάζεις τόσο χολή και διαστρεβλώνεις με κάθε ευκαιρία τα γραφώμενα μου. Εσύ λες ότι ο Λάσκαρης έχει φύγει αφήνοντας μας χρέη... εγώ σου λέω ότι υπάρχουν φήμες που λένε ότι ο Λάσκαρης "φεύγοντας" δεν άφησε μόνο χρέη αλλά και ανθρώπους για να διαχειριστούν τα χρέη. Οπότε αν όντως ισχύει αυτή η φήμη τότε η απεμπλοκή των λογαριασμών μπορεί να βοηθήσει τον ΑΡΗ. Που το παράδοξο σε όλο αυτό.

  Εκτός και αν πιστεύεις ότι ο αλεξιπτωτιστής παλεύει σαν ήρωας να σώσει τον ΑΡΗ γιατί είναι Αρειανάκι άρρωστο.

 • Σύνδεσμος σχολίου ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 14:11 δημοσιεύθηκε από ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ

  Φιλέ Κώστα γιατί είσαι τόσο εμπαθής και γραφείς με τοση αυθαδεια στον Πλανετ? Απο που εσύ συμπερανες οτι υποστηρίζουμε τον Λάσκαρη ή οτι τον θεωρουμε ως λύση για τον ΑΡΗ? Επειδη υποθέτουμε δεν σημαίνει οτι συμμεριζομαστε την άποψη της λυσης Λάσκαρη αλλά ευχομαστε το καλυτερο για τον Αυτοκράτορα και ασε μας να ευχομαστε η λύση να ερθει απο τον απατεωνα Λάσκαρη. Ο τροπος σου δεν προσβάλει μονο τον φιλο Πλανετ αλλά και μένα που γράφω με σεβασμο για το μπλογκ που δημιούργησε και υποδέχεται τα σχόλια μου. Λοιπον αν δεν συμφωνεις δείξε το με πιο κόσμο τροπο, κάνε το γιατί αγαπάς τον Αυτοκράτορα όπως και όλοι μας οσοι γράφουμε στο planetaris.

 • Σύνδεσμος σχολίου Κώστας Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 09:40 δημοσιεύθηκε από Κώστας

  Ποσό άρρωστος μπορείς να είσαι να περιμένεις να ξεμπλοκάρουν οι λογαριασμοί τπυ Λάσκαρη; Ποσό κιλά βλακείας ακόμα; Ο άνθρωπος μας άφησε χρέη, δούλευε τον κόσμο και εσυ κανεις τέτοια Ευχολόγια; Δεν υπάρχουν λόγια για τη περίπτωση σου. Ο άνθρωπος αυτός θα είναι σύντομα φυλακή... ξυπνά επιτέλους. Έχεις γίνει γραφικός με το να υποστηρίζεις τον Λάσκαρη.

 • Σύνδεσμος σχολίου PlanetARIS Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 14:23 δημοσιεύθηκε από PlanetARIS

  Φίλε ΛΙΟΝΤΑΡΗ,
  Καταλαβαίνω την οργή σου αλλά ας μην ψάχνουμε φταίχτες σε λάθος σημείο. Τι θέλεις να σου γράψει το Pressaris και το κάθε Pressaris. Ότι ο Γουλιέλμος για ακόμη μια φορά πούλησε πρόλογο και ότι κανείς δεν πείθεται με τα λόγια του; Σε όλα τα κείμενα τους υπάρχει η συγκεκριμένη αναφορά που μιλάει για την ανάγκη πράξεων. Δεν παύει να είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι οπότε πρέπει να κρατάνε και τα προσχήματα. Όσο οικογενειακό και αν είναι το κλίμα δεν παύει να μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές. Συν φυσικά ότι και μόνο το γεγονός ότι πρέπει να πεισθούν οι συγκεκριμένοι αθλητές να κάνουν υπομονή με την προοπτική να παραμείνουν στην ομάδα καταλαβαίνει ο καθένας για το τραγικό σημείο της ομάδος μας. Επίσης ζητάς ευθύνες από τους δημοσιογράφους όταν στο πλευρό του Γουλιέλμου υπάρχει ένας Χάρης Παπαγεωργίου που η παρουσία του και μόνο για πολλούς έχει μια ιδιαίτερη σημασία ακόμη και αν έχει φθαρεί στην ενασχόληση του διοικητικά. Στο κάλεσμα που κάνεις θα συμφωνήσω απόλυτα. Νομίζω ότι ο Σ3 πρέπει να λάβει δράση. Δεν είμαι φαν αυτών των πρακτικών αλλά πολλές φορές το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" ισχύει και είναι μονόδρομος.

  Φίλε Σ.ΠΑΠΑΣ,
  Η ίδια ιστορία με το ποδόσφαιρο αλλά εδώ υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Δεν υπάρχει αντίπαλο δέος στον Γουλιέλμο και ούτε ουσιαστικό κίνητρο για να υποβιβασθεί η ομάδα. Στο ποδόσφαιρο ήθελαν να φάνε τον Σκόρδα και να πάρουν την ομάδα τζάμπα ώστε να το παίξουν παράγοντες όπως και το έκαναν με αποκορύφωμα την ιστορική επιτυχία της μη ανόδου από την Γ Εθνική. Ως μεγαλομέτοχος θα φέρει ευθύνη για τα χρέη όπως και ο Λάσκαρης και αν δεν κάνω λάθος και ο Λ.Αρβανίτης. Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Γουλιέλμος να έχει αναλάβει την αποστολή να αποτρέψει όχι μόνο κάποια εξυπνάδα εθελούσιου υποβιβασμού αλλά και την πρόσβαση στο λογιστήριο όπου εκεί μπορεί να φανούν πράγματα που δεν θέλει να φανούν. Για αυτό και δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με την πλευρά Καπάζογλου για πώληση μετοχών. Οι άνθρωποι ήθελαν να αγοράσουν την ομάδα με χρέη και ο αλεξιπτωτιστής-σωτήρας τους άδειασε από την πρώτη στιγμή. Μόνο αυτό το σενάριο βλέπω εγώ. Οπότε σήμερα που μιλάμε περιμένω να απεμπλακούν οι λογαριασμοί του Λάσκαρη μπας και δώσει κανά ευρώ και στον ΑΡΗ. Πιθανόν και ο Γουλιέλμος αυτό να περιμένει και για αυτό να μας πουλάει την τρέλα που μας πουλάει.

  Φίλε Quique,
  Μάλλον ξεχνάς τι έγινε πριν περίπου 4-5 χρόνια όπου τόλμησε να κατέβει ένα σχήμα με επικεφαλή τον Δεσύπρη και ονόματα μέσα όπως του Ζορπίδη και άλλων παραγόντων που έχουν βάλει χρήμα στην ομάδα. Πίεση στην πίεση, πόλεμος στον πόλεμο μέχρι που αγανάκτησαν οι εμπλεκόμενοι και αποσύρθηκαν με αποτέλεσμα να μην γίνουν εκλογές και να υπερισχύσει το σύνθημα "μα αφού δεν υπάρχει κανείς". Από πάντα που θυμάμαι τον ΑΡΗ στον Α.Σ. το σκηνικό ήταν πάντα το ίδιο.

 • Σύνδεσμος σχολίου QuiqueHernandista Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 12:52 δημοσιεύθηκε από QuiqueHernandista

  Αυτό που αναφέρεις για τον ΑΣ είναι η πιο ωραία φήμη φίλε Πλανετ και ελπίζω ότι έχει βάση... Από την διοίκηση αυτή στην ΚΑΕ δεν πρόκειται να δούμε τίποτε καλό ούτε να μάθουμε τίποτε, ενώ μάλλον ο μόνος τρόπος για να αλλάξει είναι να αλλάξει η διοίκηση στον Ερασιτέχνη.Δεν είναι τόσο δύσκολο πάντως,αν το έχουν πάρει απόφαση όσοι ενδιαφέρονται...

 • Σύνδεσμος σχολίου Σ.ΠΑΠΑΣ Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 14:49 δημοσιεύθηκε από Σ.ΠΑΠΑΣ

  Εμένα όλο αυτό το σκηνικό, με γυρίζει πέντε χρόνια πίσω.
  Τότε στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, είχαμε μια διοίκηση σκιών, μ' έναν επίσης δικηγόρο, που μονίμως αγόραζε χρόνο, με διάφορα προσχήματα και καταλήξαμε στο restart.
  H διαφορά του τότε, με το σήμερα, είναι πως ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, δεν έπεσε αγωνιστικά.
  Θα μπορούσε όμως το φετινό καλοκαίρι, να συνδυαστεί, με το καλοκαίρι του 2013.
  Τότε εκλέξαμε (σαν ΚΜΑ, όχι εγώ) τον εξ Αμερικής Ηλιάδη, για διοίκηση της Π.Α.Ε., με τις κινήσεις του το καλοκαίρι, οδήγησε τον ΑΡΗ, στον υποβιβασμό.
  Ως νέος Ηλιάδης, ο νυν μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε., εξωθεί τα πράγματα ή στον από τώρα εθελούσιο υποβιβασμό ή στον αγωνιστικό υποβιβασμό, της νέας περιόδου.
  Ίδιο πράγμα, μ' ένα χρόνο διαφορά είναι.
  Πρέπει επιτέλους να γίνει κίνηση, για τη Κ.Α.Ε και είναι ήδη πολύ αργά.
  Υγ. Καλωσορίζω τον Μπράουν Ιντέγιε, του εύχομαι υγεία και τίτλους με τον ΑΡΗ.
  Όμως αύτο που καίει πραγματικά, είναι το μπάσκετ, που αργοσβήνει (αν δεν έσβησε).

 • Σύνδεσμος σχολίου ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 20:28 δημοσιεύθηκε από ΛΙΟΝΤΑΡΗΣ

  Φιλε Πλανετ θα εγραφα στο προυγουμενο ποστ σου για το μπασκετ αλλα θα γραψω εδω χωρις να θελω να ειμαι παντα ο πρωτος αυτος που γραφει. Διαβασα στο pressaris για τη συναντηση του Γουλιελμου με τους Ελληνες παικτες τα εξης:
  "Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου και αναλύθηκαν στους Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Δημήτρη Φλιώνη και Βασίλη Χρηστίδη τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα και πότε θα τακτοποιηθούν οικονομικά οι οφειλές που υπάρχουν.
  Προκύπτει πως η συνάντηση έγινε σε οικογενειακό κλίμα και συζητήθηκαν διάφορα θέματα, τόσο για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και για την επόμενη, όσο και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος της ομάδας.
  Βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι να ξεκινήσουν οι πράξεις και οι αποφάσεις στο μπασκετικό τμήμα για την επόμενη σεζόν."
  Εκει στο pressaris αφηστε τα γλυψιματα και τα οικογενειακα κλιματα, στα τετοια μας το οικογενειακο κλιμα παλιογλυφτες!!! Οσο δινεται αλλοθι στον Γουλιελμο ειστε συνεργοι του στην αδρανεια που παρουσιαζει να δωσει λυση σε μειζονα θεματα οπως εγραψες φιλε Πλανετ και επισης υπνωτιζετε τον κοσμο να αναλαβει δραση. Και μην παρουσιαζεται το business forum σαν μια τεραστια επιτυχια, λεφτα μπηκαν? Σας ρωταω μπηκαν λεφτα? Οπως και οταν τρεξατε να γραψετε για τις χορηγιες απο την Τουρκια του Λασκαρη ως σωτηριες για την ομαδα μας.
  Λοιπον, καλω απο το βημα αυτο τον Super 3 και ολους τους συνδεσμους της Θεσσαλονικης και περιξ να αναλαβουν δραση!!! Να πιεσουν τα πραγματα πριν ειναι αργα. Οτι εκανε και ο συνδεσμος της Αθηνας αλλα με μεγαλυτερη δυναμη και ενταση.
  Πιστευω πως υπαρχουν Αρειανοι παραγοντες που μπορουν και θα ηθελαν να βοηθησουν αλλα τους φρεναρε ο Γουλιελμος. Αν ειναι αυτος να βυθισει την ναυαρχιδα του συλογου μας πρεπει να φυγει χθες ετσι ωστε να αναλαβουν αλλοι την ομαδα.
  Πως γινεται στον Τουρκο σε χρονο μηδεν να προεκυψε χορηγος και εμεις να εχουμε τον αφραγκο, διαχειριστη αλεξιπτωτιστη που το pressaris τον κανακευει?

  ΥΓ Πλανετ ξερω οτι ξεφυγα λιγο αλλα το αιμα μου ανεβηκε στο κεφαλι με το οικογενειακο κλιμα. Ο Αρης ειναι επαγγελματικη ομαδα pressaris και οχι οικογενεια!!!

  ΥΓ2 Χωρις μπασκετ φιλοι Αρειανοι δεν υπαρχουμε, οσες επιτυχιες και να μας χαρισει το ποδοσφαιρο αν πεσει ο Αρης στο μπασκετ τελειωσαμε!!!

  ΥΓ3 Εσεις εκει στον ΑΣ τι ρολο βαρατε?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

#YELLOW RADIO 92.8

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!
Our website is protected by DMC Firewall!